Hvorfor du skal aktivere placeringsovervågning i din VPN-forbindelse

Når du bruger en premium VPN-forbindelse, får du masser af funktioner, der ikke er tilgængelige i den gratis VPN-software. F.eks. Vil funktioner som Kill Switch, Location Monitoring, Always On, Firewall, DNS Læk Protection og mange andre funktioner være tilgængelige for dig afhængigt af det VPN-mærke, du bruger. Hver funktion giver dig større fordel i din internettrafikkryptering. Kill Switch-funktionen giver dig mulighed for at slå din internetforbindelse øjeblikkeligt fra på tidspunktet for drop af VPN-forbindelse, så du ikke ved et uheld afslører din IP-adresse under din browsersession. Funktionen Always On giver dig mulighed for at holde dine enheder tilsluttet VPN fra det tidspunkt, hvor du starter enheden til det tidspunkt, hvor du slukker den.


Nu taler vi om Location Monitoring-funktionen. Dette er den funktion, der ofte overses af mange VPN-brugere, men det er en ganske vigtig funktion. Det giver VPN-forbindelsen mulighed for at registrere din nuværende placering på trods af at du bruger det private netværk til at oprette forbindelse til internettet. Der er mange fordele, som du kan få, når du aktiverer denne funktion på din VPN-forbindelse. Her er grundene til, at du skal aktivere placeringsovervågning i din VPN-forbindelse:

1. Du kan stadig få adgang til dine lokale bankkonti uden at blive blokeret

På grund af sikkerhedsmæssige betænkeligheder nægter mange lokale bankwebsteder dig at logge ind på din konto ved hjælp af en privat IP-adresse. Dette skyldes, at der har været tilfælde, hvor private IP-adresser bruges af cyberkriminelle til at stjæle penge fra hans ofre. Den private IP-adresse, der hører til et andet land, vil også være ret mistænksom for de lokale bankwebsteder, da deres kunder hovedsageligt er lokale folk med lokale adresser. Det er her placeringskontrol bliver nødvendig. Selvom din forbindelse er privat og tilsluttet, kan du stadig afsløre din placering, så du stadig kan få adgang til lokale bankwebsteder med din krypterede forbindelse.

2. Din forbindelse forbliver privat, mens du fortsat gennemsøger med lokal IP-adresse

Den gode ting ved at aktivere funktionen til overvågning af placering er, at du vil kunne bruge en privat forbindelse, mens du stadig gennemser den lokale IP-adresse. Det betyder, at lokale websteder, der normalt ikke accepterer nogen privat IP-adresse, stadig kan få adgang til ved hjælp af din VPN-forbindelse. Du behøver ikke at slå din VPN-forbindelse midlertidigt fra bare for at få adgang til visse lokale websteder. Dette gælder især i de lande, hvor internetlovgivningen er meget restriktiv. Ved at tillade VPN-tjenesten at overvåge din placering, behøver du ikke at bekymre dig om at få adgang til sådanne websteder, fordi din placering stadig ser ud til at være i dit land.

3. Du får ikke mistænkelige login-problemer

Dette er et af de mest almindelige problemer, når du bruger en VPN-forbindelse. Nogle gange, når du logger på nogle af dine konti, vil tjenesteudbydere betragte dit login som mistænkeligt, og de vil således sende dig meddelelser om, at dine konti muligvis er blevet kompromitteret. Dette problem kan undgås ved blot at tillade din VPN-service at overvåge din placering konstant, hvilket gør dine loginforsøg til at være legitime, mens du holder din forbindelse privat hele tiden.

4. Du kan bruge GPS-relaterede apps uden problemer

Når du bruger en VPN-forbindelse, får du nogle gange mange problemer, når du bruger GPS-relaterede apps. For eksempel, hvis du er på din mobile enhed, og du gerne vil vide retningen for at gå til et bestemt sted, genkender din GPS din placering til at være i et andet land, da din VPN bruger en server i et andet land til at få adgang til internettet . Dette kan være besværligt, især hvis du hurtigt vil bruge GPS-apps. Dette kan let rettes ved at aktivere din placeringsovervågning i dit VPN-instrumentbræt, som giver GPS-apps mulighed for at genkende din rigtige placering, mens du forbliver ude af radaren med din internetforbindelse.

5. Forbliver beskyttet mod enhver internetudbyder og regeringsovervågning

Sidst men ikke mindst, ved at aktivere placeringsovervågningsfunktionen på dit virtuelle private netværk, vil du være i stand til at afsløre din rigtige placering på de websteder, du besøger, mens du forbliver beskyttet mod enhver ISP og regeringsovervågning. Med andre ord er det som om du stadig bruger en normal internetforbindelse fra din internetudbyder, mens du stadig er i stand til at omgå alle de websteder, der er blokeret af regeringen, samt forblive sikkert og privat fra deres overvågningssystem. Dette er en stor fordel, som du kan få ved blot at bruge placeringsfunktionen i din VPN.

Det er grundene til, at du skal aktivere lokalitetsovervågning i din VPN-forbindelse. Det meste af tiden er denne funktion slået fra, når du installerer VPN for første gang, og da mange mennesker ikke er interesserede i det, ved de muligvis ikke, at denne funktion findes. Når du tænder for denne funktion på din VPN, har du imidlertid mange fordele, der forbedrer din samlede internetoplevelse fra nu af.