Rishikimi i EagleGet

rekuizitë

Ofron një menaxher të thjeshtë dhe të lehtë për shkarkim dhe një program përshpejtues që është në dispozicion falas. Kontrolli i Malware është i disponueshëm për të siguruar që skedarët tuaj të shkarkuar janë të lirë nga çdo malware.


Cons

Në dispozicion vetëm si një program Windows i cili mund të integrohet me shfletuesit më të njohur, pa mbështetje për platformat e tjera. Vetëm shtrirja Chrome është në dispozicion si një shtesë e pavarur.

i përgjithshëm

Siguron një program menaxheri për shkarkim dhe përshpejtues me cilësi të lartë që mund të përdorni për të shkarkuar skedarë me shpejtësi të shtuar. Siguron që nuk sjellni ndonjë program të dëmshëm në sistemin tuaj.

Vlerësimi: [yasr_overall_rating]

Uebfaqja: Klikoni Këtu

EagleGet është një program menaxher për shkarkim dhe përshpejtues i siguruar nga EagleGet, një zhvillues softuerësh me qendër në Pekin, Kinë. Softueri është i disponueshëm si një instalim i plotë ose një version i lëvizshëm i cili mund të përdoret plotësisht në sistemin operativ Windows. Qëllimi i programit është t’i japë përdoruesve një nga alternativat më të mira falas për softuerin menaxher të primit të shkarkimit dhe përshpejtuesit që është në dispozicion në internet, i cili ofron pak a shumë të njëjtat karakteristika si shumë programe të tjera të ngjashme në treg.

Rritja e Shpejtësisë së Shkarkimit Me Karakteristikën e Rifreskimit

Funksioni kryesor i EagleGet është si një program përshpejtuesi i shkarkimit, që është arsyeja pse ju ndihmon të rritni ndjeshëm shpejtësinë tuaj të shkarkimit. Në krahasim me përdorimin e shfletuesit vendas të shfletuesit, ky program mund të shumëfishojë shpejtësinë tuaj deri në 6 herë më shpejt. Kjo për faktin se softveri e ndan skedarin e shkarkuar në disa pjesë dhe inicon procesin e shkarkimit njëkohësisht për ato pjesë. Pasi të keni përfunduar shkarkimi, ai ribashkon skedarin dhe ruajeni nëse në kompjuterin tuaj. Gjithashtu, ajo ka tiparin e rifreskimit që ju ndihmon të rifilloni shkarkimin e prishur ose të dështuar, pa pasur nevojë të filloni nga fillimi.

Verifikoni Integritetin e Fajllit dhe Veglën e Kontrollit të Malware të integruar

Shtë e nevojshme të kontrolloni integritetin e skedarit që keni shkarkuar për të siguruar që skedari nuk është i korruptuar në asnjë mënyrë. Meqenëse ky program shkarkon skedarin duke u ndarë në disa pjesë, është e nevojshme të sigurohet që skedari i shkarkuar të jetë i plotë dhe i plotë. Me kontrolluesin e integruar të malware-it, siguron që skedari të jetë i lirë nga çdo lloj viruse ose malware që mund të dëmtojë sistemin tuaj. Do të thotë që kur përdorni këtë softuer, ju mund të parandaloni që çdo uebfaqe të dërgojë softuer me qëllim të keq në sistemin tuaj, sepse të gjithë skedarët që kalojnë përmes këtij programi të menaxherit të shkarkimit janë skanuar për malware.

Integroni me të gjithë Shfletuesit Popullorë

Pasi të keni instaluar EagleGet në sistemin tuaj, ai menjëherë integrohet me të gjithë shfletuesit që keni instaluar në sistemin tuaj. Ky program ka shtesa për shumë shfletues të njohur, si Opera, Firefox dhe Chrome, dhe shtesat instalohen automatikisht nga programi. Me këtë integrim, pa marrë parasysh se çfarë shfletuesi juaj, gjithmonë mund të shkarkoni çdo skedar përmes këtij programi. Ekziston një veçori për të anashkaluar skedarët e shkarkimit duke përdorur këtë softuer duke përdorur një buton të caktuar. Sidoqoftë, pasi të keni instaluar softuerin, të gjitha shkarkimet e paracaktuar trajtohen nga ky program menaxheri i shkarkimeve.

Programoni dhe Menaxhoni Shkarkimet Tuaja Lehtë

Meqenëse funksioni i këtij programi nuk është vetëm për të shpejtuar shkarkimin tuaj, por edhe për të menaxhuar shkarkimet tuaja, ju lehtë mund të planifikoni dhe menaxhoni shkarkimet tuaja sipas preferencës tuaj. Mund ta vendosni programin për të shkarkuar skedarë të caktuar nga lidhje të caktuara në një kohë të caktuar. Pas kësaj, ju mund të menaxhoni skedarët e shkarkuar lehtësisht brenda ndërfaqes së softuerit. Pra, pavarësisht se sa shkarkime që dëshironi të kryeni, ky program mund ta trajtojë atë. Dhe me procesin e radhës, procesi i shkarkimit bëhet shumë i lehtë për tu kontrolluar.

Mënyra e heshtur dhe opsionet e njoftimit

Kurdoherë që EagleGet përfundon një shkarkim skedar, ju jep një njoftim në desktopin tuaj, duke ju informuar se një skedar i caktuar është shkarkuar me sukses. Gjëja e mirë për këtë softuer është se ai ka mundësi të ndryshme njoftimi për të vendosur sesi shfaqet njoftimi në desktopin tuaj. Mund të ju jap gjithashtu opsionin e modalitetit të heshtur për të çaktivizuar të gjitha njoftimet në rast se i shihni ato shqetësuese. Me opsionet e njoftimit, shkarkimi i skedarëve duke përdorur këtë program mund të jetë më argëtues pasi mund të ndryshoni temën e njoftimit sipas preferencave tuaja. Modaliteti i heshtjes gjithashtu ju ndihmon të mbani produktiv pa u shqetësuar nga njoftimet e shkarkimit.

përfundim

Nëse jeni duke kërkuar një alternativë të mirë për një program menaxher premium për shkarkim si IDM, EagleGet është softveri më i mirë për të zgjedhur. Kjo për shkak se ka funksionalitete të ngjashme të programit të menaxherit të shkarkimeve premium në treg sot, dhe më e mira nga të gjitha, ky softuer është plotësisht falas. Kjo ju jep shpejtësi më të shpejtë të shkarkimit, tipar të planifikuar të shkarkimit, kontrollim të integritetit të malware dhe skedarëve, modalitetin e heshtjes, opsionet e njoftimit dhe shumë më tepër. Ju madje mund të personalizoni ndërfaqen e përdoruesit të këtij programi sipas preferencave tuaja, gjë që e bën këtë softuer edhe më të rekomanduar që ta përdorni. Në përgjithësi, për përshpejtimin dhe menaxhimin e shkarkimeve tuaja në një tabelë, ky program është programi më i rekomanduar që duhet të zgjidhni.