Rishikimi i Tresorit Solo

rekuizitë


  • Siguron 2000 GB hapësirë ​​ruajtjeje të enkriptuar.
  • E pajtueshme me shumicën e Sistemeve Operative e cila përfshin Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, Blackberry së bashku me shtesat e Shfletuesit.
  • Siguron restaurimin dhe rikuperimin e skedarëve nëse humbasin.
  • Siguron metoda të ndryshme të Mbrojtjes së Fjalëkalimit për skedarët tuaj duke përfshirë një Mbrojtje me 2-hap Verifikim të Fjalëkalimit.
  • Ofron një plan bazë pa kosto me karakteristika të kufizuara.

Cons

  • Nuk ofron Mbështetje për Bisedë live për Planin e tyre Solo.
  • Zbritjet në dispozicion në planet mujore vetëm nëse faturohen çdo vit.

Përmbledhje

Tresorit Solo është një plan për ruajtjen e reve të koduara nga fundi në fund
ofruar nga Swiss Cloud Storage Giant-Tresorit. Ata ofrojnë një mënyrë shumë të sigurt për të
ruajtja dhe shkëmbimi i skedarëve në cloud. Plani Solo ofron ruajtjen e koduar të cloud, e cila siguron të dhënat tuaja
dhe nuk mund të arrihen as nga Tresorit Admins, Hackers ose Qeveria. Vjen
me një listë të madhe të veçorive përfshirë 2000 GB depozitim të koduar, 2-faktor
vërtetimin e fjalëkalimit dhe është në përputhje me shumicën e sistemeve operative.

Me seli në Zvicër, Tresorit mbron të dhënat e përdoruesit
nga Ligjet Zvicerane të Privatësisë të cilat janë përgjithësisht të rrepta në shumë aspekte në krahasim me
homologët e tyre amerikanë dhe evropianë.

Ruajtja dhe siguria

Së pari, ajo që ka më shumë rëndësi në çdo platformë të ruajtjes së cloud është sa depozitë siguron dhe, në këtë rast, Tresorit ka bërë një punë të shkëlqyeshme dhe u siguron përdoruesve të saj një ruajtje të humorit të re prej 2000 GB për Solo Planin e tij. Kështu që, shënimet e plota për ofruesin e shërbimit në Departamentin e Magazinimit.

Tresorit madje ofron një plan themelor falas me skedar
ndarjen, sinkronizimin dhe shkarkimin e veçorive me 3 GB ruajtje.

Së dyti, Privatësia është ajo që shqetësojnë shumica e njerëzve
kur ata janë duke përdorur një shërbim cloud. Në këtë rast,
gjithashtu, ata kanë bërë më shumë se një punë të respektueshme duke siguruar shtresa të
sigurisë. Ajo vjen me encryption fund-to-end skedar i cili është mbështetur nga Zviceran
intimitet.

Whatfarë bën encryption fund-në-fund është se ai encrypts
secila skedar me çelësa unik të koduar që janë
të krijuara në mënyrë të rastit. Në kontaktimin me Tresorit, u njohëm
se kriptimi tashmë ndodh në pajisjen e përdoruesit dhe jo në tranzit dhe në re që është rasti për shumicën
ofruesit e tjerë. Kështu, skedarët tuaj janë të lirë nga deshifrimi në re.
Gjithashtu, e gjithë kjo rezulton në bërjen e Ndërmarrjes Zvicerane në kategorinë e a
pak kompani që ofrojnë ruajtje të cloud me njohuri zero kështu që edhe Admins në
Tresorit nuk mund të deshifrojë fjalëkalimet tuaja, kështu që kini kujdes nëse keni një zakon të tillë
duke harruar fjalëkalimet, Tresorit nuk do të jetë në gjendje t’ju ndihmojë të rivendosni një në atë
rast. Për të vendosur kremin mbi tortë, ata
përdorni 256-bit nivelin e shifrimit të AES. Kështu që, skedarët tuaj do të ishin në duar të sigurta nëse
ju përdorni Tresorit.

Ruajtja e skedarëve

Tresorit është në dispozicion për Windows, Mac dhe Linux. Ai gjithashtu siguron një Aplikacion për iOS tuaj
dhe pajisjet Android. Po ashtu, funksionon me
Pajisjet Blackberry dhe madje ofron Zgjerime të Shfletuesit.

Ata implementojnë sistemin e skedarëve në renë e tyre duke përdorur atë që ata e quajnë ‘Tresors’. Këto janë në të vërtetë skedarët dhe dosjet që janë në pajisjen tuaj lokale që dëshironi të ruani në ruajtjen e cloud të Tresorit, por e vetmja gjë që i veçon Tresors larg nga normalja skedarët dhe dosjet janë që ato të ruhen në një formë të Encryptuar.

Karakteristikat e ndarjes së skedarëve

Tresori i Ndarjes së Dosjeve

Ndarja e skedarëve është një parametër i rëndësishëm që duhet të merret parasysh seriozisht kur bëhet fjalë për Shërbimet e Ruajtjes në Cloud. Dikush mund të ndajë skedarë ose dosje në rast të ruajtjes së cloud të Tresorit. Ndarja e Dosjeve mund të bëhet në dy mënyra, të cilat përfshijnë metodën tradicionale të ndarjes së dosjeve që ruan drejtpërdrejt skedarët dhe dosjet në Ruajtjen në cloud të ofruesit të shërbimit, pasi t’i keni siguruar me llogarinë tuaj Tresorit. Dikush mund të sigurojë mbrojtje me fjalëkalim ose verifikim me fjalëkalim 2-faktorë ndërsa ndan dosjet në re.

Ndarja e lidhjeve

Ndarja e lidhjeve është një nga karakteristikat më të mira që Tresorit e ka implementuar në një mënyrë të cilës asnjë rival përveç Sync.com nuk mund t’i afrohet. Duke mos krijuar vetëm një lidhje që dikush mund ta hapë, Tresorit ka siguruar disa mënyra për të mbrojtur skedarët dhe dosjet tuaja, të cilat përfshijnë, duke mbrojtur lidhjen tuaj me një fjalëkalim dhe verifikimet e 2-faktorëve të fjalëkalimeve. Gjithashtu, ata u ofrojnë përdoruesve një mundësi për të vendosur datat e skadimit dhe limitet e shkarkimit në skedarët dhe dosjet e tyre që do të ndahen përmes një lidhjeje.

syncing

Ju mund të siguroni skedarët dhe dosjet që duhet të sinkronizohen midis Tresorit Cloud dhe tuaj
pajisje. Tresorit bën të gjithë sinkronizimin në sfond pa ndërprerë
puna juaj Gjithashtu, mund të aktivizoni sinkronizimin vetëm në Cloud dhe të kufizoni skedarët
nga sinkronizimi me pajisjet që dikush nuk dëshiron.

Gjithashtu, ofruesi i shërbimit ju njofton kur janë bërë ndryshime në ndonjë prej skedarëve ose dosjeve. Ju gjithashtu mund të përdorni Murin e Aktivitetit për të ndjekur ndryshimet që janë bërë. Produkti madje kujdeset që asnjë ribotim të mos bëhet aksidentalisht kur dy përdorues janë duke bërë ndryshime në të njëjtën skedar njëkohësisht. Dikush mund të shikojë versionet e mëparshme të një skedari për qëllime rishikimi.

përfundim

Ka shumë për të pëlqyer në lidhje me Solo Planin e Tresorit.
Kriptimi që ofron është i barabartë me standardet e industrisë. Ajo gjithashtu ofron një
sasi e mirë e ruajtjes. Gjithashtu, ekstra
vlerësohen karakteristikat si verifikimi 2-faktor dhe ndarja e mahnitshme e lidhjeve. Rimëkëmbja e skedarit dhe
restaurimi gjithashtu trajtohet në një mënyrë të bukur
mënyra e mirë. Por, për të gjitha këto përfitime, ju duhet të jeni të gatshëm të shpenzoni
cash. Ne nuk e lëmë pas dore faktin që është një produkt me çmim të lartë nga Tresorit,
por për atë që ka para, ajo ofron shumë për të dashur!

Për Planin Premium, ne rekomandojmë patjetër këtë produkt, por vetëm nëse mund t’i shpenzoni paratë.

Por lajmi i mirë është se Tresorit ofron një Basic Basic falas
Planifikoni me veçori të kufizuara të cilat mund t’i përdorni nëse nuk ka dëshirë të shpenzojë
cash. Gjithashtu, Plani Themelor përfshin një provë falas 14-ditore që lejon përdorimin e tij
Karakteristikat Premium.