Hvorfor Antivirus-software skal installeres sammen med VPN-softwaren

For at beskytte dit system mod ondsindede trusler er det nødvendigt at installere en antivirus-software på dit system. Uden en antivirus-software vil du ikke være i stand til at lægge en maksimal beskyttelse for dit system mod det voksende antal ondsindede trusler, som kan angribe dit system på forskellige måder. Hvis du kun er afhængig af dit operativsystems standard anti-malware-program, er det måske ikke nok for dig at beskytte dit system fuldt ud, da det er kendt at standard anti-malware-programmet som Windows Defender er ret sårbart overfor angreb udefra.


Det er dog ikke nok at installere antivirus-software alene. VPN er faktisk vigtigt for at hjælpe dig med at beskytte din systemforbindelse for at sikre, at ingen eksterne trusler kan komme ind i dit system. Med dagens online teknologi er det meget let for hackere at sende ondsindede trusler til dit system via forskellige online-kanaler, og VPN kan bruges som en beskyttende barriere for sådanne angreb. Så antivirussoftware og VPN-software er den bedste kombination for din systemsikkerhed. Her er årsagerne til, at antivirus-software skal installeres sammen med VPN-softwaren:

1. Det beskytter dit systemnetværk, ikke kun dine systemfiler

Antivirus-softwarens funktion er at sikre, at dine systemfiler forbliver intakte uden afbrydelser fra ondsindede trusler. Hvis systemfilerne er blevet ændret af ondsindet software, kan hele dit system muligvis ikke køre korrekt. På den anden side fungerer VPN-software til at beskytte dit systemnetværk, som er forbindelsen, som du bruger til at forbinde dit system til omverdenen eller internettet, så du kan beskytte dit system mod trusler udefra. Når du kombinerer mellem antivirus og VPN, vil du være i stand til at beskytte ikke kun dine systemfiler, men også dit systemnetværk.

2. Det afviser både hackerangreb og ondsindet software

VPN-systemet har hovedfunktionen til at holde din netværksforbindelse sikker og privat. Så når du bruger et virtuelt netværk, beskytter du ikke kun dit system, men du kan gennemse anonymt og også holde din reelle identitet privat. Kombinationen mellem antivirus-software og VPN vil afvise både hackerangreb og ondsindet software, da hackere ikke kan trænge ind i dit netværk, og ondsindet software ikke kan installeres på dit system uden dit samtykke. De to sikkerhedsværktøjer vil arbejde på at afvise både hackerangreb og ondsindet software, når dit system er i fare for disse trusler.

3. Det holder alt dit systemdatatransmission sikkert

Dit system transmitterer automatisk nødvendige data via dit internetnetværk til forskellige formål. Når systemet for eksempel skal hente opdateringsfilerne, sender de anmodninger til opdateringsserveren om at overføre opdateringsdataene. Det er det samme for individuel software eller applikationer. De overfører altid data online, og hvis du ikke beskytter denne proces, kan hackere muligvis opfange dataoverførslen og installere ondsindet software til dit system i stedet. Med VPN kan du holde datatransmissionsprocessen sikkert beskyttet.

4. Det forhindrer hackere i at ødelægge dine systemdata

Som standard er dine systemdata beskyttet mod enhver form for uautoriserede ændringer. Det betyder, at selv når du ikke installerer nogen antivirussoftware, vil OS styre systemdataene mod enhver ændring. Den dårlige nyhed er, at dygtige hackere undertiden kan finde en måde at søge på dine systems sårbarheder for at installere ondsindede koder i dit system. Som et resultat ændrer det, hvordan systemet fungerer uden at blive detekteret af operativsystemet. Når systemdataene er beskadiget af hackere, kan de kontrollere din enhed, som de synes passende. Ved at installere antivirus- og VPN-software kan dette forhindres, da hackere ikke kan ødelægge dine systemdata på nogen måde på grund af den tunge kryptering, du har i dit netværk.

5. Det skaber meget stærke beskyttelseslag til dit system

Det kan være nok at installere antivirus til at beskytte dine systemdata, hvis du sjældent eller aldrig har forbindelse til internettet. Men hvis du opretter forbindelse til internettet næsten hele tiden, har du brug for et ekstra lag af beskyttelse til dit system, som kan leveres af VPN-softwaren. Det beskytter din netværksforbindelse og sikrer, at dit system forbliver sikkert, når du er online. Så med kombinationen af ​​de to software skaber det en meget stærk sikkerhedsbeskyttelse for dit system, hvilket giver dit system den ultimative sikkerhed. Med de ekstra funktioner, der tilbydes af VPN-softwaren, såsom at omgå internetbegrænsninger og censur, kan du desuden nyde at bruge din enhed endnu mere.

Dette er grundene til, at antivirus-software skal installeres sammen med VPN-softwaren. Dette er vigtigt, da installation af kun en software ikke giver en total sikkerhed for dit system. Kun ved at kombinere de to software vil du være i stand til at sikre, at dit systems privatliv og sikkerhed er fuldt beskyttet.