Sådan skjuler du din rigtige placering med VPN din online sikkerhed og privatliv

Den gode ting ved VPN er, at det kan give dig det komplette privatliv og anonymitet, når du vil. Hvis du vil være anonym online, skal du blot slå den virtuelle private forbindelse til. Hvis du ikke gør det, kan du deaktivere det med det samme, og du gennemser normalt internettet. En af funktionerne i VPN-forbindelsen er, at den kan skjule din rigtige placering ved at maskere din IP- og DNS-adresse. På denne måde kan du surfe på internettet, som om du befinder dig et andet sted, hvilket får tredjeparts trackere til at få problemer med at lokalisere dig eller overvåge din aktivitet.


Med den virtuelle private forbindelse holder du din online aktivitet sikker og privat. Sådan skjuler du din rigtige placering med VPN din online sikkerhed og privatliv:

1. Skruppelløse tredjeparter kan ikke bestemme din reelle placering

Dette er meget vigtigt for dit online privatliv. Når du surfer på Internettet, er der chancer for, at nogle tredjeparter forsøger at spore din placering til forskellige formål. Imidlertid vil samvittighedsfulde tredjeparter måske spore din placering til særligt dårlige formål, såsom at stjæle din rigtige identitet. Derfor, når du bruger VPN og skjuler din rigtige placering, vil du være i stand til at beskytte din rigtige identitet mod enhver skrupelløs tredjepart, der måske ønsker at stjæle den.

2. Kun godkendte apps kan få adgang til din GPS-funktion

Når du bruger den almindelige forbindelse på din mobile enhed, kan din GPS-funktion og den rigtige placering få adgang til af forskellige apps, der er installeret på din enhed. Dette kan være besværligt, hvis nogle af disse apps bruger din rigtige placering til dårlige formål, såsom at overvåge din online vane eller endda din virkelige aktivitet. Når du bruger VPN, kan du således slå din rigtige placering fra og kun bruge GPS-funktionen til de apps, du har tillid til, f.eks. Navigationsapps.

3. Undgå udseendet af ondsindet reklame

Ikke kun vil VPN beskytte dig mod samvittighedsfulde tredjeparter, der forsøger at spionere på din almindelige daglige aktivitet – uanset om det er online eller offline – ved hjælp af GPS-funktionen, vil det også forhindre udseendet af ondsindet reklame, der er rettet specifikt til dig. Nogle gange er der apps, software eller websteder, der forsøger at installere ondsindede annoncer på din enhed baseret på dine placeringsdata. Ved at skjule din rigtige placering ved hjælp af VPN, vil du være i stand til at forhindre, at dette sker og holde din browsing så privat som muligt.

4. Skruppelløse tredjeparter kan ikke spionere på din online aktivitet

Regeringen, skrupelløse tredjeparter, forfølgere eller endda ægte kriminelle kan let spionere på det, du laver på daglig basis. Ved blot at observere din lokalitetsbevægelse kan de spionere på dine aktiviteter, afsløre din personlighed, profilere dine oplysninger og så videre. I sidste ende føler du dig ikke mere sikker, fordi du har lyst til at blive overvåget med hver bevægelse, du foretager dig. Uanset om du handler i de lokale butikker i dag, går til banken, bliver hjemme og udfører anden aktivitet, kan du holde det privat kun for dig selv ved blot at skjule din rigtige placering ved hjælp af VPN-forbindelsen.

5. Hold din online aktivitet privat, når du vil

At skjule din rigtige placering ved hjælp af den private forbindelse sikrer, at din reelle identitet, placering og andre personlige oplysninger forbliver skjult for enhver anden end dig. Ingen kan spionere på din online aktivitet, observere de steder, du har besøgt, og stjæle din identitet. Da VPN-forbindelsen vil holde din IP-adresse skjult og maske den med en privat IP-adresse, vil du være i stand til at beskytte dine enheder mod ethvert forsøg på hacking fra nogle cyberkriminelle. Bedst af alt, det er fleksibelt. Nogle VPN-tjenester tilbyder måske endda funktionen til at aktivere GPS-systemet til betroede apps, mens du holder din forbindelse privat.

Sådan skjuler din rigtige placering med VPN din online sikkerhed og privatliv. Ikke kun vil du være i stand til at skjule din rigtige placering med VPN, det kan også hjælpe dig med at holde din online aktivitet privat og anonym. Kombineret med gode antivirus- og anti-malware-apps eller -software, kan du være sikker på, at din enhed, system og netværksforbindelse er fri for indtrængende og spionerede.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map