Sådan sikkerhedskopierer du dine data vha. En sikker VPN-forbindelse

Sikkerhedskopiering af dine data skal udføres med jævne mellemrum, især hvis du har vigtige data på dine lokale computere. Det er godt at tage backup af dine data, da du har adgang til dem, når du vil, også når du har problemer med dine lokale computere eller andre enheder. Sikkerhedskopiering af skyen betyder imidlertid at risikere, at dine data får adgang eller brud på uansvarlige mennesker, f.eks. Hackere. Du er måske bekymret for det, da hackere kan opfange din datatransmission under sikkerhedskopieringsprocessen og kopiere dataene til deres egne servere. Der er også problemer med, at folk mister deres følsomme eller private data på grund af, at deres cloud-lager er hacket.


Derfor er det meget vigtigt for dig at holde din forbindelse sikker under sikkerhedskopieringsprocessen for at forhindre tredjepart i at få adgang til dine data. Her er nogle tip til sikkerhedskopiering af dine data ved hjælp af en sikker VPN-forbindelse:

1. Sørg for, at din VPN altid er aktiv, når du synkroniserer dine data

Mange cloud-lagringstjenester leverer den software eller app, du kan installere på din enhed. Softwarens funktion er at give dig mulighed for at synkronisere dataene til cloud-lageret, ligesom det lokale lager. Så skal du bare kopiere dataene til skyen lagringsmappe på din enhed, og de vil automatisk blive uploadet til skyen lagring. Dataene i denne mappe synkroniseres også automatisk med cloud-lageret, så du overfører konstant dine data fra din enhed til skylageret. Hvad du skal gøre er at sikre dig, at din VPN altid er aktiv, når denne synkroniseringsproces sker.

2. Brug kun anerkendt leverandør af Cloud Storage

Der er mange cloud-lagerudbydere, som du kan finde online, såsom Dropbox, Google Drive, Microsoft One Drive og så videre. De fleste af dem tilbyder gratis cloud-lagerplads til en vis grænse, med visse gebyrer for yderligere lagerplads. Hvad du skal gøre er at vælge den cloud storage-udbyder, der er velrenommeret. Jo mindre hæderlige leverandør af skylager, desto mere sandsynligt vil den blive hacket. Hos en god og velrenommeret cloud-lagerudbyder vil din datatransmission altid være sikker, især med tilføjelsen af ​​VPN-forbindelsen.

3. Log ind på dit websted af udbydere af cloud-lagerudstyr ved hjælp af kun VPN

Hvis du vil logge ind på din cloud-lagerkonto via det officielle websted, skal du sikre dig, at du har din VPN-forbindelse aktiv, når du gør det. Faktisk skal du kun logge ind på din lagerudbyderkonto ved hjælp af VPN for at sikre, at din datatransmission altid er sikker. Husk, at du gemmer vigtige data på din cloud-lager, så du er nødt til at sikre, at du får adgang til dataene ved hjælp af en privat forbindelse for at undgå, at nogen spionerer på din internettrafik.

4. Brug altid stærk adgangskode og totrins-godkendelse

Når du opretter en konto hos en cloud-lagerudbyder, skal du sørge for at oprette en stærk adgangskode til den konto. Dette skyldes, at din adgangskode er den eneste ting, som en hacker har brug for for at bryde ind på din konto. Hvis din adgangskode ikke er stærk, kan en kvalificeret hacker finde ud af din adgangskode på få minutter eller få timer. Men hvis din adgangskode er stærk, vil det tage år for hackere at finde ud af din adgangskode. Glem heller ikke at indstille totrins-godkendelsesprocessen for din konto, så du bliver nødt til at godkende dine loginoplysninger, når du prøver at få adgang til din konto. Dette vil hjælpe med at tilføje flere lag af sikkerhed til dine vigtige data.

5. Anvend VPN på alle enheder, der er tilsluttet skyopbevaring

Til sidst skal du installere din virtuelle private netværkssoftware eller -app på alle de enheder, der er tilsluttet skylageret. En af funktionerne i en skyopbevaring er at give dig mulighed for at synkronisere dine data mellem flere enheder. Så du skal altid holde din datatransmission sikker på alle enheder ved at installere VPN på alle dine enheder. På denne måde forbliver dataene private og sikre for dig, uanset den enhed, du bruger.

Disse er tipene til sikkerhedskopiering af dine data ved hjælp af en sikker VPN-forbindelse. Jo flere data du gemmer i skyen, desto vigtigere er det for dig at kryptere datatransmissionen ved hjælp af en VPN-forbindelse. Dette er for at sikre, at dine data synkroniseres på tværs af enheder sikkert og privat, samt for at undgå, at hackere stjæler dine vigtige data.