El ratpenat Revisió


Pros

Proporciona un programari de gestor de correu electrònic segur que protegeix els vostres missatges contra els pirates informàtics. Protegeix totes les vostres comunicacions de correu electrònic mitjançant un sistema de xifrat extrem a extrem segur.

Contres

Només disponible per a la plataforma Windows i s’adreça principalment a usuaris d’escriptori, tot i que també es pot utilitzar en tauletes amb Windows OS. Les actualitzacions no estan disponibles de forma gratuïta.

En general

Us permet protegir totes les vostres comunicacions per correu electrònic i gestionar els vostres comptes de correu electrònic en un convenient programari d’escriptori. Protegeix els vostres correus electrònics dels pirates informàtics i del programari maliciós.

Lloc web: Feu clic aquí

Qualificació global: [yasr_overall_rating]

El ratpenat és un client de correu electrònic segur que es pot instal·lar com a programa d’escriptori o com a aplicació de servidor, creat per Ritlabs, SRL, una empresa de programari fundada el 1998 i amb seu a República de Moldàvia. L’objectiu de l’empresa és crear diversos productes de comunicació segurs tant per a clients privats com per a empreses. The Bat és la principal línia de productes de l’empresa, que és un programari que ajuda als usuaris a gestionar i protegir les seves comunicacions per correu electrònic des de la comoditat del seu propi escriptori o servidor..

Sistema de filtratge inigualable

El ratpenat és un programari de gestor de correu electrònic que està equipat amb un sistema de filtratge dissenyat per assegurar-vos que només rebeu els correus electrònics que us pertanyen. Vol dir que pot filtrar tot tipus de correus electrònics bruts i maliciosos i evitar que arribin a la safata d’entrada. Com que aquest programari es centra en les comunicacions de correu electrònic segures, no tolera cap tipus de correu brossa ni correu brossa. Per tant, els elimina tan aviat com arribi. El sistema de filtratge és molt potent, i utilitza un algoritme avançat per determinar quins correus electrònics són importants i quins correus electrònics no s’utilitzen..

Sistema de xifrat end-to-end segur

El més important de les comunicacions de correu electrònic segures és que podeu arribar a comunicar-vos amb els vostres contactes en l’entorn més privat i segur. Vol dir que ningú no pot escoltar les vostres comunicacions ni veure quins correus electrònics envieu i rep amb aquest programari. Els missatges que envieu enrere i enrere només els podeu veure tu i el receptor, cosa que significa que només els dos extrems de la línia de comunicació poden veure els missatges. Això és el que significa el sistema de xifrat end-to-end segur i aquest programari té el sistema de xifrat més segur per protegir totes les vostres comunicacions de correu electrònic.

Visualitzador HTML intern

Si bé la majoria d’altres programes de correu electrònic segurs similars només us permetran veure correus electrònics en forma de format de text, The Bat! és una mica diferent. A més de permetre’s visualitzar els teus correus electrònics en format de text, també és compatible amb els correus electrònics HTML, cosa que significa que si l’enviador del correu electrònic utilitza el format HTML, pots visualitzar-lo exactament tal i com l’ha previst l’enviador. Això es deu al fet que aquest programa té el seu propi visor HTML intern que garanteix que podeu veure els correus electrònics amb format HTML de la forma més precisa possible.

Missatges il·limitats per emmagatzemar

Aquest programa és molt lleuger ja que no té cap requisit mínim de CPU per executar-lo. Si teniu Windows, podeu instal·lar aquest programari. A més, també és compatible amb l’emmagatzematge de missatges il·limitats a l’ordinador i el podeu utilitzar per connectar-vos amb qualsevol servei de correu electrònic que utilitzi POP i IMAP. Com que no només s’utilitza com a programari de comunicació de correu electrònic segur, sinó també com a programari de gestor de correu electrònic robust, no us haureu de preocupar de gestionar milers de correus electrònics que disposeu. Amb la robusta funció de gestor de correu electrònic, és senzill i senzill gestionar missatges il·limitats al vostre ordinador.

El ratpenat Llibreta d’adreces

El ratpenat també ofereix la seva pròpia versió de la funció de gestió de contactes, que es diu The Bat Address Book, que es pot utilitzar per gestionar i emmagatzemar tota la informació de contacte. El bo d’aquesta característica és que podeu afegir fàcilment la informació de contacte de diversos programes de gestió de contactes basats en núvols, com ara Google Contacts i Outlook. També podeu transferir la informació de contacte de la llibreta d’adreces a Google i a Outlook fàcilment. Trobar qualsevol informació de contacte és tan fàcil com escriure la seva adreça de correu electrònic o el seu nom, que és molt convenient quan necessiteu enviar un missatge de correu electrònic urgent i urgent.

Conclusió

El ratpenat ofereix la màxima plataforma de comunicació de correu electrònic segura que us permet comunicar-vos amb els vostres contactes de forma privada i segura. Elimina totes les possibilitats que els hackers controlin la vostra comunicació per correu electrònic, ja que aquest programari està equipat amb un sistema avançat de xifratge de punta. Com a programari de gestió de correu electrònic, us facilita la gestió de milers de correus electrònics al vostre ordinador i, el millor de tot, pot emmagatzemar missatges il·limitats sense restriccions. La visualització de correus electrònics HTML no és un problema, ja que a diferència de programari similar, està equipada amb un visor HTML intern per a la vostra comoditat per veure correus electrònics amb format HTML. Tot plegat, El ratpenat! és un programari de gestor de correu electrònic recomanat. També és un sistema de comunicació de correu electrònic segur recomanat per ajudar-vos a gestionar tots els vostres correus electrònics en un sol lloc, així com per assegurar que les vostres comunicacions de correu electrònic siguin sempre privades i segures..