Sådan får du adgang til Amazon Prime-video, hvis dit land ikke understøttes

Amazon er den største online detailhandler i verden, og den tilbyder forskellige produkter fra forskellige sælgere over hele verden. Imidlertid fungerer det generelt kun i udvalgte lande som USA, UK, Indien, Japan og få andre lande. Selvfølgelig, hvis du bor uden for disse udvalgte lande, kan du stadig købe nogle produkter fra Amazon og sende dem til dit hjemland, men ikke alle produkter kan sendes til dit land. Nogle lande understøttes ikke engang af Amazon, så de kan absolut ikke sende deres produkter til disse lande, der ikke understøttes.


Amazon har en medlemsfunktion kaldet Amazon Prime, som giver brugerne forskellige fordele, såsom gratis forsendelse og andre yderligere funktioner. En af de funktioner, du får som Prime-medlem, er, at du kan se de videoer, der udelukkende frigives til denne platform. Det fungerer som Netflix og Hulu, og det er ret populært i USA, da det konkurrerer direkte med forskellige andre streamingtjenester, der er tilgængelige i USA. Men igen, kun udvalgte lande understøttes.

Så hvad nu hvis du vil se nogle videoer fra Amazon Prime, hvis dit land ikke understøttes? Svaret er, at du kan gøre det ved hjælp af VPN. Sådan får du adgang til Amazon Prime Video, hvis dit land ikke understøttes:

1. Abonner på en VPN-service, der understøtter Amazon Prime Video

Først og fremmest vil ikke alle VPN-tjenester specifikt give den funktion, der giver dig mulighed for at streame Amazon Video uden problemer. Faktisk tilbyder de fleste VPN-tjenester kun private IP-adresser, som du kan bruge uden nogen garanti for, at du faktisk kan få adgang til Netflix, Hulu eller Amazon Video. Dette skyldes, at disse streamingtjenester er kendt for at sorte virtuelle private forbindelser og kun accepterer legitime IP-adresser fra de understøttede lande.

Så sørg for at vælge VPN-tjenesten, der leverer de specielle servere til at streame Prime Video og andre streamingtjenester. Et godt og hæderligt virtuelt privat netværk inkluderer denne funktion i deres abonnementsplan.

2. Hent en virtuel amerikansk adresse

Da Amazon Video kun kan fås adgang til de amerikanske borgere og andre begrænsede lande, der understøttes, er det altid godt at få en virtuel amerikansk adresse med det formål at abonnere på denne service. Der er nogle gode virtuelle amerikanske adresseleverandører, der kan give dig den virtuelle amerikanske adresse gratis eller mod et mindre gebyr. Generelt bruges disse virtuelle amerikanske adresser til at hjælpe dig med at shoppe i forskellige amerikanske online-detailhandlere og derefter videresende forsendelsen til din rigtige adresse.

Det er vigtigt at få en virtuel amerikansk adresse på din Amazon-konto kun med det formål at bruge Prime Video-tjenesten.

3. Køb Amazon-gavekort for at dække dit medlemskab

For at undgå, at dit kreditkort bliver afvist i betalingsprocessen for dit Prime-medlemskab, er det bedre at bruge Amazon-gavekort til at betale for dit abonnement. Betalingsprocessen er let og enkel, og du kan købe gavekort fra enten Amazon eller andre tredjeparts sælgere. Ved at bruge Amazon-gavekort kan du abonnere på Prime-medlemsplanen i bare et par trin.

4. Bliv et premiermedlem ved hjælp af din virtuelle amerikanske adresse

Inden du faktisk udfører transaktionen til Prime-abonnementet, skal du indstille en anden konto til dit Prime-abonnement. Hvis du er en almindelig Amazon-shopper, er det bedre at oprette en anden konto med en anden e-mail-adresse bare med det formål at nyde Prime Video. Husk, at Amazon giver dig muligheden for kun at abonnere på Prime Video-tjenesten i stedet for det fulde medlemskab, der inkluderer gratis forsendelse og andre fordele. Og også den første 30-dages er gratis, så du kan nyde Prime Video til fulde den første måned uden at skulle betale noget.

Nu hvor din nye Amazon-konto og din amerikanske adresse er klar, og du har indlæst en vis saldo på din konto ved hjælp af Amazon-gavekort, kan du med det samme begynde at abonnere på Prime Video-tjenesten.

5. Aktiver VPN med amerikansk privat server for at nyde Prime Video

Den næste ting, du skal gøre, er at aktivere din VPN og nyde at streame tusinder af film og tv-shows ved hjælp af dit Prime Video-medlemskab. Husk at bruge den server, der er dedikeret til streaming af Prime Video i henhold til din VPN-tjenestes retningslinje. Brug kun amerikansk-baseret server, når du streamer film og tv-shows fra Amazon Video-tjenesten, fordi det er det land, der understøttes af streamingtjenesten, og det vil matche din virtuelle amerikanske adresse.

Prime Video tilbyder eksklusive shows, der ikke er tilgængelige andre steder, så du kan nyde disse shows, så længe du forbliver en abonnent på denne service.