Sådan blokeres VPN-throttling og supercharge din VPN-hastighed

Der er et bestemt problem, som næsten universelt opleves af VPN-brugere, og dette problem er afmatningen af ​​VPN-hastigheden, der ofte benævnes throttling. Så hvad er dette problem præcist? Lad os starte med dette. Selvom din virtuelle netværkstjenesteudbyder har annonceret på deres officielle websted, at de giver brugerne den maksimale hastighed og ubegrænset båndbredde i deres virtuelle private forbindelse, kan du stadig opleve nogle langsommere forbindelser. Hvordan kan det ske? Her er den store nyhed. Problemet er ikke forårsaget af din VPN-udbyder, men det er forårsaget af din internetudbyder.


Nogle internetudbydere har den regel, at de er nødt til at begrænse brugen af ​​virtuelle private netværksforbindelser. Når de opdager, at din forbindelse bruger en privat forbindelse, aktiverer internetudbyderen automatisk throttling-processen, hvilket resulterer i en langsom VPN-ydelse for dig. Når VPN er slået tilbage, går din hastighed tilbage til det normale. Dette er faktisk deres strategi for at holde deres brugere i kontrol og at være i stand til kontinuerligt at overvåge din online aktivitet. Så hvordan kan du håndtere dette? Her er nogle tip til at blokere VPN-throttling og supercharge din VPN-hastighed:

1. Brug VPN-tjenesten, der automatisk deaktiverer throttling

Den første ting, du skal vide om VPN-throttling, er, at hvis du bruger VPN-tjenesten, der ikke forhindrer eller blokerer ISP-throttling, er du i for et uheld. Der er ikke noget, du kan gøre for at løse dette problem bortset fra at ændre din virtuelle private netværksudbyder. Så længe din internetudbyder kan registrere din private forbindelse, anvendes throttling-proceduren på din forbindelse. Men når du bruger VPN-tjenesteudbyderen, der automatisk deaktiverer throttling, kan din internetudbyder ikke anvende throttling-proceduren, fordi en sådan procedure vil blive blokeret af din virtuelle private netværksudbyder. Som et resultat får du den konstante fulde hastighed for din private forbindelse.

2. Skift til en anden internetudbyder

Hvis du ved en chance ikke ønsker at skifte til en anden VPN-udbyder, der blokerer ISP-throttling, er en anden måde at komme rundt med dette problem på at skifte til en anden ISP. Ikke alle internetudbydere har den politik, at du gasser eller bremser hastigheden på din private forbindelse. Så den eneste måde at undgå dette problem er at abonnere på en internetudbyder, der ikke har denne politik. I mange lande med netneutralitetslovgivning er ISP-throttling naturligvis ikke almindelig. I mange andre lande med restriktive internet love er ISP-throttling imidlertid meget almindelig, og du er bare nødt til at finde den i dit land, der ikke følger politikken for at bremse enhver privat forbindelse.

3. Undgå at bruge gratis VPN eller gratis proxy

De typer private forbindelser, der normalt bliver tilspændt af internetudbydere, er de gratis VPN og gratis proxy-tjenester. Disse tjenester er blevet de lette mål for ISP’en at anvende deres langsommere procedure, da disse private forbindelsestjenester ikke har nogen midler til at forhindre det. Det er også meget let for din internetudbyder at overvåge din browseraktivitet, når du bruger det gratis virtuelle private netværk eller gratis proxy-tjeneste, og der er mange tilfælde af datalækager eller IP-adresselækager, som brugerne af disse private forbindelsestjenester ikke engang opmærksom på. Så hvis det er muligt, skal du undgå at bruge den gratis VPN eller gratis proxy-service.

4. Opdater routeren, og brug en kabelforbindelse

Hvis du kun oplever afmatninger i din private forbindelse flere gange, er det muligvis ikke forårsaget af din internetudbyder, der bremser din forbindelseshastighed. Det kan være forårsaget af midlertidige ydelsesproblemer, som enten din VPN-udbyder eller internetudbyder i øjeblikket oplever. For at fremskynde din private forbindelse i løbet af dette tidsrum er det at opdatere din router en god måde at gøre det på. Du skal muligvis opdatere din router flere gange, før du kan finde den IP-adresse, der giver dig den bedste hastighed. For at holde hastigheden konsistent i det lange løb skal du tilslutte din enhed til din router via en kabelforbindelse i stedet for en trådløs forbindelse.

5. Find den hurtigste server, og tænd for funktionen til automatisk genforbindelse

For at forbedre din VPN-hastighed endnu mere, skal du prøve at teste VPN-serverne for at finde den bedste hastighed, som de kan opnå. Når du har sammenlignet flere servere på samme tid, ved du, hvilke servere der har den bedste ydelse, og hvilke servere der har den laveste ydelse. Du skal blot skifte til serveren med den bedste ydelse for at forbedre din private forbindelseshastighed. Glem ikke at tænde for den automatiske genforbindelsesfunktion for at sikre, at du forbliver forbundet til den private server og forhindrer forekomst af data eller IP-adresselækager i din private forbindelse.

Dette er nogle tip, du kan følge for at blokere VPN-throttling og supercharge din VPN-hastighed. Vælg kun VPN-udbyderen, der tilbyder dig fuld hastighed og ubegrænset båndbredde med funktionen til at blokere enhver ISP-throttling-procedure. På denne måde vil du ikke opleve nogen afmatning i dine private browsing-sessioner, og du kan streame eller se nogen Geo-begrænsede videoer uden afbrydelser.