Com es va convertir el subministrament de VoIP en el principal proveïdor de solucions de VoIP d’Amèrica del Nord

Resum: VoIP Supply és una empresa que proporciona tot tipus de productes relacionats amb VoIP, inclosos telèfons VoIP, auriculars, sistemes de telefonia, serveis al núvol, maquinari PBX, etc. És un dels proveïdors de solucions VoIP més populars a Amèrica, amb 125.000 clients i més de 5.000 productes per oferir. Des del lloc web oficial, podeu demanar qualsevol producte relacionat amb VoIP amb diverses ofertes i descomptes pel millor valor per a la vostra compra.


Per què preferiria la gent utilitzar un programari com Skype per parlar amb els seus amics i familiars, en lloc d’utilitzar els telèfons habituals? Principalment, és perquè VoIP ofereix tarifes més barates que les companyies de telefonia habituals. Amb el programari com Skype, podeu parlar gratuïtament amb altres usuaris de Skype i també podeu contactar amb números de telèfon fix i mòbil amb tarifes molt més barates que la tarifa telefònica normal. A més, amb la tecnologia d’internet actual, és més preferible utilitzar VoIP, sobretot perquè ofereix moltes funcions com ara un so clar, temps de trucada més llarg, diversos tipus d’opcions per al maquinari i altres funcions que no estan disponibles, o almenys no es proporcionen. d’una manera millor, quan feu servir el telèfon fix fix.

És per això que el subministrament de VoIP augmenta en popularitat a Amèrica del Nord. Simplement perquè cada vegada més persones tenen la necessitat d’utilitzar internet no només per navegar i gaudir d’entreteniment, sinó també per comunicar-se amb els seus amics i familiars. Això és el que condueix a que més fabricants crein més maquinari i serveis al voltant del VoIP amb l’esperança que puguin atendre les multituds que prefereixen aquesta forma de comunicació en línia de manera tradicional. Afortunadament, VoIP Supply proporciona gairebé tot tipus de maquinari i serveis de diversos fabricants que podeu utilitzar per millorar la vostra comunicació en línia.

De l’avorriment a la creació d’una fortuna amb Subministrament de VoIP

La història d’aquesta empresa comença amb el fundador, Benjamin P. Sayers, que es va avorrir després que vengués la seva anterior empresa, IVR Inc. El 2002, va iniciar una nova empresa anomenada B2 Technologies, que és una empresa de programari que se centra en la creació. d’una plataforma comercial borsària. Amb només sis persones que van treballar amb ell, va registrar 2,4 milions de dòlars de vendes per al seu programari el 2003, cosa que va fer que aquesta empresa fos un èxit. Tot i això, la passió de Ben no va ser amb el mercat comercial. El 2004, després d’observar diverses operacions amb el seu programari de negociació amb èxit, va començar a notar que les accions de les empreses que venen productes VoIP estan a la part superior de les demandes dels clients. En aquell moment, va llançar VoIP Supply com a nou producte de les B2 Technologies.

Després d’un any del llançament de VoIP Supply, la companyia ha afegit els membres del personal en 14 persones i ha aconseguit un gran èxit amb el seu negoci, registrant 7,1 milions de vendes. El 2005, la companyia va començar a centrar-se només en el subministrament de VoIP, ja que aquest negoci, que ven diversos productes de VoIP, està demostrat que va tenir més èxit que el seu esforç anterior. Fins avui al 2018, aquesta empresa ha venut constantment més i més productes VoIP, guanyant més de 125.000 clients i convertit en el principal proveïdor de VoIP d’Amèrica del Nord. L’empresa té una superfície de 20.000 peus quadrats per a la seu central de l’oficina, necessària per emmagatzemar tots els productes de VoIP que venen al seu lloc web oficial. També ha guanyat diversos premis com a negoci, cosa que significa que la gent confia en aquesta empresa per la seva qualitat i servei constant.

5.000 productes de 60 fabricants diferents amb 125.000 clients mundials

Es pot dir que el subministrament de VoIP és com una plataforma de comerç electrònic que se centra només en productes relacionats amb VoIP i, a més, l’empresa ven tots els productes per si mateixos. Sí, hi ha 60 fabricants diferents que subministren diversos maquinaris i serveis rellevants, però el procés de venda el realitza VoIP Supply. Amb els clients que s’estenen als països d’arreu del món, la companyia es fa més forta del que era. Els productes que ofereixen sempre s’afegeixen de forma regular i també s’incrementen les variacions dels productes. L’any 2018, l’empresa disposa de més de 5.000 productes oferts al seu lloc web oficial, que els clients poden encarregar en línia. Arribats a aquest moment, la companyia va més forta que mai.

Diverses línies de productes a oferir per a totes les vostres comunicacions basades en IP

El que fa d’aquesta empresa una empresa líder en comunicacions de VoIP és que ofereix no només el maquinari, com telèfons o PBX per a les vostres comunicacions en línia, sinó que ofereix molt més que això. Té una gran varietat de línies de productes que s’estenen més enllà de les comunicacions IP bàsiques. A part d’oferir maquinari, també ofereix diversos serveis relacionats amb VoIP. Això és el que fa que aquesta empresa guanyés la màxima popularitat a Amèrica del Nord. Simplement ofereix més opcions per als clients. Fins i tot ofereix productes de seguretat IP, com càmeres IP i equips de xarxa. També hi ha diversos paquets de solucions VoIP que poden utilitzar els usuaris domèstics o empreses.

El servei de núvol de VoIP distingeix aquesta empresa d’un minorista venedor de productes

Un dels productes més venuts que la companyia ofereix al lloc web oficial és el servei de núvol. Si bé altres empreses similars poden oferir només el maquinari per fer comunicacions en línia, aquesta empresa ha anat molt més enllà de vendre productes de diversos fabricants. El servei basat en núvol permet als clients experimentar el millor sistema de VoIP que poden tenir. Orienta els clients a trobar la millor solució de VoIP que pugui funcionar per a la seva llar o negoci, donant-los diverses recomanacions que poden estar interessades..

L’empresa ofereix dos tipus de servei en núvol de VoIP, que són el servei allotjat i el sistema telefònic in situ. El servei allotjat permet als clients gestionar les seves pròpies comunicacions IP des de qualsevol lloc sense necessitat de cap personal informàtic, sense cap cost d’arrencada. El sistema telefònic in situ permet als clients personalitzar les seves opcions de maquinari, amb tarifes mensuals baixes i l’opció entre connexió comptada i no ajustada. En definitiva, el subministrament de VoIP facilita als clients l’elecció del seu propi sistema de comunicació IP i les seves demandes per aquesta tecnologia de comunicació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map