Vigtige ting at gøre, inden du beslutter dig for et VPN-abonnement på levetid

Når du handler efter en ny VPN-tjeneste, bliver du bekendt med nogle tjenester, der tilbyder forskellige typer abonnementsplaner for deres private forbindelse. Nogle tjenester tilbyder månedlige og årlige planer, som er de mest almindelige, mens andre tjenester muligvis også tilbyder 2-årig plan og endda en livstidsplan. Jo længere abonnementstid du vælger, jo billigere er den samlede pris for VPN-tjenesten naturligvis. Jo kortere abonnementsperiode, desto dyrere er den pris, du skal betale.


Med hensyn til VPN-abonnementets levetid tilbyder mange tjenesteudbydere denne type abonnementsperiode for at tilbyde deres private forbindelsestjeneste som et engangskøb. Det er som at købe en ny software. Du køber det bare én gang til licensen, og du kan bruge softwaren for evigt. Med VPN-abonnementets levetid behøver du ikke længere at betale månedlige eller årlige gebyrer, da du kan bruge den private forbindelse for altid, når du har købt denne abonnementsplan. Men er det det værd? Her er vigtige ting, du skal gøre, før du beslutter dig for et levende VPN-abonnement:

1. Sørg for, at den private forbindelse er omdømme

Du ønsker ikke at abonnere på en livstidsplan og derefter finde ud af, at den private forbindelsestjeneste er ude af drift et par år senere. Du vil kun gøre dette med den tjenesteudbyder, der har været i branchen i mere end 5 år, så du kan sikre virksomhedens omdømme. Ellers spilder du store penge på en abonnementsplan, der ikke giver dig nogen levetidsfordele. Derudover skal VPN-tjenesteudbyderen have en forbedret kvalitet af privat forbindelse fra tid til anden.

2. Sørg for, at forbindelsen er stabil og pålidelig

Der er ikke behov for dig at købe et livstidsabonnement på en service, som du ikke kan stole på. Når VPN-forbindelsen er enormt ustabil med masser af forbindelsesproblemer og langsom hastighed for de fleste af serverne, er livstidsplanen ikke en god investering for dig at foretage. Så lad dig ikke friste med løftet om ikke at skulle betale for et månedligt eller årligt gebyr, hvis du ikke kan være sikker på, at tjenesten kan levere en stabil og pålidelig privat forbindelse til dig.

3. Gør det kun, når du virkelig elsker tjenesten

Med andre ord skal du ikke forpligte dig til en abonnementsplan for en levetid, hvis du ikke rigtig ved om tjenesten. Du skulle have brugt tjenesten i mindst 6 måneder til at bedømme dens samlede kvalitet. At flytte fra et almindeligt abonnement til et livstidsabonnement kræver et stort engagement fra din side, og det er derfor, du skal gøre det, når du virkelig kender kvaliteten af ​​selve tjenesten. Hvis du virkelig elsker tjenesten og forankrer den, kan du bare bruge den for altid og være tilfreds med den.

4. Hvis det er muligt, skal du betale for livstidsplanen, når du er i rabat

For de fleste VPN-tjenesteudbydere, der tilbyder den ubegrænsede abonnementsplan, er det ikke billigt for dig at betale for denne type abonnement. Det koster ofte hundreder af dollars i engangsbetaling, og det giver dig adgangen til den private forbindelse på ubestemt tid. Prisen vil være betydeligt dyrere end den sædvanlige månedlige eller årlige pris, så vær opmærksom på, at du muligvis spilder dine penge, hvis du ikke er forsigtig med denne investering. Derfor er det nødvendigt for dig at se efter den bedste deal for den VPN-tjeneste, du vælger, ved at gå ind i livstidsplanen, når den er kraftigt nedsat.

5. Tjenesten skal være fuldt forpligtet til brugerens privatliv

Du ønsker ikke at spilde dine penge og tid med den service, som du ikke kan stole på senere. Den vigtigste forudsætning for VPN er, at det vil hjælpe med at beskytte brugerens privatliv ved deres online aktiviteter og holde dem fri til at udforske de internerede uden nogen form for begrænsninger. Sørg for, at din VPN-tjenesteudbyder er forpligtet til at beskytte brugerens privatliv lige nu og i fremtiden. Du skal vide, at virksomheden er et stabilt firma, der ikke vil forråde deres brugere ved at dele deres personlige eller private data til tredjepart uden at informere dem. Kun med denne form for service kan du forpligte dig fuldt ud til det i en levetid.

Det er de vigtige ting, man skal gøre, før man beslutter sig for et livstid VPN-abonnement. Næste gang der er nogle fristende tilbud fra nogle VPN-tjenester, skal du vurdere, om det er en god investering fra din side eller ej. Ellers spilder du en enorm mængde penge på en service, som du ikke kan bruge pålideligt, selv i et par år i fremtiden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map