Revisió KeePass

Pros

Proporciona un programari de gestió de contrasenya gratuït, lleuger i segur que us ajuda a emmagatzemar qualsevol contrasenya en un lloc convenient. La llicència és de codi obert i és compatible amb el sistema avançat de xifrat.


Contres

Només està disponible per a Windows, tot i que hi ha algunes versions no oficials que estan disponibles per a altres plataformes, com Android, iOS i Linux.

En general

Proporciona una plataforma senzilla i segura per emmagatzemar totes les contrasenyes en un sol lloc amb un sistema de xifrat avançat. Permet gestionar totes les contrasenyes de forma fàcil i segura.

Lloc web: Keepass.info

Qualificació global: [yasr_overall_rating]

KeePass és un programari de gestió de contrasenyes de codi lliure i lliure i creat el 2003 per Dominik Reichl, un programador de programari amb seu a Alemanya. Si bé inicialment va ser desenvolupat per una sola persona, com a programari de codi obert, s’ha millorat seguint els suggeriments de molts usuaris entusiastes, fent que el programari evolucioni tal com és actualment. L’objectiu d’aquest programari és ajudar els usuaris a gestionar i emmagatzemar totes les seves contrasenyes importants per evitar que utilitzin la mateixa contrasenya per a tots els comptes que tinguin..

Claus d’usuari múltiples

Quan creeu la base de dades per a la vostra contrasenya, teniu l’opció de crear la contrasenya principal per a la base de dades. Tot i això, hi ha claus addicionals que podeu aplicar a la vostra base de dades de contrasenyes per tal de fer-la més segura. Amb diverses claus d’usuari, hi ha moltes maneres de protegir la vostra base de dades de contrasenyes i assegurar-vos que només teniu accés a aquesta. Podeu utilitzar diversos fitxers clau en cas que us calgui per reforçar la seguretat de la vostra base de dades de contrasenyes. Això us recomana fer, tot i que és una mica complicat fer un seguiment de cada clau d’usuari que heu creat. Tanmateix, en termes de seguretat, la funció de claus de diversos usuaris pot ajudar a reforçar la seguretat de la base de dades de contrasenyes encara més.

Generador de contrasenya aleatòria

La majoria de les persones simplement creen contrasenyes senzilles per als seus comptes. Això es deu principalment a que contrasenyes complexes són difícils de recordar i, a més, és difícil de crear. La característica generadora de contrasenya aleatòria està disponible en aquest programari, que ajuda els usuaris a crear contrasenyes fortes per als seus comptes. D’aquesta manera, ja no s’haurien de conformar amb contrasenyes febles ja que aquestes poden ser piratejades fàcilment després. Aquesta és la característica que ajuda als usuaris a protegir cadascun dels seus comptes amb les contrasenyes més fortes que és impossible de piratejar.

Sistema avançat de xifrat

KeePass és com un gran emmagatzematge per a totes les vostres contrasenyes. Vol dir que és un programa molt important per gestionar i emmagatzemar les claus d’accés als vostres comptes. Heu d’assegurar-vos que aquest programari és completament segur i segur per al vostre ús. Afortunadament, utilitza el sistema de xifrat avançat, impossible de trencar. En altres paraules, la gent no pot obrir de forma contundent el gestor de contrasenyes i obtenir informació sobre les contrasenyes amb facilitat. Aquest programari no està fàcilment esquerdat, i l’únic que pot accedir a la informació valuosa de la base de dades és l’usuari.

Gestió fàcil de contrasenya

Una de les funcions principals d’aquest programari és ajudar els usuaris a gestionar les seves contrasenyes fàcilment. Tant se val quantes contrasenyes emmagatzemi en aquest programari, és molt fàcil que el pugueu gestionar tal com vulgueu. Hi ha l’opció de classificar les contrasenyes i facilitar-ne l’accés. A més, hi ha funcions que us ajuden a cercar la vostra contrasenya emmagatzemada molt ràpidament, tot i que està enterrada a la base de dades. També podeu importar o exportar la base de dades amb molta facilitat en cas que vulgueu migrar les vostres dades des d’una o cap altra plataforma.

Arquitectura de connectors

Les funcions bàsiques de KeePass proporcionen als usuaris totes les funcions i avantatges que necessiten d’un gestor de contrasenyes. Tanmateix, hi ha una funció addicional que pot fer possible que els usuaris puguin expandir encara més les funcions bàsiques, que s’anomena funció del complement. Amb l’arquitectura de complements que té aquest programari, és molt fàcil que afegiu plugins a aquest programari per millorar-ne la funcionalitat. Com que aquest programari és de codi obert, hi ha moltes persones que contribueixen al desenvolupament de diversos plugins per a aquest programari.

Conclusió

KeePass és un dels millors programes de gestió de contrasenyes gratuïts que hi ha. Amb aquest programari, podeu emmagatzemar i gestionar fàcilment les vostres contrasenyes en un lloc convenient. A més, el programari està protegit per un sistema avançat de xifrat i per diversos fitxers d’usuaris per assegurar-se que la base de dades no és anti-hacker. Ningú no pot trencar el programari ni robar les contrasenyes de la base de dades fàcilment. A més, també té la funció d’ajudar els usuaris a crear contrasenyes fortes per als seus comptes, així com afegir alguns complements per millorar les funcionalitats del programari. En definitiva, KeePass és un programari de gestor de contrasenyes recomanat si busqueu una solució senzilla i segura per mantenir totes les dades de la vostra contrasenya de forma segura i protegida en un lloc convenient..