Com s’està ajudant la seguretat de StackPath a Dallas a més de 800.000 empreses a tot el món amb la seva plataforma de seguretat

TL; DR: StackPath és una empresa que ofereix a diverses empreses més seguretat per als seus actius en línia, especialment els llocs web. Proporciona el servei basat en web que permet a les empreses protegir els seus llocs web contra diverses amenaces en línia, com ara atacs de pirateria i programes maliciosos, així com millorar el rendiment general dels seus llocs web. Ofereix una gamma de serveis basats en web que inclouen xarxa d’entrega de contingut, tallafoc d’aplicacions web i mitigació de DDoS.


Per a la majoria de les empreses, ja siguin empreses petites o grans, protegir els seus actius en línia és una de les prioritats més importants per assegurar que el seu negoci funciona correctament. Sense una protecció robusta per als seus actius en línia, aquestes empreses poden arriscar les seves operacions diàries contra diverses possibles amenaces en línia i ciberdelinqüència. Com que hi ha hagut molts intents de pirates informàtics que busquen destruir el negoci d’algunes grans corporacions, encara que en un grau variable, ha estat més necessari que mai que les empreses comencin a construir una infraestructura més segura per als seus actius en línia..

És per això que existeix una empresa com StackPath per oferir els seus serveis per ajudar aquestes empreses a sobreviure en un entorn en línia més perillós. Aquesta empresa ofereix diversos serveis que ofereixen a les empreses el millor sistema de protecció dels seus llocs web i altres actius en línia des de l’abast de tercers que intentin destruir-lo. Entre els serveis que ofereix aquesta empresa es troben la xarxa de lliurament de contingut segur que proporciona un sistema perfecte per millorar el rendiment dels seus llocs web per a tots els usuaris, tallafoc d’aplicacions web per protegir les seves aplicacions basades en la web, SSL per protegir la seguretat del lloc, mitigació de DDoS a protegir els possibles atacs de pirates informàtics i molt més.

De Relativament Desconegut a Grandesa

Com a empresa, StackPath va començar com una petita empresa que proporciona un servei modest amb l’objectiu de crear una internet més segura per a tothom. Per assolir aquest objectiu, l’empresa ofereix serveis que asseguren que poden ajudar els propietaris de llocs web a augmentar la seguretat del seu lloc web, proporcionant seguretat per al seu negoci, així com als usuaris. Tot i això, en algun moment durant el creixement de l’empresa, va rebre una gran quantitat de fons d’inversió de diversos inversors, fent que aquesta empresa fos cada vegada més coneguda. El 2018, StackPath ha estat utilitzat per més de 800.000 empreses a tot el món, proporcionant serveis de seguretat a Internet que proporcionen a les petites i grans empreses una plataforma en línia més segura per al seu negoci.

Ara, més que mai, aquesta empresa tracta de proporcionar la millor plataforma de seguretat escalable i suau que qualsevol empresa pot utilitzar per satisfer la seva demanda de més peticions d’usuaris en forma de trànsit a Internet i ample de banda, a més de proporcionar la millor plataforma de protecció. els seus actius en línia de qualsevol tipus d’amenaces en línia.

Firewall segur de CDN i aplicacions web: les principals ofertes de l’empresa

Amb la major demanda de trànsit a Internet, les empreses requereixen una major escala de fiabilitat per a la seva plataforma en línia. En enviar tots els seus actius en línia en un servidor, pot comportar més risc de ser atacats i tancats per ciberdelinqüents amb mala intenció. A més, quan ho fan, és possible que les empreses no puguin estar al dia amb la demanda de trànsit dels usuaris, provocant un mal funcionament del lloc web i un temps de càrrega lent. El CDN segur que proporciona StackPath proporciona al negoci exactament el que necessitaven per millorar el seu rendiment i seguretat del lloc. Aquest sistema ajuda a les empreses a emmagatzemar els seus actius en línia en un servidor segur proporcionat per l’empresa, que al seu torn pot millorar el temps de càrrega que experimenta cada usuari, donant lloc a una millor experiència d’usuari.

D’altra banda, el tallafoc d’aplicacions web es proporciona a empreses que vulguin protegir la seva plataforma d’aplicacions web de qualsevol tipus de pirateria en línia. Com que hi ha un augment en el nombre d’empreses que ofereixen les seves aplicacions basades en la web com a servei principal, també hi ha un augment de la demanda en la garantia d’actius en línia. El tallafoc de StackPath treballa per evitar qualsevol intent de comprometre el rendiment de les seves aplicacions web, ja sigui mitjançant pirateria suau o de força bruta..

Una interfície d’usuari amable per a qualsevol tipus de desenvolupadors

Si bé molta gent pot pensar que l’ús d’una plataforma de seguretat d’internet com StackPath pot ser difícil i complicat de fer, el cert és que la plataforma és molt senzilla d’utilitzar i no requereix cap coneixement profund de seguretat i infraestructures informàtiques a demana que algú el comenci a utilitzar. L’ús de la plataforma és tan fàcil com posar la informació sobre el lloc que voleu protegir, juntament amb seguir la instrucció pas a pas a la pantalla. Una vegada enviada la informació correctament, el programari pot començar a analitzar les dades del vostre lloc i proporcionar la protecció de seguretat que més necessiteu per als vostres actius en línia..

Totes les funcions de seguretat que necessiteu per mantenir els seus negocis en línia segurs

StackPath ve equipat amb diverses funcions que potser necessiteu per protegir els vostres llocs web i els vostres actius comercials en línia sense fallar. Feu un cop d’ull a la funció d’autenticació en dos passos. Aquesta característica permet al vostre lloc activar la seguretat d’autenticació en dos passos que permet als usuaris iniciar sessió al vostre lloc amb més seguretat. Amb aquesta característica, hi ha molt poques possibilitats que els seus comptes es piratin, ja que han de verificar tots els intents de sessió. Una altra característica interessant que podeu fer un cop d’ull és la funció de testimoni segur. Aquesta funció garanteix que només teniu accés a els vostres actius en línia a persones legítimes. Evita qualsevol tipus de descàrregues il·legals dels seus actius en línia, ja que el procés de descàrrega és impossible sense un testimoni segur.

A part d’aquestes funcions, encara n’hi ha més que podeu obtenir d’aquest servei. StackPath ofereix diverses funcions de seguretat avançades com la mitigació de DDoS, WAF, escut d’origen, EdgeSSL i la llista negra. També hi ha funcions que podeu descobrir un cop hàgiu posat les mans en aquesta plataforma de seguretat en línia. A més, per a totes les funcions de seguretat que obté, només haureu de pagar un pagament mensual assequible sense cap tipus de compromís, cosa que fa que StackPath sigui una plataforma de seguretat en línia més preferible en comparació amb els competidors..