Rishikimi SpiderOak ONE

rekuizitë


 • Siguron siguri pa njohuri
  politikë
 • Mbështet të gjitha Sistemet kryesore Operative
  – Ndihma Windows, MacOS, Linux dhe Aplikacione për Android dhe iOS
 • Gjykimi Falas për 21 ditë përfshin një
  250 GB rezervë rezervë Cloud
 • Numri i pakufizuar i pajisjeve mund të jetë
  mbështetur
 • Të gjitha versionet e mëparshme ose të fshira të skedarit
  mund të arrihen / rikuperohen pa asnjë kufizim ose kufizim
 • Mbrojtja nga Ransomware nga
  Rimëkëmbja e pikave në kohë

Cons

 • Mbështetja për Bisedë Jetësore nuk është e pranishme për ONE Backup
 • Asnjë version falas në dispozicion edhe me karakteristika të kufizuara që homologët si Dropbox ofrojnë

i përgjithshëm

Me kërcënimet gjithnjë e në rritje të kibernetikës dhe intimitetit,
një është gjithmonë i shqetësuar për sigurinë e dosjeve dhe dosjeve të tij. Për ta vendosur një
duke i dhënë fund shqetësimit tuaj, SpiderOak na ka siguruar me një softuer rezervë ONE.
Softueri jo vetëm që i vendos të gjithë skedarët dhe dosjet tuaja në Storage Cloud të tij
backup por gjithashtu siguron një encryption fund-në-fund në mënyrë që ato të ruhen
mirë.

SpiderOak, me seli në SH.B.A., ofron një numër të produkteve për konsumatorët dhe
Ndërmarrjet. Rezerva SpiderOak ONE është një kopje rezervë dhe siguri e përqendruar tek konsumatori
softuer për kompjuterë personalë dhe pajisje celulare.

Features

Kompania me qendër amerikane ofron një listë të gjatë karakteristikash. Ajo ofron një kopje rezervë të sigurt dhe të koduar
magazinimit. Ajo ofron një larmi të planeve për të zgjedhur dhe madje ofron 250 GB
ruajtje me provën 21-ditore falas. Ajo ofron ndarjen e skedarëve dhe sinkronizimin
karakteristika. Compatibleshtë në përputhje me pothuajse
të gjitha platformat me pajisje të pakufizuar
mbështetje për një llogari. Më shumë veçori janë
diskutuar në detaje në pjesët e mëvonshme.

Ruajtja dhe siguria

Magazinimi konsiderohet në krye kur dikush mendon
duke investuar në një program ruajtjeje rezervë cloud. SpiderOak siguron deri në 5TB
ruajtje për të gjithë skedarët dhe dosjet tuaja të rezervohen. Pra, për sa i përket ruajtjes, dikush ka më shumë sesa depozitë të bollshme, dhe duke vepruar kështu,
ONE Backup jo vetëm që ka ruajtur standardet e industrisë, por madje ka lënë pas
shumë ofrues të tjerë të ruajtjes së reve. Gjithashtu, para se të bëni blerjen,
ofruesi i shërbimit ofron një ruajtje masive 250 GB për një gjykim 21-ditor. Kështu, NJNE
Rezervimi rezervon të gjitha më të gjitha kutitë në drejtim të ruajtjes.

Kur bëhet fjalë për sigurinë, SpiderOak nuk ka lënë asnjë
gurë të palodhur në sigurimin më të mirë këtu. Softueri vjen me encryption fund-në-fund kështu që të dhënat tuaja janë
mbrohet kur është në kompjuter, ndërsa është duke u transmetuar në serverët e tyre
dhe gjithashtu kur ruhen në serverat e tyre.

Po ashtu, SpiderOak
vazhdon me algoritmin standard të kodimit AES 256-bit për të siguruar të gjithë tuajin
skedarët dhe dosjet në re. Ata krijojnë një tunel të sigurt SSL / TLS në mënyrë të sigurt
transferoni të gjitha të dhënat në PC tuaj te serverat SpiderOak. Kompania gjithashtu
ofron siguri pa njohuri. Kështu që edhe administratorët SpiderOak nuk do të jenë në gjendje
për të hyrë në të dhënat tuaja. Gjithashtu, mbron
nga Ransomware duke përdorur Rimëkëmbjen nga Pika në kohë për të rivendosur të humburin / sulmuar
fotografi.

Kështu, i gjithanshëm
siguria ofrohet nga ONE Backup.

Instalimi dhe UI

Ju mund të shkarkoni një program rezervë ONE nga SpiderOak
website. Pasi të shkarkohet, mund të instalohet
nga proceset hap pas hapi që janë lehtësisht të kuptueshme. Para së gjithash,
SpiderOak ju kërkon të krijoni një llogari nëse nuk e bëni
kanë tashmë një. Atëherë, ti
ndiqni së bashku me Wizard Setup duke pranuar Kushtet dhe Kushtet. atëherë,
ju zgjidhni vendndodhjen e skedarit ku dëshironi të instaloni një ONE rezervë dhe pasi të kryhet instalimi, ju jeni gati me Programin tuaj.

Wizard Setup për SpiderOak

Në UI, Paneli tregon elementet themelore dhe
informacion i përgjithësuar për gjërat e përgjithshme që ndodhin në ONE Backup
Software. Ajo tregon sasinë e ruajtjes falas jashtë në dispozicion në fund të
dritare. Ekziston një buton Run-Now, duke shtypur, të cilin të gjitha ndryshimet e
Bërja e kopje rezervë e skedarëve të rinj dhe fshirja e skedarëve nga Cloud Storage.

Skedat e tjerë si kopjimi, Menaxhimi, Sinkronizimi dhe Shpërndarja bëjnë si
për emrat e tyre që është Menaxhimi dhe Ndarja e skedarëve dhe dosjeve në dhe më tej
nga PC dhe cloud ose anasjelltas.

Gjëja më e rëndësishme për tu përmendur është Preferencat
Seksioni. Dikush mund të vendosë preferencat siç janë madhësia maksimale e skedarit që mund
rezervoni, Programoni kopjet rezervë dhe proxy-përdorur, etj dhe shumë më tepër. Kështu, ofruesi i aplikacionit gjithashtu ka dhënë
një kontroll për përdoruesin për rezervimin dhe
ndarja e skedarëve.

Rezervimi SpiderOak ONE është i lehtë, dhe madje edhe një rishtar mund të përgatitet mirë
me vetëm disa orë përdorim.

Rezervimi dhe sinkronizimi

Backup-Cilësimet

Krijimi i kopjes rezervë është karakteristika kryesore e çdo softveri të ruajtjes në cloud. Ofruesi i shërbimit jo vetëm që bën kopje rezervë të të gjithë skedarëve dhe dosjeve tuaja, por edhe i fsheh ato mirë. Gjithashtu, UI e softuerit e bën të lehtë për këdo që të zgjedhë skedarët dhe dosjet për të kopjuar. ONE Backup ka një menaxher skedar të ngjashëm me atë të cilin e gjejmë në një Windows ose Mac Computer. Kështu, duhet të zgjidhni skedarët dhe dosjet që ai ose ajo dëshiron të kopjojë dhe shtypni butonin RUN TANI për të marrë të gjitha skedarët që të mbështeten.

Sinkronizimi është shumë i rëndësishëm kur dikush përdor më shumë se një
pajisje dhe dëshiron që të gjithë skedarët e tij të sinkronizohen me një shkallë. SpiderOak ofron
një me një veçori të quajtur SpiderOak Hive e cila sipas shërbimit
ofruesi është një mënyrë e thjeshtë për të sinkronizuar skedarët dhe dosjet tuaja midis shumëfishave
pajisje dhe re. Një duhet vetëm
vendosni skedarët në dosjen “SpiderOak Hive”, dhe
ajo do të shtohet në dosje të tjera të tilla
një ka instaluar.

Kështu që, mbështetja dhe sinkronizimi është
në dispozicion me karakteristika të fuqishme, por në të njëjtën kohë është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur
përdorim.

Menaxhoni dhe shkëmbeni

Për Menaxhimin e skedarëve që keni ngarkuar në ONE Backup Cloud Storage, SpiderOak ofron një seksion të veçantë Menaxhimi në Softuerin e tyre. Dikush mund të Shkarkoni skedarët që janë të pranishëm në Cloud të tyre. Dikush mund të heqë ose ndryshojë vendndodhjen e një skedari nga menaxheri i skedarëve dhe të menaxhojë skedarët dhe dosjet e tyre sipas lehtësisë së tyre. Të gjithë skedarët dhe dosjet ruhen nën një direktorium kryesor të përcaktuar nga përdoruesi i cili si parazgjedhje është – HOME-PC.

Në një komunitet Social-Media me ndikim që ne jetojmë
në, ndarja e fotografive, skedarëve dhe dosjeve është e domosdoshme
tipar, dhe Kompania nuk ka dështuar
në ofrimin e tij për përdoruesit e saj. Duhet të krijoni një ID të Ndarjes për ndarje
çdo gjë siç janë fotot ose filmat me miqtë dhe familjen. Ata rekomandojnë
duke e mbajtur ID-në e përbashkët të jetë e njëjtë me emrin e përdoruesit. Dikush madje mund të ndryshojë të tijin
Ndani ID-në çdo numër herë duke shkuar në cilësimet ‘Llogaritë’.

mbështetje

Një dhe e vetmja pjesë ku ne u ndjeva, SpiderOak u ndje pas është në Seksionin e Mbështetjes së Konsumatorëve. Nuk ka asnjë Asistencë për Bisedë Live. Edhe pse ata kanë siguruar një seksion shumë të pasur dhe të hollësishëm të Dokumentimit dhe FAQ në faqen e tyre të internetit, ne ende ndjehemi se Mbështetja e Bisedës Live do të shtonte përsosmëri në këtë produkt.

Mbështetja e postës elektronike të siguruar nga kompania ka qenë shumë
e mirë dhe mund të konsiderohet si a
zëvendësim për asnjë mbështetje bisede.

përfundim

Me një listë të madhe të tipareve në pothuajse të gjitha
kategori, ky produkt është i rekomandueshëm. Nga sigurimi i nivelit të lartë të sigurisë
dhe veçoritë e ruajtjes, në përdorim të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur, por karakteristikë të UI të pasur,
Rezervimi ONE i SpiderOak është i fortë dhe i gjatë në të gjitha ato që kërkon një përdorues në një
Softuer rezervë cloud. Për çmimin me atë që është i disponueshëm softveri, është një
gishtërinj nga ana jonë.