Sådan forbedres din VPN-forbindelseshastighed og fjerner buffer i din streamingproces

Den største grund til, at mange mennesker bruger VPN, især i lande med strenge internetlove, er faktisk ikke af hensyn til privatlivets fred eller øget sikkerhed i deres forbindelse, men af ​​hensyn til at omgå deres regeringsbegrænsninger. De bruger VPN, fordi de vil have adgang til websteder eller tredjepartsindhold, som de normalt ikke kan få adgang til ved hjælp af den almindelige internetforbindelse. Derfor bruger de den private forbindelse til at omgå sådanne regeringsbegrænsninger eller censur, så de kan få adgang til ethvert websted, de ønsker.


Et stort antal mennesker bruger også VPN til at streame videoer, der er regionbegrænsede. Det betyder, at videoerne kun er tilgængelige for bestemte lande, og at de ikke kan ses eller streames ved hjælp af den regelmæssige forbindelse fra de lande, der ikke har tilladelse til at se dem. Med den populære brug af VPN som denne kræver mange mennesker den bedste forbindelseshastighed på deres private netværk, da det er meget vigtigt for deres komfort i streaming af sådant indhold. Hvis din VPN-forbindelse ikke er for hurtig til at streame dit indhold, her er nogle tip til at forbedre din VPN-hastighed og eliminere buffer i din streamingproces:

1. Prøv at ændre den server, du bruger

De fleste af VPN-forbindelseshastighedsproblemerne kommer fra den server, du bruger. Normalt, hvis serveren er overbelastet med for mange brugere, der bruger serveren på samme tid, kan den let forårsage ydelsesproblemer, herunder langsom hastighed, ikke åbne bestemte websteder osv. Så det første trin, du skal gøre, er at ændre den server, du bruger. Lad os sige, at du nu bruger den amerikanske server. Prøv at ændre serveren til Canadas server, Tyskland-server eller andre serverplaceringer. Det er også en god ide at skifte til den server, der er tættest på din placering. Det giver dig et betydeligt hastighedsforøg, som du har brug for.

2. Vælg en kabelforbundet netværksforbindelse

Problemet med den trådløse netværksforbindelse er, at det normalt afhænger af signalets styrke. Afhængigt af din placering vil signalstyrken på din WiFi-forbindelse blive påvirket af forskellige ting, såsom vejrforhold, trådløs interferens, afstand fra det nærmeste tårn og så videre. Derfor er det bedre for dig at bruge en internetforbindelse, der bruger en kabelført netværksforbindelse, f.eks. Den fiberoptiske forbindelse. Med den kabelforbundne forbindelse får du en mere stabil forbindelse, og som et resultat kan du forhindre en afmatning i din VPN-forbindelse. Jo mindre interferens i din netværksforbindelse, desto mere stabil vil din private netværkshastighed være.

3. Brug en VPN-service, der ikke reducerer din forbindelseshastighed

Der er mange VPN-tjenester, der ikke giver dig fuld ydeevne, og du skal være opmærksom på at bruge disse tjenester. Nogle VPN-tjenester vil betjene din forbindelseshastighed, hvis du når visse grænser, eller hvis du bruger for meget båndbredde. Dette er grunden til, at det er vigtigt for dig at bruge VPN-tjenesten, der ikke begrænser din båndbreddebrug samt give dig den fulde forbindelseshastighed hele tiden. Normalt annoncerer disse VPN-tjenester disse funktioner på deres officielle side for at lade brugerne vide, at de leverer fuld hastighed til deres private netværk. Hvis din nuværende VPN-tjenesteudbyder fortsætter med at give dig langsom hastighed, er det sandsynligvis en bedre ide for dig at gå videre til en anden tjeneste.

4. Genstart din router eller WiFi-netværk

Nogle gange kan din langsomme VPN-hastighed nemt løses ved at genstarte din router eller WiFi-netværk. Dette gælder især, hvis du ikke har genstartet din enhed i lang tid. Det er en god ide at genstarte din router eller internetværk fra tid til anden for at sikre din forbindelses stabilitet. Din router eller WiFi-netværk vil prøve at opdatere den forbindelse, de modtager, når du genstarter enheden, hvilket giver dig en bedre signalmodtagelse og en bedre internetydelse. Når du har gjort dette, skal du også genstarte din VPN-software for det bedste resultat.

5. Sørg for, at din Antivirus-software ikke er i konflikt med din VPN

Som en sikkerhedssoftware har din antivirus sin egen metode til at beskytte din enhed mod forskellige onlinetrusler. Selv om VPN-softwaren har det samme mål at beskytte din enheds sikkerhed og privatliv, er det undertiden i konflikt med antivirus-softwaren. Denne konflikt vil normalt påvirke ydelsen på VPN-forbindelsen på din enhed. Prøv at bruge VPN-forbindelsen på en anden enhed, hvor der ikke er nogen antivirus-software, og se, om den har en bedre hastighed. Hvis det er tilfældet, er det en god ide at slå din antivirus-software midlertidigt fra, mens du bruger din VPN-software.

Dette er nogle tip til at forbedre din VPN-forbindelseshastighed og eliminere buffer i din streamingproces. Ved at følge disse tip kan du reducere bufferingsprocessen i dit indhold eller mediestrømning vha. VPN, hvilket igen vil forbedre din oplevelse med at bruge tjenesten.