Tips til lagring af dine filer online sikkert og privat

Onlinelagringstjenester som Dropbox og Google Drive bliver stadig mere populære, fordi folk ønsker adgang til deres filer fra alle deres enheder uden besværet med manuelt at overføre dem. Så når du bruger en online lagringstjeneste, kan du nemt synkronisere dine lagrede filer på alle dine enheder automatisk. Uanset om du vil have adgang til disse filer med dit skrivebord eller mobile enheder, skal du bare åbne dem online. En anden fordel er, når du arbejder med dine dokumenter. Ved at gemme dine filer online, vil du være i stand til at redigere og arbejde på dine dokumenter fra nogen af ​​dine enheder.


Det stopper ikke der. Selv hvis du ikke har dine enheder med dig, kan du stadig få adgang til de filer, du har gemt i din online opbevaring fra enhver internetforbundet enhed overalt i verden. Det er bekvemmeligheden ved at bruge en online fillagringstjeneste. Men hvis du lagrer dine filer online, kan du udsætte dem for risikoen for at blive hacket og stjålet. Så skal du forhindre enhver form for trusler i at få adgang til dine online filer. Her er nogle tip til lagring af dine filer online sikkert og privat:

1. Installer VPN på alle synkroniserede enheder

Hvorfor skal du installere VPN på alle synkroniserede enheder? Det er fordi det vil beskytte alle datatransmissioner mellem dine lokale enheder og online lageret. Ved at beskytte dit netværk med en privat forbindelse, vil du ikke være bekymret for nogle tredjeparter, der prøver at kapre datatransmissionen og stjæle nogle af dine private oplysninger undervejs.

Ved at holde alle enhederne i privat forbindelse, vil din dataoverførsel være fri for hackere eller skrupelløse tredjeparter, der prøver at overvåge og stjæle dine data. Det er en sikkerhedsmekanisme for alle dine netværks transmissioner.

2. Få ikke adgang til dine filer fra ikke-krypterede enheder

Hvis du ikke har medbragt din enhed, og du vil have adgang til dine filer fra et andet sted, f.eks. Fra en internetcafé eller andre offentlige steder, skal du sikre dig, at enheden også er krypteret. Hvis internetcaféen eller biblioteket forbyder installation af ny software, kan du blot bruge et online proxy-sted til at få adgang til dine filer via Internettet. Eller du kan installere en VPN-udvidelse i den browser, du bruger.

Glem ikke at bruge den private tilstand i din browser for at sikre, at dine spor er dækket, når en anden bruger den samme maskine som dig. Og glem heller ikke at logge ud fra alle dine konti, når du er færdig.

3. Brug tofaktorautentiseringssystem til at få adgang til din online lager

Hvis du vil have alle dine filer sikre og sikre i dit online lager, skal du sørge for at bruge en adgangskode, der er så kompleks, at det er meget vanskeligt at knække ved hjælp af brute force. Brug tal, store bogstaver, små bogstaver, symboler og alle kombinationer for at gøre dit kodeord stærkt og vanskeligt at knække.

Brug en password manager-software til at gemme det, hvis du ikke kan huske det. Sørg også for at aktivere tofaktors autentificeringssystem for at sikre, at adgangen til dit online lager er helt sikker. På denne måde skal du bekræfte hvert loginforsøg til dit online lager ved hjælp af en anden enhed eller konto, du har.

4. Brug kun meget anerkendte onlinelagringstjenester

Der er mange online lagringstjenester, der er tilgængelige på markedet, og de tilbyder forskellige fordele for at lokke deres brugere. Naturligvis kan du vælge en, du foretrækker, men sørg for at vælge det online lager, der er meget hæderligt og almindeligt kendt.

For eksempel kan Dropbox, Google Drive eller Microsoft OneDrive muligvis være en bedre løsning til dine online lagerbehov end nogen andre tjenesteudbydere, som du næppe kender eller ikke har et kendt omdømme på markedet. Dette skyldes, at anerkendte onlinelagringstjenester vil give mere opmærksomhed på din sikkerhed og privatliv, og de er mere pålidelige til at holde dine filer sikre og sikre.

5. Opgrader din lagerplan for bedre sikkerhed

Da der er mange online lagringstjenester, der tilbyder deres tjenester gratis med visse begrænsninger, er det altid godt for dig at bruge den gratis version af deres tjenester. Overvej dog fordelene, når du opgraderer til deres premium-planer, hvilket kan give dig bedre sikkerhed og privatliv. Der er også flere funktioner, der skal bruges i præmieplanen sammenlignet med den gratis plan.

Dette er nogle tip til lagring af dine filer sikkert og privat. Sørg for at holde dine filer private hele tiden, og sørg for, at alle dataoverførsler udføres med et krypteret netværk. På denne måde vil du være i stand til at holde dine filer sikre og sikre hele tiden.