Hvorfor skal du bruge en VPN-service sammen med SUPERAntiSpyware?

Et af de bedste anti-spyware-værktøjer, du kan bruge, kaldes SUPERAntiSpyware, som er et kraftfuldt anti-spyware-program udviklet af Support.com Inc., et internetsikkerhedsfirma med base i USA. Spørgsmålet er: Skal du bruge en VPN-tjeneste sammen med SUPERAntiSpyware? Er det endda nødvendigt at bruge dem begge på samme tid? Det enkle svar er ja, det skal du også.


Grundlagt i: 2004

Antal brugere: 60 millioner+

Beskyttelse mod: Ransomware, Spyware, Malware, PUPs, Keyloggers, Adware, Trojans, Rootkits, hijackers, Worms

Editors vurdering: [yasr_overall_rating]

Der er masser af sikkerhedsværktøjer, som du kan bruge til at sikre, at din online sikkerhed og privatliv er beskyttet hele tiden. VPN er et af disse værktøjer. Det giver dig mulighed for at surfe på internettet privat, så du ikke behøver at dele dine browserdata med regeringen og tredjepartsfirmaer eller websteder, som du besøger. Det holder din internetaktivitet anonym, mens du giver dig friheden til at gennemse ethvert websted uden censur eller begrænsning.

Et andet vigtigt sikkerhedsværktøj, som du skal have på din enhed, er anti-spyware-værktøjet. Det hjælper med at beskytte din enhed mod angreb fra spyware og ondsindede programmer, der kan stjæle dine data og gøre dem tilgængelige for hackere at bruge.

Det drøftes ofte, om du kan bruge VPN og AntiSpyware sammen eller ej. Selvom dette er helt separate applikationer med separate formål, har vi forsøgt at grave lidt ned på, hvordan du kan bruge begge sammen for at få det bedste ud af begge dele for at forbedre sikkerheden og fortroligheden af ​​dine data. Her er grundene til, at du skal bruge en VPN-service sammen med SUPERAntiSpyware:

1. VPN beskytter dine data online, mens SUPERAntiSpyware beskytter dine systemdata

Det virtuelle private netværk vil beskytte alle dine online aktiviteter mod alle typer tredjepartstrusler, der kan true dit privatliv og sikkerhed, mens SUPERAntiSpyware vil arbejde bag gardinet for at beskytte din enhed og operativsystem mod alle typer trusler, der er installeret i dit system og designet til at true dit privatliv og din sikkerhed på nogen måde.

For eksempel kan VPN kun beskytte datatrafikken på dine enheder og skjule dem for regeringen, tredjepartsfirmaer og hackere. Men det kan ikke beskytte dig mod trusler som ransomware, spyware, vira, malware og mange andre. Dette er, hvad SUPERAntiSpyware vil gøre.

2. Du kan udvide din enheds beskyttelse mod forskellige typer ondsindede programmer

Når du bruger en virtuel privat forbindelse til at surfe på internettet, er du stadig meget sårbar over for forskellige typer ondsindede programmer, såsom keylogger, ransomware, virtuelle bagdøre osv. Dette skyldes, at VPN-forbindelsen teknisk set kun skifter din IP-adresse til en anden IP-adresse og maskerer den rigtige IP-adresse, mens du gør det. Grundlæggende er din enhed kun beskyttet fra tredjepartsfirmaer, der forsøger at spionere på dine aktiviteter gennem din netværksforbindelse.

Når først en bestemt trussel er installeret på dit system, såsom en keylogger, gør VPN-forbindelsen imidlertid ikke meget for at beskytte dine data fra at blive stjålet, fordi selve truslen er installeret i operativsystemet. Så du har brug for en anden type sikkerhedsværktøj til at håndtere det, der kaldes anti-spyware-programmet. I denne forstand kan du, når du kombinerer både VPN og SUPERAntiSpyware, udvide beskyttelsen for dine enheder mod en lang række potentielle trusler, der kan angribe det, uanset om det er fra indefra eller udefra.

3. Den daglige databaseopdatering sikrer den mest opdaterede beskyttelse af din enhed

SUPERAntiSpyware har en konstant daglig opdatering til spywaredatabasen, som brugere automatisk kan downloade for at forbedre beskyttelsessystemet i realtid mod forskellige typer ondsindet software. Desuden har det et intelligent system, der kan registrere malware, selv når de ikke er blevet udført på brugerens enhed. Det betyder, at det har et forebyggelsessystem, der kan hjælpe med at redde brugerne fra at håndtere mange problemer, som disse ondsindede programmer kan bringe til deres enheder.

Den mest opdaterede beskyttelse sikrer også, at brugerne kan forhindre, at enhver fremtidig malware infiltrerer deres system. Så det giver din enhed den sikkerhed, som du aldrig har haft før.

4. Det fungerer smukt i synkronisering med din VPN-forbindelse

Både din VPN-forbindelse og SUPERAntiSpyware kan gå hånd i hånd med at beskytte alle dine enheder mod alle typer angreb fra tredjepart, der prøver at invadere dit privatliv. Det gode ved det er, at de ikke kolliderer med hinanden, fordi de er forskellige typer sikkerheds- og privatlivsværktøjer.

Når du installerer to forskellige antimalware-programmer på din enhed, kan de få dit system til at gå ned, fordi de er i konflikt med hinanden. Det er det samme med antivirus- og antimalware-programmer, som i nogle tilfælde kan slå sammen eller forårsage system ubalance, fordi de stort set ikke er kompatible med hinanden. Men med VPN er det anderledes, fordi de er forskellige typer programmer, og du kan være sikker på, at de kan arbejde sammen uden at forårsage systemstabilitet eller -problemer.

5. Det sikrer den bedste private browseroplevelse ved at registrere trusler i systemfilerne

Du kan ikke virkelig opnå total fortrolighed i din online aktivitet, hvis du ikke sikrer, at alle dine systemfiler er fri for ondsindede programmer. Selvom du allerede har en VPN installeret, får du stadig forskellige typer privatlivsproblemer, hvis du har et ondsindet program installeret på dit system, fordi problemerne stammer fra dit system, ikke fra tredjeparter uden for dit system.

Så ved at installere både VPN og SUPERAntiSpyware, vil du være i stand til at sikre, at din browseaktivitet vil være fuldstændig privat, fordi der ikke vil blive vedvarende ondsindede programmer, der er installeret på dit system, der ikke er opdaget. Systemfilerne vil være tydelige for trusler, og du kan frit surfe på internettet anonymt.