Hogyan segíti a dallas-alapú StackPath több mint 800 000 vállalkozás biztonságát világszerte biztonsági platformjuk segítségével

TL; DR: A StackPath olyan társaság, amely különféle vállalkozások számára nagyobb biztonságot nyújt az online eszközök, különösen a webhelyek számára. Web alapú szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy megvédjék weboldalaikat a különböző online fenyegetésektől, például a hackerek támadásaitól és a rosszindulatú programoktól, valamint javítsák webhelyeik általános teljesítményét. Számos webes szolgáltatást kínál, beleértve a tartalomszolgáltatási hálózatot, a webalkalmazás tűzfalat és a DDoS enyhítését.


A legtöbb vállalkozás számára, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy vállalkozás – az online vagyonuk védelme az egyik legfontosabb prioritás annak biztosítása érdekében, hogy vállalkozásuk zavartalanul működjön. Online eszközeik szilárd védelme nélkül ezek a vállalkozások kockáztathatják napi tevékenységeiket különféle lehetséges online fenyegetések és kiberbűnözés ellen. Mivel a hackerek sokszor megkíséreltek megsemmisíteni néhány nagyvállalat üzleti tevékenységét, bár változó mértékben, a vállalkozásoknak mint eddiginél inkább kellett elkezdeni egy biztonságosabb infrastruktúra kiépítését online eszközeikhez.

Ezért létezik egy olyan vállalkozás, mint a StackPath, amely felajánlja szolgáltatásait, hogy segítse ezeket a vállalkozásokat egy veszélyesebb online környezetben. Ez a társaság különféle szolgáltatásokat nyújt, amelyek a webhelyek és egyéb online eszközök számára a legjobb védelmi rendszert kínálják a vállalkozások számára minden olyan harmadik fél számára, aki megpróbálja megsemmisíteni. A vállalat által nyújtott szolgáltatások között szerepel a biztonságos tartalomszolgáltató hálózat, amely zökkenőmentes rendszert biztosít webhelye teljesítményének javításához minden felhasználó számára, a webalkalmazások tűzfala a webes alkalmazások védelme érdekében, az SSL a webhely biztonságának védelme érdekében, a DDoS enyhítése védje meg a lehetséges hackertámadásokat és így tovább.

A viszonylag ismeretlentől a nagyságig

Vállalatként a StackPath kisvállalatként indult, amely szerény szolgáltatást nyújt, azzal a céllal, hogy mindenki számára biztonságosabb internetet hozzon létre. Az ilyen cél elérése érdekében a társaság olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek biztosítják, hogy segítsenek a webhelytulajdonosoknak a webhelyek biztonságának fokozásában, biztonságot nyújtva vállalkozásuk, valamint a felhasználók számára. A társaság növekedésének egy bizonyos pontján azonban hatalmas összegű befektetési alapot kapott a különböző befektetőktől, ez a társaság egyre szélesebb körben ismertté vált. 2018-ban a StackPath-ot világszerte több mint 800 000 vállalkozás használta, olyan internetes biztonsági szolgáltatásokat nyújtva, amelyek biztonságosabb online platformot biztosítanak mind a kis-, mind a nagyvállalatok számára üzleti vállalkozásuk számára.

Most, mint valaha, ez a cég igyekszik a lehető legjobban skálázható és zökkenőmentes biztonsági platformot biztosítani, amelyet bármely üzleti vállalkozás felhasználhat az igények kielégítésére az internetes forgalom és a sávszélesség formájában jelentkező több felhasználói igény iránt, valamint a lehető legjobb platformot nyújtja a védelem érdekében. online eszközeik bármilyen típusú online fenyegetéstől.

Biztonságos CDN és Web Apps tűzfal – A társaság fő ajánlatai

Az internetforgalom növekvő igényével a vállalkozások nagyobb fokú megbízhatóságot igényelnek online platformjukhoz. Ha összes online eszközt egy szerverre dömpingelik, akkor ez nagyobb kockázatot jelenthet, ha rossz szándékkal bírnak kibernetikus bűnözők. Ugyanakkor, ha ezt megteszik, a vállalkozások nem képesek lesznek lépést tartani a felhasználók forgalmi igényével, ami rossz webhely-teljesítményt és lassú betöltési időt eredményez. A StackPath által biztosított biztonságos CDN pontosan azt adja meg az üzleti vállalkozások számára, amelyekre szükségük volt a webhely biztonságának és teljesítményének javításához. Ez a rendszer segít a vállalkozásoknak online eszközeik tárolásában a vállalat által biztosított biztonságos szerveren, amely viszont javíthatja az egyes felhasználók által tapasztalt betöltési időt, jobb felhasználói élményt eredményezve.

Másrészt a webalkalmazás tűzfala olyan vállalkozások számára biztosított, akik meg akarják védeni webes alkalmazásplatformjukat bármilyen típusú online hackelés ellen. Mivel növekszik azoknak a vállalkozásoknak a száma, amelyek fő szolgáltatásaik web-alapú alkalmazásukat kínálják, növekszik a kereslet az ilyen online eszközök biztosítása iránt is. A StackPath tűzfala megakadályozza azokat a kísérleteket, amelyek veszélyeztethetik webes alkalmazásuk teljesítményét lágy vagy brutális erővel történő feltöréssel.

Barátságos felhasználói felület bármilyen típusú fejlesztő számára

Noha sokan azt gondolhatják, hogy egy olyan internetes biztonsági platform, mint a StackPath, használata nehéz és bonyolult lehet, az a tény, hogy a platform nagyon egyszerűen használható, és nem igényel mély ismereteket az informatikai biztonságról és az infrastruktúráról rendelje meg bárkinek, hogy kezdje el használni. A platform használata ugyanolyan egyszerű, mint a védeni kívánt webhelyre vonatkozó információk elhelyezése, valamint a képernyőn megjelenő lépésről lépésre történő utasítások követése. Miután az információt helyesen nyújtották be, a szoftver megkezdi a webhely adatainak elemzését, és olyan biztonsági védelmet nyújthat, amelyre az internetes tartalmakhoz leginkább szükség van..

Az összes olyan biztonsági funkció, amelyre szükség van az online üzleti eszközök biztonságához

A StackPath különféle funkciókkal van felszerelve, amelyekre szüksége lehet webhelyeinek és online üzleti eszközeinek kudarc nélküli védelmére. Vessen egy pillantást a kétlépcsős hitelesítési funkcióra. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a webhelyén a kétlépcsős hitelesítési biztonság aktiválását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosabb bejelentkezést tegyenek az Ön webhelyére. Ezzel a funkcióval nagyon kevés esély van arra, hogy fiókjaikat feltörték, mivel minden bejelentkezési kísérletet ellenőrizniük kell. Egy másik érdekes szolgáltatás, amelyet átnézhet a biztonságos token szolgáltatás. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy online eszközökhöz csak törvényes emberek férjenek hozzá. Megakadályozza az online eszközök bármilyen illegális letöltését, mivel a letöltési folyamat biztonságos token nélkül nem lehetséges.

Ezeken a szolgáltatásokon kívül, még mindig sok mindent megtalálhat ebből a szolgáltatásból. A StackPath különféle fejlett biztonsági funkciókat kínál, mint például a DDoS mérséklés, a WAF, az eredeti pajzs, az EdgeSSL és a fekete lista. Vannak olyan funkciók is, amelyeket felfedezhet, miután megkapta kezét ezen az online biztonsági platformon. Ezenkívül az összes megszerzett biztonsági funkcióért csak megfizethető havi fizetést kell fizetnie, bármilyen kötelezettségvállalás nélkül, ami a StackPath-t kedvezőbb online biztonsági platformon teszi a versenytársakhoz képest..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map