Aplikacionet më të shkarkuara VPN për Android (Lista e madhe brenda!)

Almostshtë pothuajse e pamundur të mbijetosh pa
interneti këto ditë. Ka shumë role për të luajtur në ditët tona për ditë
jeton, dhe ne as nuk e kuptojmë.


Gjërat bëhen kaq shumë më të lehta dhe të thjeshta
kur jeni i lidhur në internet. Me gjithnjë e më shumë artikuj të marrë
përfshirë në ekosistemin IoT, ju mund të shihni që zarfi po shtyhet çdo ditë.

Sidoqoftë, vjen me disa të mundshme
kërcënime gjithashtu. Kërcënimi më i madh është shkelja e intimitetit. Asnjëherë nuk e dini si
shumë ndërmarrje, organizata dhe grupe janë të vetëdijshëm për atë që bëni në të
internet.

Lajmet e informacionit personal të rrjedhur ose
disa organizata që komprometojnë privatësinë e përdoruesit të saj vazhdojnë të shfaqen tani dhe
atëherë.

Ndërsa ndërmarrjet kanë qëllime monetare kur
është fjala për ata që tregojnë interes për privatësinë tuaj, agjencitë qeveritare
të cilat duan të dinë gjithçka për ju në emër të sigurisë kombëtare.

Më në fund, ekzistojnë elementë antisocialë
duke u përpjekur të shfrytëzoni informacionin tuaj personal për përfitimet e tyre personale.

Ne mund të vazhdojmë të brohorasim për kërcënimet mbi intimitetin tuaj, dhe mënyrat se si jeni të pasigurt në internet, por ne mendojmë se të gjithë kanë një ide se si nuk janë të sigurta në internet.

Ne duam që, në të vërtetë, të flasim për njërën prej tyre
zgjidhje të mundshme për këtë çështje, domethënë VPN. Dhe ne duam të diskutojmë VPN për
një rast përdorimi të veçantë, në pajisjet mobile.

Jo të gjithë VPN-të e lëvizshme janë VPN

Kjo duket si një premisë e mirë për të filluar. nëse
ju kërkoni VPN në Play Store, do të gjeni mijëra lista, duke pretenduar se janë
aplikacione virtuale të rrjetit privat, duke pretenduar të kujdesen për internetin tuaj
siguria dhe pretendimi për të anashkaluar shumë gjeo-kufizime për ju.

Në realitet, shumica e këtyre aplikacioneve do
ju merrni vetëm disa nga gjeo-kufizimet, por në shkëmbim, ata mund
vendosni intimitetin tuaj në më shumë rrezik se më parë.

Një VPN kodon të gjithë trafikun tuaj në internet dhe
pastaj e transmeton atë përmes protokolleve të sigurta në një prej serverave të tyre, dhe pastaj
nga ky server, informacioni transmetohet si trafik i rregullt në internet.

Serverët e destinacionit që e marrin këtë
trafiku nuk do të jetë në gjendje të nxjerrë burimin e trafikut, domethënë i juaji
website. Kriptimi dhe protokolli madje do të eleminojnë rrezikun e dikujt
përgjimi në trafikun ndërmjet.

Sidoqoftë, ofruesi i shërbimit VPN do
akoma dini për të gjitha aktivitetet tona në internet dhe nëse ofruesi i shërbimit nuk është i tillë
i besueshëm, atëherë të gjitha masat zbresin.

Shumë nga aplikacionet VPN që shihni
Dyqani i Luaj nuk është aq i besueshëm. Do të gjeni shumë prej tyre duke shitur
të gjitha informacionet tuaja personale tek ofertuesi më i lartë.

Ofertuesi padyshim do të përpiqet të bëjë më shumë
të holla nga informacioni, dhe kjo nuk mund të jetë një lajm i mirë për njerëzit e interesuar
në lidhje me privatësinë e tyre në internet.

Shumë prej tyre madje do të humbasin të nevojshme
kriptim për të mbajtur informacionin tuaj jashtë mundësive të kontrolluesve.

Si të zgjidhni një aplikacion VPN për celular

Ne po supozojmë se arsyeja që ju jeni
kërkimi i një aplikacioni VPN për pajisjen tuaj Android është se ju keni një të tillë
shqetësim i mirëfilltë për privatësinë.

Një gjë që ju duhet të siguroheni më parë
marrja e ndonjë aplikimi të tillë është se si propozon ofruesi i shërbimit të trajtojë
informacionin tuaj online. Nëse deklarata e tyre e intimitetit është e peshkut, e paqartë ose shumë
i vogël, atëherë duhet të shkoni të kërkoni ndonjë aplikim tjetër.

Atëherë mund të ekzaminoni masat e sigurisë
ajo siguron. Ajo duhet të ketë encryption të fortë, protokoll të sigurt dhe të rreptë
politika e mos-prerjeve për fillestarët.

Gjithmonë duhet të përpiqeni të qëndroni larg VPN
aplikacionet në dispozicion falas. Ata duhet të fitojnë para nga shërbimi i tyre
po ju sigurojnë Dhe nëse ata nuk po kërkojnë atë nga ju, atëherë mundeni
kurrë mos jini të sigurt se çfarë është ajo që ata po shesin për të fituar para.

Cilat aplikacione VPN të besojnë

Ne kemi vërejtur se aplikacionet VPN të cilat
bëj mirë për desktop dhe pajisjet e tjera janë ato që përfundojnë duke bërë mirë për të
Pajisje Android gjithashtu.

Këtu janë disa përmendje të nderuara

ExpressVPN: Ky VPN është zakonisht një nga kryesuesit e tabelave në shumicën e rasteve, dhe nuk është për t’u habitur që është i përshtatshëm edhe për pajisjet Android.

Më shumë informacion: Lexoni Shqyrtimin | Vizitoni Uebfaqen

Cyberghost: Me CyberGhost, mund të prisni të qëndroni të sigurt dhe të anashkaloni shumë kufizime gjeo-gjeografike. Do t’ju ofrojë anonimitet dhe siguri në internet.

Më shumë informacion: Lexoni Shqyrtimin | Vizitoni Uebfaqen

NordVPN: Me rrjetin e gjerë të serverëve të NordVPN, do të jeni në gjendje të kapërceni pjesën më të madhe të zjarreve rajonalë, dhe e gjithë kjo do të ndodhë pa kompromentuar shumë për shpejtësinë ose cilësinë e lidhjes.

Më shumë informacion: Lexoni Shqyrtimin | Regjistrohuni Provimi falas!

IPVanish: Yetshtë përsëri, një nga interpretuesit më të mirë kur bëhet fjalë për aplikacionet Android. Ju nuk do të merrni aq shumë lokacione të serverëve sa në rastet e mësipërme, por nuk do të ketë kompromise në frontin e sigurisë.

Më shumë informacion: Lexoni Shqyrtimin | Vizitoni Uebfaqen

VyprVPN: Me VyprVPN, nuk do të duhet të shqetësoheni shumë për rrjetet publike të pasigurta Wi-Fi. Ju mund të përdorni të gjitha ato rrjete të hapura që hasni në aeroporte dhe kafene, pa frikën e dikujt që të marrë informacionin tuaj personal.

Më shumë informacion: Lexoni Shqyrtimin | Vizitoni Uebfaqen

Ne kemi bashkuar një listë të shumicës
shkarkuan aplikacione VPN të disponueshme për pajisjet Android. Sidoqoftë, ju duhet
mbani në mend se numri i shkarkimeve nuk mund të jetë kurrë një parametër i përshtatshëm për të
gjykoni cilësinë e një aplikacioni.

Shtë vetëm se këto aplikacione janë rregulluar bazuar në atë metrikë. Mos ngurroni të provoni të zbuloni nëse ato më të shkarkuarat plotësojnë kriterin për një aplikim të dobishëm VPN apo jo.

Emri i Produktit Instalimet e ProgramitRatings Jo. të VlerësimeveMashet e Përmasave të DosjeveGoogle Rishikimi ynë
Turbo VPN500000004.7177351410M1500000Lexoni Shqyrtimin
Mburoja e nxehtë500000004.3127184611m1004465Lexoni Shqyrtimin
Super VPN500000004.26,14,0314.1 M301000Lexoni Shqyrtimin
DroidVPN100000003.9794074.1M27241
hola100000004.5101406814M6120001
Psiphon Pro100000004.3340770Ndryshon me pajisjen550000Lexoni Shqyrtimin
Betternet100000004.59232728.9M450000Lexoni Shqyrtimin
Shpejtësia VPN100000004.31564765.6M300408
ExpressVPN100000004.16313221m246162Lexoni Shqyrtimin
Snap VPN100000004.63559107.8M165000
VPN Private100000004.6383871Ndryshon me pajisjen162610
Proxy Master – hotpot vpn100000004.614952324 milion89048
Përshëndetje VPN100000004.619486911m74000
Hot Shot Basic100000004.647345911m4400Lexoni Shqyrtimin
Prekni VPN100000004.543879240m1952
AnonyTun50000004.2587712.3 milion673000
UltraSurf50000004.6695915.3M673000
NordVPN50000004.471511Ndryshon me pajisjen450329Lexoni Shqyrtimin
Tunnelbear50000004.5159367Ndryshon me pajisjen368000Lexoni Shqyrtimin
X-VPN50000004.56621127 milion165000Lexoni Shqyrtimin
YP VPN50000004.72087039.4M165000
Përbindësh VPN50000004.71911347.5M110000
VPN Robot50000004.61698867.2M110000
VPN e Sigurt50000004.71632914.6M73822
SurfEasy50000004.528390623m49782Lexoni Shqyrtimin
Takoni VPN50000004.18939914 M49500
FlashVPN50000004.41053535.6M27100
Hideman VPN50000004.1894409.6M12100Lexoni Shqyrtimin
Thunder VPN50000004.81857675.2 M4400
FreeVPN10000004.468889.0M550413
Zhbllokoni faqet e internetit10000004.61969520M164455
AnyConnect10000004.2817918M27100
FinchVPN10000004.21935610M18164Lexoni Shqyrtimin
Proxy falas VPN10000004.3457892.5 M17980
SumRando10000004.3142228.3M8100Lexoni Shqyrtimin
HMA Pro10000003.912579Ndryshon me pajisjen4400Lexoni Shqyrtimin
Proxy blu10000004.6176335.7M1300
TP VPN10000004.34744810M886
Speedify1000000416757Ndryshon me pajisjen880Lexoni Shqyrtimin
Hammer VPN (AntiDPI VPN)10000004.6461069.5590
VPN e Sigurtë e Shpejtë10000004.3573009.6M486
Proxynel10000004.661477Ndryshon me pajisjen140
VPN falas10000004.62900913m1003333
Windscribe10000004.25676Ndryshon me pajisjen368000Lexoni Shqyrtimin
Hide.me10000004.11094423m301000Lexoni Shqyrtimin
IPVanish10000003.5552825M246000Lexoni Shqyrtimin
Pikë e nxehtë VPN10000004.64287524 milion245803
Hideme10000004.3233724.1M202491
Qasje në Internet private1000000418270Ndryshon me pajisjen135000Lexoni Shqyrtimin
VyprVPN10000004.24281525M110700Lexoni Shqyrtimin
Proxy Master VPN10000004.71087106.8M110000
Hot VPN10000004.6555646.8M92632
PureVPN10000004.122175Ndryshon me pajisjen90500Lexoni Shqyrtimin
Zero VPN10000004.3543974.5M74000
Solo VPN10000004.418493Ndryshon me pajisjen74000
FlyVPN10000004.3169226.6M49500Lexoni Shqyrtimin
E padukshme Online10000004.52812512M40500
Hexatech10000004.3432188.3M40500
VPN e lehtë10000004.63397320M40211
Power VPN10000004.51531914M33000
Avira Phantom VPN10000004.523627Ndryshon me pajisjen27100Lexoni Shqyrtimin
LinkVPN10000004.5469405.4M27100
Raketë VPN10000004.35925616M22200
SkyVPN10000004.67440421m21934
Lidhje e sigurt Kaspersky10000004.62335922 milion14800Lexoni Shqyrtimin
GeckoVPN10000004.5251045.2M14800
Amaze VPN10000004.5344435.6M9900
VPNHub10000004.53716924 milion8015Lexoni Shqyrtimin
VPN Easy (ZPN.im)10000004.5407428.6M7518Lexoni Shqyrtimin
LIRIA VPN10000004.3423929.55400Lexoni Shqyrtimin
Shfletuesi VPN10000004.62161811m5196Lexoni Shqyrtimin
VPN 36010000004.4119969.1M1397
CM Security VPN10000004.6885755.8M1300
Keepsolid VPN10000004.21509016M1300Lexoni Shqyrtimin
OneVPN10000004.74752912M729
WhatsVPN10000004.73286511m590
StarkVPN5000004.242523.6M22200
FortiClient VPN5000004.35645Ndryshon me pajisjen18100
VPN 3655000004.6139609.7m50
Tenta5000004.14877Ndryshon me pajisjen135000
VPN e Sigurt5000004.333566.8M27100
Supremo VPN5000004.2378413m27100
Master VPN5000004.82591614M1500000
AIR VPN5000004.7162462.6 milion27082Lexoni Shqyrtimin
FishVPN5000004.451549.522200
Surf VPN5000004.7126594.2M17421
Atom VPN5000004.4264314.4M12100
Shqiponja VPN5000004.6229215.5M5400
SHKO VPN5000004.5102205.5M4418
Bestline VPN5000004.61885811m4400
MoonVPN5000004.5105045.4M1900
Lidhu i sigurt VPN5000004.4673414M1600
Freevpn.org5000004.3757915M480
AKT VPN5000004.696582.910
VPN plotësisht falas1000004.125677.9M1320
5G VPN1000004.6413211m1000
Super Power VPN1000004.536075.5M70
Proxy VPN1000004.529615.3M201275
VPN USA1000004.6535023m60333
Pika e Kontrollit1000003.91595Ndryshon me pajisjen33091
VPN Express1000004.7745810M33091
Yll VPN1000004.253359.8M22200
VPN cloud1000004.4141813m22183
UPX1000004.5241745 milion12109
VPN e zgjuar1000004.541405.9M12100
Shkëndija VPN1000004.45373.4M9900
iBVPN100000431479.7m9894Lexoni Shqyrtimin
Vetëm Proxy VPN1000004.115122.5 M5400
21VPN1000004.432308.0M1900
Mobiproxy1000004.149714.2M880
Max VPN1000004.119275.5M857
Netwalker1000004.42544.4M590
Reindeer VPN1000004.272974.0M110
JustVPN1000004.519176.4M5435
VPN jeshile1000004.71027211m4261
Melon VPN1000004.7642515M1600
VPN më të lehta1000004.61130117 milion1082

Shënime:

 • Të dhënat e azhurnuara për herë të fundit në 15 Janar 2019.
 • Kërkimet në Google tregojnë vëllimin e kërkimit global për një produkt të veçantë, sipas datës së fundit të përmendur.
 • Madhësia e skedarit “Ndryshon me pajisjen” për disa aplikacione sepse ato ofrojnë skedarë të ndryshëm sipas versionit të licencës së Android.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map