Hvorfor du skal vælge en VPN med NAT Firewall-funktion til tilføjet sikkerhedsbeskyttelse

Firewall-beskyttelse er ikke en almindelig funktion, der er tilgængelig på en VPN-tjeneste, selvom flere og flere tjenesteudbydere tilføjer denne funktion til deres private netværk. På trods af at det ikke er en fælles funktion, er dette den funktion, som alle VPN-brugere bør overveje at bruge, da det giver mere beskyttelse til deres private netværksforbindelse. Mange sikkerhedseksperter anbefaler, at VPN-brugere også skal installere en firewall-software på deres enhed, da det giver endnu mere beskyttelse af deres vigtige data, især mod hackerangreb.


Den mest almindelige firewall-beskyttelse, der er integreret i VPN-software, er NAT-firewall, og hovedfunktionen er mere eller mindre den samme som den dedikerede firewall-software, som du kan finde på internettet i dag. Hovedfunktionen med denne funktion er at beskytte dine data mod hackere, og når du har slået denne funktion til, er det umuligt for hackere at trænge igennem din netværksforbindelse og stjæle dine vigtige oplysninger. På grund af den nødvendige funktion anbefales det, at du kun vælger en VPN-service, der indeholder en ekstra firewall-funktion. Her er grundene til, at du har brug for at vælge en VPN med NAT-firewallfunktion til ekstra sikkerhedsbeskyttelse:

1. Det giver en endnu stærkere beskyttelse mod hackerangreb og onlinetrusler

VPN giver dig internetfriheden, der er dine grundlæggende rettigheder. Men med denne internetfrihed udsætter du dig selv for flere risici og farer. Naturligvis kan hackere og ondsindede tredjeparter ikke let trænge ind i din private forbindelse, men de kan alligevel målrette det alligevel, hvis de har tilstrækkelig grund til at gøre det. Når NAT-firewall er slået til, behøver du ikke bekymre dig om risiciene og farerne ved hackerangreb og onlinetrusler, da din forbindelse er stærkt beskyttet mod den. Inden hackerne kan trænge igennem din private forbindelse, skal de først håndtere firewall, og det vil være næsten umuligt for dem at trænge ind.

2. Det beskytter al din software og applikationer

Vedvarende hackere vil uden tvivl prøve at finde nogen form for åbning til overtrædelse af din private forbindelse. Hvad du normalt ikke ved, er, at uanset software og applikationer, der bliver åbnet i dit system, kan være en potentiel åbning for hackere at bryde ind i dit system og stjæle dine vigtige data. De prøver muligvis at finde fejl i den software og de applikationer, der giver dem mulighed for at gå ind, og når de først har fundet det, vil det være lettere for dem at blot installere ondsindede programmer i dit system. Med NAT-firewall kan dette ikke ske, da al software og applikationer, der efterlades åbnet i dit system, er fuldstændigt beskyttet mod hackere og andre online trusler.

3. Det forhindrer, at Bots indgår din private forbindelse

Nogle ondsindede tredjeparter kan muligvis forsøge at sende bots for at trænge ind i din forbindelse med hensigten at stjæle din rigtige identitet samt spam dig med masser af tvungne annoncer og e-mails. Hvis din enhed ikke er sikkert beskyttet med VPN, kan den let blive brudt af disse bots, og disse bots kan nemt nå deres mål uden meget besvær. Med NAT-firewall forhindres disse bots imidlertid i at gå ind i din private forbindelse, allerede før de prøver at gøre det. Som et resultat er du fuldstændig beskyttet mod identitetstyveri og forskellige typer spam-beskeder.

4. Det holder det dedikerede netværk til din router

Hvis du anvender VPN-forbindelsen til din router, hjælper det med at holde din routers dedikerede netværk uforstyrret. Det hjælper din router med at holde forbindelsen til det private netværk med dedikeret forbindelse til hver enhed. NAT for hver enhed vil igen være sikkert beskyttet mod dårlige indgående scanninger, der kan forstyrre forbindelsen. Ved hjælp af NAT-firewall bliver dette beskyttelsessystem styrket endnu mere. Det sikrer den bedste forbindelseskvalitet til din router med bedre sikkerhed.

5. Det giver yderligere beskyttelse til dit skrivebord og mobilt operativsystem

Uanset om du installerer VPN på dit skrivebord eller din mobile enhed, vil du kunne få yderligere beskyttelse af disse enheder ved hjælp af NAT-firewall. Selvom du ikke installerer nogen antivirus eller anden sikkerhedssoftware, og selvom du ikke opdaterer dit operativsystem regelmæssigt, vil du være i stand til at nyde den ultimative sikkerhedsbeskyttelse for dit operativsystem med kombinationen af ​​din VPN og NAT firewall-funktion.

Det er grundene til, at du har brug for at vælge en VPN med NAT-firewallfunktion for at tilføje sikkerhedsbeskyttelse. Hvis du ikke har besluttet, hvilken VPN-tjenesteudbyder du vil bruge til længerevarende, er det bedre at kun abonnere på en premium VPN med den tilgængelige NAT-firewall-funktion. Kun få VPN-udbydere tilbyder denne funktion, så du bør undersøge, inden du vælger den, du vil bruge regelmæssigt.