Rishikimi i Kutisë së Shellfire VPN

rekuizitë

Siguron një lidhje private për të gjitha pajisjet tuaja pa pasur nevojë të vendosni ndonjë softuer VPN paraprakisht. Plug dhe play system që ju lejon të përdorni menjëherë lidhjen private. Transporti në të gjithë botën.


Cons

Pajisja e ruterit VPN mund të porositet vetëm nga klientë nga vende të veçanta. Shërbimi i pavarur VPN është në dispozicion me shpejtësi të kufizuar, përveç planit më të shtrenjtë.

i përgjithshëm

Siguron një harduer të lehtë për t’u përdorur VPN të routerit që ju lejon të lidheni menjëherë me rrjetin privat. Pajisja vjen me një abonim vjetor të shërbimit Shellfire VPN.

Shellfire Box është një pajisje ruteri VPN e siguruar nga Shellfire, një kompani ofruese pritëse e themeluar në 2002 dhe me qendër në Bad Vilbel, Gjermani. Përveç sigurimit të pajisjes së routerit, kjo kompani siguron gjithashtu një shërbim të pavarur virtual të rrjetit privat i cili përfshin një plan falas. Kompania ka një vizion që është e drejta e secilit që të ketë një qasje të lirë dhe të sigurt në internet, dhe është qëllimi i kompanisë të sigurojë një rrjet të sigurt dhe privat të internetit për të gjithë.

Lidheni dhe luani lidhje private pa asnjë ngatërresë

Shellfire Box VPN ju ofron pajisjen e ruterit që është e pajisur tashmë me një pajtim VPN, që do të thotë se nuk do të keni nevojë të merreni me problemet e instalimit të softuerit VPN dhe aplikacioneve për çdo pajisje që keni. Me këtë kuti VPN, thjesht duhet ta lidhni atë në ruterin tuaj në mënyrë që lidhja juaj e ruterit të rivotohet në lidhjen private nga kjo kuti. Pastaj, lidhja juaj e ruterit mund të shndërrohet në një lidhje private menjëherë. Të gjitha pajisjet që janë të lidhur me këtë ruter tani mund të gëzojnë qasje të pakufizuar në internet me intimitetin në internet dhe pa monitorim të palëve të treta.

Të gjitha pajisjet mund të lidhen me rrjetin privat

Mund t’ju kërkohet të instaloni programin VPN manualisht në secilën pajisje ndërsa jeni duke përdorur shërbime të tjera të rregullta VPN. Por, nuk është kështu kur e keni këtë kuti VPN. Me këtë kuti të ruterit, lehtë mund të lidhni të gjitha pajisjet që keni në një lidhje private, pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer të lidhjes private në pajisjet tuaja. Do të thotë që laptopët tuaj, TV të zgjuar, pajisjet mobile, kompjuterët desktop, konzollat ​​e lojërave dhe shumë pajisje të tjera janë mbështetur. Ju nuk keni më nevojë të zhgënjeheni sepse nuk ka softuer ose aplikacion VPN që është i disponueshëm për tastierën tuaj të lojës ose makinën Linux, për shembull.

Abonimi vjetor është i përfshirë me secilën blerje të routerit

Lajmi i mirë në lidhje me mbajtjen e këtij VPN Shellfire Box është se abonimi vjetor në Shellfire VPN përfshihet me secilën blerje harduerësh. Pra, nuk do të duhet të paguani më shumë në mënyrë që të regjistroheni në shërbimin virtual të rrjetit privat. Në fakt, kostoja e harduerit së bashku me pajtimin është shumë më e lirë se kostoja e abonimit vjetor nga shumë ofrues të rregullt të shërbimit VPN. Ju ose mund të zgjidhni pajisjen që përfshijnë abonim 1 vjeçar ose abonim 2 vjeçar në Shellfire VPN. Kjo është një vlerë e mirë për paratë.

Anashkaloni të gjithë Censurimin e Internetit dhe Mbrojtjen e Rajonit

Pasi të lidhni pajisjet tuaja në këtë kuti të ruterit, lehtë mund ta bëni lidhjen tuaj private, dhe kështu, mund të anashkaloni të gjithë censurimin, kufizimet dhe mbrojtjen e rajonit në veprimtarinë tuaj të internetit. Ka më shumë gjëra që mund të bëni në internet kur e keni këtë ruter në bord. Për më tepër, nuk është e nevojshme të shqetësoheni për spiunimin nga qeveria, ISP-ja juaj, hakerët ose ndonjë palë tjetër e tretë që përpiqen të monitorojnë aktivitetin tuaj në internet. Ju mund të vizitoni të gjitha faqet e internetit në internet dhe të merrni përvojën e plotë nga secila faqe në internet që vizitoni.

Bandwidth i pakufizuar me 35 servera në të gjithë botën

Ndërsa Shellfire VPN ofron plane më të lira me bandë të pakufizuar dhe shpejtësi të kufizuar të lidhjes, nuk është kështu kur blini ruterin Shellfire Box VPN. Ajo vjen me planin Premium Plus që ofron shpejtësi të pakufizuar dhe bandë të pakufizuar për të siguruar që aktiviteti juaj i internetit të jetë i këndshëm gjatë qëndrimit privat. Ajo gjithashtu ofron 35 lokacione të serverëve, më shumë se numri i serverëve të disponueshëm në planet më të lira, të cilat ofrojnë vetëm 20 serverë ose më pak. Pra, me këtë kuti ruteri, ju mund të përfitoni sa më shumë nga shërbimi virtual i rrjetit privat pa pasur nevojë të shpenzoni më shumë para për abonimin Premium Plus. Tashmë e morët me blerjen tuaj.

përfundim

Ruteri Shellfire Box VPN është një router plug-and-play që ka një lidhje private të pajisur në të, e cila sigurohet nga Shellfire. Pajisja është mjaft e vogël dhe e lehtë për t’u kryer, dhe funksionimi është i thjeshtë dhe i lehtë. Thjesht duhet ta lidhni atë në ruterin tuaj dhe të gjitha pajisjet mund të kenë lidhjen private për të hyrë në internet. Ky ruter ofron shumë më tepër sesa mund të merrni nga një abonim i rregullt VPN pasi është në përputhje me çdo pajisje dhe çdo sistem operativ. Në përgjithësi, blerja e këtij ruteri është një nga investimet më të mira që mund të keni për sigurinë dhe privatësinë tuaj në internet, dhe është me të vërtetë një vlerë e mirë për paratë.