Hvorfor du skal installere mindst en VPN-browser på din enhed

VPN er blevet mere og mere nødvendigt i dagens internetsituation, hvor regeringen, ISP, virksomheder, websteder og andre tredjeparter overvåger enhver internetbruger for at spionere på deres vaner og få visse oplysninger, der kommer dem til gode. Det virtuelle private netværk bliver mere populært, fordi det kan give internetbrugerne den sikkerhed og det privatliv, de har brug for for at bryde fri fra det globale masseovervågningssystem. Desuden er der masser af VPN-tjenester, der er tilgængelige på markedet i dag, og de tilbydes i mange former og former.


En type VPN-service, som du skal kende, er VPN-browseren. Browseren er den type browser med den indbyggede VPN i den, som du kan aktivere uden at skulle bruge yderligere software. Du installerer simpelthen browseren på din enhed, og derefter kan du begynde at nyde den private forbindelse ved hjælp af browseren. VPN-browseren kaldes ofte den private browser, da den beskytter brugerens privatliv og sikkerhed online. Her er grundene til, at du skal installere mindst en VPN-browser på din enhed:

1. Du behøver ikke at betale for noget VPN-abonnement

De fleste indbyggede VPN-browsere opkræver ikke noget for dig for at bruge den sikre forbindelse, den leverer. Imidlertid er indstillingerne muligvis skjult i browserindstillingerne, og du skal gå til browserens avancerede indstillinger for at aktivere den. Når du aktiverer VPN, er der ikke behov for dig at bekymre dig om båndbreddegrænsen. Normalt tilbyder disse virtuelle private browsere ubegrænset båndbredde, og brugerne kan bruge den private forbindelse gratis. Hastigheden kan dog være langsommere sammenlignet med de hæderlige og dedikerede VPN-tjenester derude.

2. Det er langt bedre end de fleste gratis VPN-tjenester derude

I stedet for at bruge nogle gratis virtuelle private netværkstjenester, der er tilgængelige til både stationære og mobile enheder, er det bedre for dig at bruge den private browser i stedet. De fleste gratis private netværkstjenester på markedet i dag tilbyder deres gratis private netværk som en gratis prøveperiode, hvilket betyder, at du skal betale senere for at fortsætte med at bruge tjenesten. De tilbydes også med begrænset båndbredde, server af lav kvalitet og meget langsom hastighed, der ofte får dig til at føle dig frustreret, når du bruger dem. På den anden side tilbydes VPN-browseren uden nogen gratis prøveordning, uden nogen båndbreddebegrænsning, og med serverinfrastruktur af høj kvalitet, der er blevet bygget gennem årene.

3. Det er bygget af en non-profit organisation

Hvis en kommerciel virksomhed opretter en privat browser og siger, at den vil give den private forbindelse til brugerne gratis, kan du være på vagt over for deres krav. Der er mange tilfælde af virtuelle private netværksudbydere, der leverer deres VPN-forbindelse gratis, hvilket viste sig at bruge brugerens data uden deres samtykke. Nogle andre gratis private netværk registrerer også din browservan og sælger dine data til tredjepart. Dette skyldes, at deres orientering er profit, ikke brugerens privatliv. VPN-browsere er for det meste forpligtet til brugerens privatliv og forsøger at give den bedste sikkerhedsbeskyttelse for deres online aktivitet. Dette skyldes, at de er bygget af non-profit organisationer, der fokuserer på forbedring af internettet, ikke kun til opnåelse af overskud.

4. Det er helt sikkert og gratis

Den private browser, som du installerer på dit system, er helt sikker og fri både fra en betalingsabonnementsstruktur og fra al skadelig software. Dette er fordi de ikke ønsker at miste tilliden hos de brugere, de har opbygget i årevis. De fleste af deres tjenester leveres gratis, og deres software er enten open source eller bygget fra open source-projekter. Selvom det er risikabelt for dig at bruge de andre gratis private netværkstjenesteudbydere derude, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerhed og privatliv, når du bruger VPN-browseren.

5. Det kan bruges som en sikkerhedskopi-VPN-forbindelse

Hvis du allerede bruger VPN-forbindelsen fra en velrenommeret VPN-tjenesteudbyder, vil det ikke skade dig at installere en VPN-browser, hvis du har brug for en sikkerhedskopi til din private forbindelse. Nogle gange kan du opleve problemer med din dedikerede private netværksforbindelse, enten er det serverproblemet, eller tilslutningshastigheden er ikke god nok. På dette tidspunkt kan du bruge VPN-browseren som en backupforbindelse, så du kan fortsætte din online aktivitet, mens du venter på, at din primære private netværksforbindelse bliver rettet.

Det er grundene til, at du skal installere mindst en VPN-browser på din enhed. Der er forskellige funktioner, som du kan drage fordel af, og vigtigere er det, at det ikke koster dig noget at bruge den private forbindelse i browseren. Imidlertid er det muligvis ikke tilgængeligt for alle platforme, og browseren giver dig muligvis ikke den samme ydelse som leveret af de fleste premium proxy-tjenester på markedet i dag. Men det er stadig værd at installere en til dit system.