Hogyan segíti a MarkMonitor a vezető vállalati márkák védelmét az internetes csalásoktól, a kalózkodástól, a hamisítástól és a számítógépes guggolástól

Összegzés: A MarkMonitor olyan társaság, amely segíti a vállalkozásokat a márkák online védelmében és kezelésében. Ennek a társaságnak az egyik fő célja, hogy segítse a vállalkozásokat annak megakadályozásában, hogy márkáikat különféle számítógépes bűnözési tevékenységek célozzák meg, ideértve a kalózkodást, az internetes csalást, a hamisítást és a számítógépes küzdelmet. A vállalkozás által nyújtott szolgáltatásokkal a vállalkozások könnyen létrehozhatják márkájukat online és folyamatosan erősödhetnek, miközben folyamatosan megvédik azokat a bármilyen fenyegetéstől, amely tönkreteheti a márka hírnevét..


A népszerű márka fenntartása nem olyan, amit könnyedén kell venni. Sok a bonyolult folyamat, amely részt vesz a márkamenedzsmentben. Míg a márkájának kezelése félelmetes feladat lehet, az önmagától még félelmesebb annak biztosítása, hogy védve legyen mindenféle online fenyegetéstől. A márka védelme és kezelése kéz a kézben jár, ha valóban azt akarja látni, hogy márkája online növekszik, és sok vállalat úgy dönt, hogy a munkát a szakemberekre hagyja. Azáltal, hogy márkavédelmüket és menedzsmentüket egy harmadik fél számára adják át, amely erre az erőfeszítésre szakosodott, a nagyvállalatok csak arra koncentrálhatnak, hogy nagyobb közönségre törekedjenek, hogy márkáik vonzóbbá váljanak a nyilvánosság számára..

Ez az oka annak, hogy a MarkMonitor az egyik megbízható harmadik fél vállalat, amelyet sok vezető vállalkozás rendszeresen használ. A márkavédelemmel és a márkamenedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásokkal megkönnyíti a márkavédelmet, mint magad. Ez biztosítja az összes olyan eszközt, amelyre szüksége van az üzleti márka hírnevének védelme érdekében, annak érdekében, hogy az elkövetkező években tovább növekedjen. A társaság különféle lehetőségeket kínál a vállalkozások számára, hogy a márkavédelmet és -kezelést valami egyszerűvé és automatikusan elvégezhetővé tegye, és biztosítja, hogy vállalkozásaik mentesek legyenek bármilyen illegális gyakorlattól, például a kalózkodástól, a kiberkvadászástól, a hamisításoktól és az internetes csalástól..

A vezető cégek tulajdonában lévő márkák védelme – A Fortune 100 vállalat több mint 50% -a használja a MarkMonitor alkalmazást

A MarkMonitor-t 1999-ben alapították, és akkoriban a vállalat csak arra koncentrált, hogy a vállalkozások számára egyszerű márka- és szellemi megfigyelő eszközöket biztosítson. Az évek múlásával azonban a vállalat további funkciókkal bővítette a fejlettebb márka- és domainvédelmi rendszert, amely biztosítja, hogy ügyfeleik online védjék márkáikat. 2018-ban a vállalat annyira nőtt, hogy rengeteg márkanév-kezelési eszközt kínál, amelyekre a mai fejlettebb internetes technológiában nagy szükség van. A társaságnak több mint 1300 ügyfele van – ezek többnyire szuper népszerű márkákkal rendelkező vezető cégek – világszerte több mint 50 országban. A mai legnépszerűbb webhelyek többsége a MarkMonitor-ot használja márkakezelő megoldásként.

A vállalat szolgáltatásait igénybe vevő vezető vállalkozások között a Nissan, a Valentino SpA és az Edelman a legnagyobb és leghűségesebb társaság, amely ezt a szolgáltatást használja. Ezek a vállalatok a MarkMonitor által kínált márkavédelem és -kezelő rendszert használják annak érdekében, hogy a márkák erős maradjanak a saját iparágaikban. Ez a szolgáltató számos vezető márkát szolgált fel számos iparágból, mint például a luxus és a divat, a fogyasztási cikkek, a szórakozás és a média, az autóipar, a pénzügyi és a technológia. Ráadásul több mint 98% -os vevői elégedettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ez a cég folyamatosan nyújtja az üzleti ügyfelei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat..

Márkák online létrehozása és kezelése – az összes szükséges eszköz

A MarkMonitor, magában foglalja a márkavédelem és a márkakezelés rendszerét. Ez biztosítja az összes eszközt, amely a vállalkozásoknak szüksége van a márkájuk biztonságának megóvására az esetleges támadásoktól. Például sok esetben az emberek vásárolnak olyan domainneveket, amelyek jogszerűen tartoznak bizonyos márkákhoz, majd felkéri a márkatulajdonosokat, hogy vásároljanak tőlük a márkához kapcsolódó domainneveket. Vannak olyan esetek is, amikor az emberek ellopják egy bizonyos márka szellemi tulajdonát, és illegálisan terjesztik az ilyen márka termékeit. Ilyen esetekben a vállalkozások, amelyek tisztában vannak ezekkel a fenyegetésekkel, esetleg nem tudnak semmit tenni a márkáik védelme érdekében. A MarkMonitor esetében azonban van valami, amit megtehetnek.

A márkamenedzsment szempontjából ez a cég különféle eszközöket kínál, ideértve a domainkezelést, a domain értékesítést, a domain biztonságot, a domain tanácsadási szolgáltatásokat és a TLD tanácsadást. Ezek azok az eszközök, amelyek biztosítják, hogy vállalkozása teljes mértékben átvegye a márkáinak tulajdonjogát, és biztosítják, hogy minden, a márkádhoz kapcsolódó szellemi tulajdon az üzleti vállalkozás tulajdonában maradjon. Segít online márkájának megteremtésében és folyamatos növekedésében, anélkül, hogy bármilyen lehetséges probléma miatt aggódnia kellene.

Védje márkáit a robusztus márkavédelmi rendszerrel

A márkáinak online létrehozása és kezelése mellett a MarkMonitor eszközöket is kínál, amelyek segítenek megvédeni márkáit a különféle számítógépes bűnözéssel szemben. A rendszerbe beépített eszközök a hamisítás elleni küzdelem, az IP védelem, a partner megfelelőség, a kalózkodás elleni digitális média és az internetes streaming tartalom, a csalás elleni / adathalászat, a csalás elleni / malware, a csalás elleni / sötét web és Kiber intelligencia. Ezek az eszközök együttesen működnek annak biztosítása érdekében, hogy egyetlen számítógépes bűnöző sem engedély nélkül hozzáférhet az Ön márkájához kapcsolódó eszközökhöz, és online védi a márkához kapcsolódó termékeket.

Anélkül, hogy védnénk márkáit a felelőtlen és veszélyes harmadik felek esetleges támadásaitól, a márkakezelés meglehetősen értelmetlen. Azok a vállalkozások, amelyek nem alkalmaznak márkavédelmi intézkedéseket, hajlamosak arra, hogy különböző motívumokkal – ideértve a pénzügyi és a személyes motivációkat is – képzett hackerek célpontjaivá váljanak. Ezek a hackerek megkísérelhetik ellopni az Ön digitális tartalmát személyes haszon érdekében vagy saját megelégedettségük érdekében, ha el tudják osztani ezeket a digitális termékeket a tömegeknek anélkül, hogy az ügyfeleket rá kellene fizetniük. Természetesen ez a fellépés, ha nem teszünk megfelelő ellenintézkedéseket, amint azt a MarkMonitor felajánlotta, nagy veszteségeket eredményezhet azoknak a vállalkozásoknak, amelyeket kiberbűnözői tevékenységek érintnek. Ennek eredményeként pénzügyi veszteségeket szenvedhetnek, amelyek nehezebbé teszik a közönségbázis bővítését.

Ebben a tekintetben a MarkMonitor a vezető vállalatok és vállalkozások számára biztosítja azokat az eszközöket, amelyek valóban szükségesek a digitális piacon való túléléshez, miközben minimalizálja az üzleti kockázatokat, amelyeket a különféle online fenyegetések okozhatnak. Ez az oka annak, hogy a Fortune cégek a MarkMonitor-nak bíznak márkakezelésükön és védelmükön.