Sådan overlever du det restriktive internet – 5 tip til at skjule din IP-adresse

Der er masser af mennesker, der klager over, at internettet bliver mindre og mindre åbent og gratis for brugerne at udforske. Det bliver langsomt mere begrænset, især med forskellige statslige love, der prøver at begrænse brugerne fra at udforske internettet, som det plejede at være. Det er nu et sted, hvor overvågning fra regeringen og virksomheder bliver mere almindelig, og mange brugere bliver berørt af disse nye restriktive internetlove. Når dit online privatliv bliver eroderet dagligt, er det normalt, at du føler dig bekymret og bange for at lække dine personlige oplysninger online.


Når den amerikanske regering fjerner reglerne om netneutralitet, kontrolleres din internetaktivitet desuden fuldt ud af din internetudbyder. Så hvordan kan du overleve det mere restriktive internetlandskab? Heldigvis findes der VPN-tjenester, der tilbyder dig friheden og åbenheden på Internettet uden nogen regerings- eller selskabsovervågning. Det hjælper dig med at skjule din IP-adresse og gøre din browsing anonym, så ingen kan overvåge din online aktivitet. Her er 5 tip til at skjule din IP-adresse og overleve de mere restriktive internetlove:

1. Aktivér din Premium VPN hele tiden

VPN er et must, hvis du vil udforske internettet uden at blive opdaget af regeringen eller tredjepart, der er interesseret i at spionere på dig. Hvad du skal gøre er at abonnere på en premium VPN-plan, da den tilbyder masser af funktioner, der er nødvendige for dit online privatliv og sikkerhed og derefter aktivere VPN-forbindelsen hele tiden. Du er nødt til at beskytte din enhed, når du opretter forbindelse til internettet ved at skjule din rigtige IP-adresse, så ingen kan se på det, du laver online. Blandt alle de nødvendige tip, der er forklaret her, er det denne, du skal følge, da det er vigtigt for dig at overleve internetbegrænsningerne i dag.

2. Gennemse altid med inkognitotilstand

Hver browser, der er tilgængelig på markedet i dag, har en funktion kaldet inkognitotilstand. Inkognitotilstand, når den bruges, giver dig mulighed for at gennemse uden at efterlade spor i din enhed. Uanset hvilke websteder, du gennemser ved hjælp af inkognitotilstand, eller også normalt kaldet den private tilstand, vises ikke i din browserhistorik, når du har afsluttet browsersessionen. Inkognito-tilstand, når den bruges alene, vil ikke give dig nogen væsentlig boost til privatlivets fred. Men når det er koblet med VPN, vil du opdage, at det er et godt værktøj, der giver dig mulighed for at gennemse anonymt, da ingen, heller ikke andre mennesker, der deler den samme computer som dig, kan spore din browseaktivitet.

3. Installer nyttige privacy-tilføjelser på din browser

For mainstream-browsere derude, såsom Firefox, Chrome og Opera, kan du finde masser af udvidelser, der tilføjer flere funktioner til din browser. Der er tusinder af udvidelser til rådighed for disse browsere, og du kan stort set downloade dem gratis. Det gode ved add-ons eller extensions er, at der også er masser af nyttige privacy add-ons, som du kan bruge til at forbedre din online sikkerhed og privatliv. Tilføjelser som annonceblokerer, konstant HTTPS-kryptering, deaktiver tracker, passwordadministrator og lignende, kan hjælpe dig med at holde dit online privatliv intakt på trods af masser af tredjepart, der prøver at spore din aktivitet.

4. Log altid ud fra dine online konti efter brug

For nemheds skyld er alt nu forbundet til dine konti, hvilket betyder, at du med en enkelt konto kan gøre forskellige ting og bruge forskellige tjenester online. For eksempel kan du med en enkelt Google-konto nemt bruge Google-søgning, Gmail, Google Plus, Google Drive og andre Google-relaterede tjenester. Denne konto kan imidlertid også bruges til at overvåge din aktivitet, når du bruger disse tjenester. Tredjeparter kan overvåge dine søgeforespørgsler, emner via e-mail, filtyper, du uploader, og så videre. Derfor er det meget vigtigt for dig at logge ud af dine online-konti umiddelbart efter brug for at forbedre dit privatliv. På denne måde giver du ikke tredjepart en nem måde at spore dig på.

5. Gør det samme med din mobile enhed

Tipene ovenfor kan anvendes på dine stationære computere. Det er dog også vigtigt for dig at anvende tipene ovenfor til din mobile enhed også. Så når du bruger din mobile enhed, skal du aktivere din premium VPN hele tiden, samt bruge browseren inkognitotilstand, installere tilføjelsesprogrammer til din browser og logge ud fra dine online konti efter brug. På denne måde, uanset hvilken enhed du bruger, vil du altid være beskyttet mod uautoriseret sporing og overvågning udført af regeringen og andre tredjeparter.

Disse er tipene til at skjule din IP-adresse og overleve det restriktive internet. Hvis du mener, at brug af internettet ikke længere er sikkert og privat for dig, skal du følge disse tip for at sikre, at din online aktivitet forbliver sikker, sikker og privat. Der er mange måder tredjepart kan overvåge din browseaktivitet, men du har også de tilgængelige værktøjer til at beskytte din enhed mod en sådan type overvågnings- og overvågningssystem. Du skal bare skjule din IP-adresse og tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte dine online sikkerheds- og privatlivsrettigheder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map