Hvordan VoIP-levering blev Nordamerikas største leverandør af VoIP-løsninger

Resumé: VoIP Supply er et firma, der leverer alle typer produkter relateret til VoIP, herunder VoIP-telefoner, headset, telefonsystemer, skytjenester, PBX-hardware osv. Det er en af ​​de mest populære leverandører af VoIP-løsninger i Amerika med 125.000 kunder og mere end 5.000 produkter at tilbyde. Fra det officielle websted kan du bestille alle VoIP-relaterede produkter med forskellige tilbud og rabatter for den bedste værdi for dit køb.


Hvorfor foretrækker folk at bruge en software som Skype til at tale med deres venner og familie i stedet for at bruge deres almindelige telefoner? Det skyldes hovedsageligt, at VoIP tilbyder billigere priser end det almindelige telefonselskab. Med softwaren som Skype kan du tale med andre Skype-brugere gratis, og du kan også kontakte fastnet- og mobiltelefonnumre med priser langt billigere end den almindelige telefonrate. Med nutidens internetteknologi er det desuden mere at foretrække at bruge VoIP, især fordi det tilbyder mange funktioner såsom krystalklar lyd, længere opkaldstid, forskellige typer indstillinger til hardware og andre funktioner, der ikke er tilgængelige eller i det mindste ikke leveret på en bedre måde, når du bruger den almindelige fasttelefon.

Dette er grunden til, at VoIP Supply stiger i popularitet i Nordamerika. Simpelthen fordi flere og flere mennesker har behov for at bruge internettet ikke kun til at surfe og nyde lidt underholdning, men også for at kommunikere med deres venner og familie. Det er dette, der fører til, at flere producenter skaber mere hardware og tjenester omkring VoIP i håb om, at de kan imødekomme de skarer, der foretrækker denne måde at online kommunikation frem for den traditionelle måde. Heldigvis leverer VoIP Supply næsten alle typer hardware og tjenester fra forskellige producenter, som du kan bruge til at forbedre din online kommunikation yderligere.

Fra kedsomhed til at opbygge en formue med VoIP-forsyning

Historien om dette firma starter med grundlæggeren, Benjamin P. Sayers, som blev keder sig, efter at han solgte sit tidligere firma, IVR Inc. I 2002 startede han et nyt firma kaldet B2 Technologies, som er et softwarevirksomhed, der fokuserer på oprettelsen af en aktiehandelsplatform. Med kun seks personer, der arbejdede med ham, registrerede han $ 2,4 millioner i salget for sin software i 2003, hvilket gjorde dette firma til en succes. Ben’s lidenskab var imidlertid ikke med handelsmarkedet. I 2004, efter at have observeret forskellige aktiehandler med sin succesrige handelssoftware, begyndte han at bemærke, at lagrene fra virksomheder, der sælger VoIP-produkter, er i toppen af ​​kundernes krav. På det tidspunkt lancerede han VoIP Supply som et nyt produkt fra B2 Technologies.

Efter et år med VoIP Supply-lanceringen har virksomheden tilføjet medarbejderne til 14 personer og opnået massiv succes med deres forretning og registreret 7,1 millioner i salg. I 2005 begyndte virksomheden kun at fokusere på VoIP Supply, da denne forretning, der sælger forskellige VoIP-produkter, viser sig at være mere succesrig end den foregående bestræbelse. Indtil i dag i 2018 har dette selskab konsekvent solgt flere og flere VoIP-produkter, opnået mere end 125.000 kunder og blevet den bedste VoIP-udbyder i Nordamerika. Virksomheden har 20.000 kvadratmeter stort areal til deres kontorhovedkvarter, hvilket er nødvendigt for at gemme alle VoIP-produkter, de sælger på deres officielle hjemmeside. Det har også vundet forskellige priser som en virksomhed, hvilket betyder, at folk stoler på denne virksomhed for dens kvalitet og stabile service.

5.000 produkter fra 60 forskellige producenter med 125.000 kunder over hele verden

Det kan siges, at VoIP Supply er som en e-handelsplatform, der udelukkende fokuserer på VoIP-relaterede produkter, og at virksomheden også sælger alle produkterne selv. Ja, der er 60 forskellige producenter, der leverer forskellige relevante hardware og tjenester, men salgsprocessen udføres af VoIP Supply. Med de kunder, der strækker sig til landene overalt i verden, bliver virksomheden stærkere end den var. De produkter, de tilbyder, tilføjes altid regelmæssigt, og variationerne af produkterne øges også. I 2018 har virksomheden mere end 5.000 produkter, der tilbydes på deres officielle hjemmeside, som kunderne kan bestille online. På dette tidspunkt går virksomheden stærkere end nogensinde.

Forskellige produktlinjer, der kan tilbydes til al din IP-baserede kommunikation

Hvad der gør dette firma til et førende firma inden for VoIP-kommunikation er, at det ikke kun tilbyder hardware, såsom telefoner eller PBX til din online kommunikation, men det tilbyder meget mere end det. Det har en række forskellige produktlinjer, der strækker sig ud over den grundlæggende IP-kommunikation. Bortset fra at tilbyde hardware tilbyder det også forskellige tjenester relateret til VoIP. Det er det, der gør, at dette selskab fik den største popularitet i Nordamerika. Det tilbyder blot flere muligheder for kunderne. Det tilbyder endda IP-sikkerhedsprodukter, såsom IP-kameraer og netværksudstyr. Der er også forskellige VoIP-løsningsbunter, der kan bruges af hjemmebrugere eller virksomheder.

VoIP Cloud-service adskiller dette firma fra en simpel produktsælger

Et af de mest solgte produkter, som virksomheden tilbyder på det officielle websted, er skytjenesten. Mens andre lignende virksomheder muligvis kun tilbyder hardware til udførelse af onlinekommunikation, er dette firma gået langt ud over bare at sælge produkter fra forskellige producenter. Den skybaserede service lader kunderne opleve det bedste VoIP-system, de kan have. Det hjælper kunderne med at finde den bedste VoIP-løsning, der kan arbejde for deres hjem eller virksomhed ved at give dem forskellige anbefalinger, som de måske er interesseret i.

Der er to typer VoIP-skytjeneste, som virksomheden tilbyder, som er den hostede service og on-site telefonsystemet. Den hostede service giver kunderne mulighed for at administrere deres egen IP-kommunikation overalt uden behov for noget it-personale uden startomkostninger. On-site-telefonsystemet giver kunderne mulighed for at tilpasse deres hardwarevalg med lave månedlige satser og valget mellem afmålt og uovervåget forbindelse. Alt i alt gør VoIP Supply det let for kunderne at vælge deres eget IP-kommunikationssystem og levere deres krav til denne kommunikationsteknologi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map