Sådan fjernes blokering af Netflix – 5 tip til start af streaming af Netflix-film nu

Netflix er en filmstreamingtjeneste, der fortsætter med at udvide sine tjenester til andre lande end De Forenede Stater. Flere og flere lande kan nu nyde den digitale streamingtjeneste leveret af Netflix, og på den måde kan de se tv-serier eller film, når de vil. Dette skyldes, at det ikke kun tilbydes som en app til din tv eller desktopcomputer, men den tilbydes også på forskellige andre platforme, såsom spilkonsoller og mobile enheder. På denne måde kan du altid bruge dit abonnement til at se de nyeste tv-serier eller film fra Netflix, samt se de originale serier, der kun er offentliggjort af denne streamingtjeneste.


Problemet med Netflix er, at der stadig er nogle lande, der ikke er i stand til at bruge denne streamingtjeneste, fordi den endnu ikke er tilgængelig i disse lande. Selvom dit land har denne service, kan nogle af dine internetudbydere muligvis blokere den på grund af forskellige årsager. Eller de kan muligvis kræve, at du betaler mere på toppen af ​​dine aktuelle abonnementsomkostninger. Her er 5 tip til at fjerne blokering af Netflix og begynde at streame Netflix-film nu:

1. Brug et premium VPN-abonnement, der ikke tillader ISP-throttling

Da Netflix er en digital streamingtjeneste, har du brug for en internetforbindelse, der kan håndtere streamingprocessen. Du har sandsynligvis brug for ca. 3 MB / s-forbindelse eller mere afhængigt af den videokvalitet, du vil streame, samt dit abonnementsvalg. Til dette formål skal du vælge en premium VPN-service, der ikke tillader ISP-throttling, såvel som tilbyder ubegrænset båndbredde til din streaming. Ved at vælge denne type VPN-tjeneste behøver du ikke at tackle en hastighedsafmatning midt i streamingprocessen, og du kan streame dine film eller tv-serier så meget, som du vil, da der ikke er nogen båndbreddegrænse. Husk, at et gratis VPN-abonnement ikke er nok, da det vil tilbyde en langsom tilslutningshastighed, og det har også ofte en båndbreddegrænse pr. Måned.

2. Vælg den amerikansk-baserede VPN-server

Når du er tilmeldt en premium VPN-tjeneste efter eget valg, vil du være i stand til at vælge, hvilken server du skal bruge til din VPN-forbindelse. Det anbefales, at du bruger den USA-baserede server, da du vil have adgang til den amerikanske Netflix-service for at få mere indhold til at streame. Ja, mens dit land muligvis tilbyder et Netflix-abonnement, er det indhold, der tilbydes til dit land, muligvis ikke så komplet som det indhold, der tilbydes af den amerikanske Netflix-tjeneste. Så hvis du vil have en fuld Netflix-oplevelse, skal du gå til den USA-baserede VPN-server og tilmelde dig en USA-region Netflix-service.

3. Abonner på Netflix ved hjælp af en amerikansk adresse

For at abonnere på en Netflix-tjeneste fra den amerikanske region skal du have en amerikansk adresse som din faktureringsadresse. Du kan få masser af amerikanske adresser ved at finde sådanne adresser på internettet eller abonnere på en virtuel amerikansk adressetjeneste. Derefter kan du abonnere på Netflix for den amerikanske region ved at aktivere din VPN ved hjælp af den amerikanske server og derefter udføre betalingsproceduren ved hjælp af den amerikanske adresse. Du har muligvis også brug for et amerikansk-debetkort eller et virtuelt amerikansk kreditkort til dette formål, som du nemt kan finde online.

4. Installer den amerikanske VPN på alle dine enheder

Når du er tilmeldt den amerikanske Netflix-tjeneste, kan du få adgang til tjenesten fra enhver enhed, du har. Du skal dog være tilsluttet den amerikanske VPN hele tiden, da du kun kan få adgang til det digitale streamingindhold, mens du er tilsluttet den amerikanske IP-adresse. Så det er vigtigt for dig at installere VPN-softwaren på alle dine enheder. Det kan også være nødvendigt for dig at installere VPN på din router, hvilket vil hjælpe med at gøre din WiFi-forbindelse krypteret med den amerikanske IP-adresse.

5. Nyd ubegrænset underholdning lige ved hånden

Netflix US giver dig mulighed for at nyde masser af masser af digitalt streamingindhold, som du kan få adgang til lige ved hånden. Sammenlignet med den service, der er tilgængelig i dit land eller andre lande, kan USA-regionen Netflix give dig meget mere indhold, da dette er den primære Netflix-tjeneste, der har licenser fra forskellige studios og virksomheder. Desuden vil de fleste nye Netflix-eksklusive serier eller film normalt være tilgængelige i den amerikanske region først, før de muligvis bliver gjort tilgængelige for andre regioner.

Dette er de 5 tip til, hvordan du fjerner blokeringen af ​​Netflix og begynder at streame det bedste digitale indhold nu. Uanset om du vil se dine foretrukne film eller tv-serier, har Netflix det meste af underholdningen klar til dig på enhver platform, du vælger. Du kan få adgang til streaming-appen fra dine spilkonsoller, smarte tv’er, stationære computere, laptops og mobile enheder.