Rishikimi i Mbrojtjes së Acronis Ransomware

rekuizitë


Siguron një
mbrojtje e fortë kundër çdo lloji të ransomware, qoftë i njohur apo i panjohur, dhe
ndihmon për të rikuperuar skedarët tuaj. Vjen me ruajtje falas cloud 5 GB.

Cons

Vetëm në dispozicion
për sistemet operative të Windows me të paktën të instaluar Windows 7 OS.

i përgjithshëm

Ndihmon për të
mbrojeni sistemin tuaj nga ransomware falas, me mbrojtje të fortë
algoritmi që mund të merret me lloje të ndryshme të ransomware, veçanërisht
ato popullore.

Mbrojtja Acronis Ransomware është një softuer falas i sigurisë që ndihmon në mbrojtjen e sistemit tuaj nga lloji i softverit me qëllim të keq që bllokon hyrjen tuaj në sistem dhe kërkon një shpërblim nga ju nëse doni të rikuperoni një qasje të tillë. Isshtë krijuar nga Acronis International GmbH, një kompani softuerësh sigurie e themeluar në Singapor në vitin 2003, dhe më pas e përfshirë në Zvicër në vitin 2008. Softueri mban makinën tuaj Windows të qartë nga çdo lloj programi me qëllim të shpërblimit të softuerit me qëllim të keq dhe menjëherë siguron hyrjen tuaj mbrapa te sistemi kur infektohet.

Plotësisht i lirë për t’u përdorur dhe testuar plotësisht

Për dallim nga shumë produkte të tjerë të sigurisë që kërkojnë nga ju të paguani tarifat e abonimit vjetor vetëm për të hyrë në të gjitha tiparet e produktit, ju mund të përdorni Mbrojtjen Acronis Ransomware plotësisht falas. Ju nuk duhet të paguani tarifat vjetore vetëm për të hyrë në të gjitha tiparet ose për të mundësuar të gjithë sistemin e mbrojtjes. Për më tepër, ajo është plotësisht e testuar në të gjitha llojet e ransomware me qëllim të keq, kështu që ju nuk do të duhet të shqetësoheni se mund të humbasë ndonjë zbulim në sistemin tuaj. Ajo vjen me një ruajtje pa cloud 5 GB, dhe ju mund të blini më shumë hapësirë ​​nëse ju nevojitet.

Blloko Ransomware të njohur dhe të panjohur

Menaxhimi i procesit nga Acronis Ransomware Protection

Gjeja
në lidhje me ransomware është se ajo përhapet si zjarr i egër pasi infekton një rrjet të
kompjutera. Për shembull, WannaCry është një lloj i njohur i ransomware që ka
infektoi më shumë se 300,000 kompjuterë në të gjithë botën, dhe ajo po përhapet shumë shpejt.
Pjesa e mirë e këtij softveri është se mund të bllokojë llojin e njohur dhe të panjohur
të ransomware pasi të hyjë në sistemin tuaj. Ka një roje inteligjente në kohë reale
që mund të zbulojnë çdo sjellje të dyshimtë në sistemin tuaj menjëherë. Atëherë, ajo
do ta ndalojë sulmin menjëherë dhe do të bëjë hapat e nevojshëm për të rregulluar dëmet
kjo mund të ishte bërë nga programi me qëllim të keq.

Rikthim automatik në Re

Shumë njerëz janë të gatshëm të paguajnë shpengimin për hyrjen e tyre të bllokuar të skedarëve sepse ata po vendosin skedarë shumë të rëndësishëm në ruajtjen e tyre lokale pa i mbështetur ato. Softueri ka një hyrje të integruar për ruajtjen e cloud që automatikisht do të mbështesë skedarët tuaj të rëndësishëm në cloud çdo 15 minuta. Në këtë mënyrë, skedarët tuaj të rëndësishëm do të jenë gjithmonë të sigurt dhe të arritshëm për ju në çdo kohë. Gjithashtu, softveri ofron deri në 5 GB hapësirë ​​ruajtje falas që mund të përdorni për të ruajtur skedarët tuaj të rëndësishëm, që zakonisht është më shumë se sa për shumicën e njerëzve. Gjithmonë mund të zgjeroni hapësirën e ruajtjes nëse ju nevojitet më vonë.

Rivendosni automatikisht hyrjen e skedarit

Kur
ransomware sulmon sistemin tuaj, ju menjëherë do të humbni të gjitha qasjet në
sistemi i skedarëve përveç nëse paguani për shpengimin e kërkuar. Në shumë raste, shpërblesa
mund të jetë në çdo sasi. Shuma mesatare që viktimat duhet të paguajnë është rreth
$ 1,000. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse softveri me qëllim të keq është krijuar
posaçërisht për të sulmuar ndërmarrjet e biznesit që kanë shumë të rëndësishme
skedarët e ruajtur në ruajtjen e tyre lokale. Sidoqoftë, me këtë produkt sigurie, ju
nuk duhet të shqetësoheni pasi mund të zbulojë ndonjë sulm nga ky lloj i keqdashësve
softuer menjëherë dhe rivendosni automatikisht qasjen në skedarët tuaj. Kështu që,
nuk keni nevojë të përmbushni kërkesën e tyre.

Garda në kohë reale me mbrojtje të dyfishtë

Mbrojtje e dyfishtë nga ARP

Karakteristika më e fortë që mund të merrni nga Acronis Ransomware Protection është roja në kohë reale me sistemin e mbrojtjes së dyfishtë. Ky sistem është krijuar për të mbajtur makinën tuaj të lirë nga çdo lloj ransomware, dhe me sistemin e tij të mbrojtjes në kohë reale, ai mund të zbulojë çdo sulm në hyrje dhe të punojë për zgjidhjen e problemit menjëherë. Sistemi i mbrojtjes së dyfishtë mund të zbulojë procese të dyshimta brenda sistemit tuaj nëse është një proces i njohur me qëllim të keq apo jo. Alsoshtë gjithashtu një produkt i përsosur i sigurisë shoqërues për mbrojtjen tuaj të tanishme anti-malware ose antivirus. Ajo punon dorë për dore me zgjidhje të tjera të sigurisë për të mbajtur sistemin tuaj të funksionuar në gjendjen më të mirë.

përfundim

Kur është fjala për trajtimin e ransomware, i cili potencialisht mund të rrezikojë sigurinë dhe privatësinë e të dhënave tuaja, si dhe të shkaktojë humbje të mëdha financiare për ju, është gjithmonë më mirë të ndërmerrni hapin parandalues ​​për ta mbajtur sistemin tuaj të mbrojtur gjatë gjithë kohës. Mbrojtja Acronis Ransomware është një softuer i sigurisë që është krijuar për të bërë atë vetëm. Kjo ndihmon për të mbrojtur kompjuterat tuaj Windows nga sulme të ndryshme ransomware, të njohura ose të panjohura. Ndihmon gjithashtu që të ruani skedarët tuaj të rëndësishëm të rezervuar automatikisht në cloud. Ka sistemin e mbrojtjes në kohë reale që mban sistemin tuaj të sigurt nga çdo sulm i mundshëm. Në përgjithësi, ky produkt i sigurisë rekomandohet të instalohet në sistemin tuaj tani nëse doni ta mbani atë të lirë nga çdo lloj malware që kërkon shpërblim dhe për më të mirën, është plotësisht i lirë për t’u përdorur.