VPN-logfiler – Hvad er de, og hvad du skal vide

Når du besøger det officielle websted for nogle VPN-udbydere, kan du bemærke, at de ofte nævner om VPN-logfiler. Nogle tjenesteudbydere gør det muligvis ikke tydeligt på deres hjemmeside, men de vil fortælle dig, om de holder en slags logfiler i VPN-tjenesterne eller ej. Gode ​​VPN-udbydere vil altid gøre det indlysende, at de har en politik uden logning for at lade brugerne vide, at deres data er sikkert beskyttet og forbliver anonyme.


Næsten alle gratis VPN-tjenester holder imidlertid logfiler fra deres brugere. De vil ikke nævne noget om det på deres hjemmeside, fordi de gør det. De logger din aktivitet, selv i din private forbindelse. Nogle ærlige tjenesteudbydere kan fortælle dig, at de holder en slags logfiler i deres service, og brugerne skal være opmærksomme på det, når de bruger deres private forbindelse. Så hvad er VPN-logfiler? Her er nogle ting, du har brug for at vide om det:

1. Tilslutningslogfiler Vs. Brugerlogfiler

Der er to typer VPN-logfiler. Den første type er forbindelseslogfiler, og den anden type er brugerlogfiler. Forbindelseslogfilerne beskæftiger sig med sporing af dine forbindelsesoplysninger, når du bruger dit private netværk, såsom din rigtige IP-adresse og private IP-adresse, samt tidsstempler for din forbindelsesaktivitet. Den beskæftiger sig også med sporing af data eller båndbredde-relateret aktivitet, såsom den mængde data, du sender via den private forbindelse. På den anden side beskæftiger brugerlogfilerne sig med sporing af din browseraktivitet, såsom de websteder, du besøger, de filer, du har downloadet, og de applikationer, der bruges med det private netværk.

2. Mest gratis VPN logger din aktivitet

Som du kan se, er det ikke andet at bruge en VPN-tjeneste, der logger din aktivitet, fra at blive sporet af din internetudbyder eller din regering. Dette skyldes, at alle dine browseaktiviteter overvåges af VPN-tjenesteudbyderen, hvilket gør det ikke længere privat for dig at bruge. Desværre er der masser af gratis VPN-tjenester, der logger din aktivitet, også for de gratis tjenester, der leveres af hæderlige VPN-virksomheder. Så vær opmærksom på dette.

3. VPN-logfiler Gør din private browsing ikke længere privat

Selvom grunden til, at mange mennesker bruger en VPN-tjeneste, er at undgå at blive sporet af regeringen og ISP, samt at holde deres online aktivitet privat og anonym, er dette ikke tilfældet, når de bruger de virtuelle private netværkstjenester, der logger deres aktivitet. Dette skyldes, at når de bruger sådanne tjenester, kan de muligvis flygte fra overvågningen af ​​regeringen eller ISP, men de kan ikke undslippe fra overvågningen af ​​de private netværkstjenesteudbydere. Det gør deres online aktivitet ikke længere privat, og den slår til formålet med at bruge den private forbindelse først.

4. De fører din log for at overholde regeringsforordninger

De fleste VPN-tjenester skal opbevare deres brugers logfiler ikke fordi de vil spionere på deres brugere, men på grund af de statslige regler. Hvis tjenesterne opererer i de lande, hvor enhver virksomhed har brug for at overholde regeringens regler for datalagring, er der ingen måde, som sådanne private forbindelsesfirmaer kan undgå regeringsforskrifterne. På den måde er de nødt til at anvende overvågningsprocessen for deres VPN-brugere. Naturligvis vil de fleste af dem holde brugerens data private, men i de tilfælde, hvor regeringen har brug for sådanne data, vil VPN-virksomhederne give brugerens data til regeringen.

5. Det er bedre at vælge en VPN uden logpolitik

Når du kender, at VPN-logfiler ikke er bedre end ISP-tracking eller regeringsovervågning, er det altid bedre for dig at vælge en virtuel privat netværkstjeneste, der har en stram politik for ingen logføring. Du kan normalt se denne funktion på det officielle websted for den private netværksudbyder, som du bør kontrollere, om du virkelig interesserer dig for dit eget online privatliv. Ved at vælge den service, der ikke har nogen logpolitik, kan du sikre dig, at din online aktivitet altid er privat og anonym.

Det er de ting, du har brug for at vide om VPN-logfiler. Husk, at ikke alle VPN-udbydere har den strenge ingen log-politik for deres service, så du er nødt til at vide, hvilke der giver dig den ægte online beskyttelse af privatlivets fred og hvilke der ikke er dem. Brug kun den virtuelle private netværkstjeneste, der sikrer deres brugere et strengt online privatliv og sikkerhedsbeskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map