Hvordan VPN kan beskytte din virksomhed mod DDoS-angreb og andre hackforsøg

Som en virksomhedsejer, der driver et firma, der har forskellige onlineaktiver og infrastrukturer, er det vigtigt at vide, at sikkerheds- og fortrolighedsaspekterne af dine online aktiver og infrastrukturer skal beskyttes til enhver tid. Dette skyldes, at selv store virksomheder undertiden kan have deres undergang. Store virksomheder eller virksomheder, der allerede har næsten perfekte sikkerhedsforanstaltninger, kan stadig blive angrebet af nogle hackere, og deres vigtige online-aktiver bliver stjålet af dem.


Du kan aldrig undervurdere de færdigheder, som nogle online hackere har i dag. De kan angribe dine servere og forårsage DDoS (Distribueret afslag på service), forsøge at kapre dit system, stjæle brugerens adgangskoder og kreditkortoplysninger og så videre. Sådan kan VPN beskytte din virksomhed mod DDoS-angreb og andre hackingforsøg:

1. Skjul din IP-adresse betyder, at det forhindrer, at dit system bliver målrettet

Ved at bruge en VPN til dit forretningssystem skjuler du IP-adressen på dine fysiske servere, og i stedet bruger du IP-adressen fra de private servere. VPN-forbindelsen fungerer som værktøjet til at maskere din rigtige IP-adresse og skjuler derfor alle de private oplysninger, der er relateret til din virksomhed. Dette vil hjælpe med at forhindre hackere i at lokalisere dine servere og starte deres angreb, der kan forårsage DDoS eller andre systemproblemer.

Den virtuelle private forbindelse hjælper dig med at beskytte dit system mod at være et let mål for ondsindede tredjeparter, der muligvis vil forstyrre din virksomhed på nogen måde. Dette gælder især, hvis du anvender mindst to lag med privat forbindelse på din virksomhed.

2. Firewall-beskyttelsen holder hackere ved bugten

De fleste VPN-tjenester i dag inkluderer firewall-software til at forbedre deres sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, især for virksomheder, der har brug for det endnu mere presserende. Firewallens funktion er at skabe den imaginære “vægge af ild” omkring dit systemnetværk, der forhindrer hackere eller angribere i at komme ind i dit system. Firewall genkender alle forsøg, der er gjort af disse hackere til at forstyrre din systems stabilitet og sikkerhed.

Så med VPN kan du få en stærk beskyttelse mod hackere ved hjælp af den inkluderede firewall-funktion. Uden firewall kan du muligvis skjule din virksomhed for hackere, men med firewall vil du være i stand til at forsvare dit system i tilfælde af brute force eller pludselige angreb, der er iværksat af disse skrupelløse mennesker.

3. Du kan når som helst skifte private servere

Når du bruger den virtuelle private forbindelse, vil du være i stand til at bruge de private servere, du vil bruge. Så hvis du f.eks. Bruger den private server, der er placeret i USA, kan du skifte til den server, der er placeret i England når som helst du ønsker. Dette er vigtigt, fordi du i tilfælde af DDoS-angreb blot kan skifte til en anden server for at få det til at forsvinde helt.

Af hensyn til sikkerhed kan skift af private servere regelmæssigt virkelig hjælpe dig med at forbedre dine serveres sikkerhed. På denne måde vil du være i stand til at skjule dit forretningsnetværk yderligere for hackere med denne regelmæssige switch af private servere, da hackere ikke ved nøjagtigt, hvilke servere du vil bruge på et givet tidspunkt.

4. Online aktiver og infrastrukturer kan kun fås via privat forbindelse

Når du installerer VPN-forbindelsen hele systemet, skal du sørge for, at dine ansatte eller dem, der har adgang til dine online aktiver og infrastrukturer, kun har adgang til den via den private forbindelse. På denne måde vil du være i stand til at tilføje et andet lag beskyttelse for din virksomheds sikkerhed.

Hvis du tillader dine medarbejdere og administratorer at få adgang til din forretningsinfrastruktur via et offentligt netværk, kan hackere forsøge at følge deres login-spor og derefter nå dit forretningssystem ved hjælp af medarbejderens enhed som broen. Det kan dog ikke gøres, når du kræver, at dine medarbejdere kun har adgang til dine online aktiver og infrastrukturer med privat forbindelse, da både din medarbejders enhed og forretningssystemet vil være helt krypteret.

5. Hackere ved ikke, hvordan dine servere er rigtige

Hackere kan kun angribe dit forretningsnetværk eller starte et DDoS-angreb, når de kender placeringen af ​​dine servere. Dette kræves for, at de kan finde deres nøjagtige mål. Dette er grunden til, at virksomheder, der ikke har nogen VPN installeret, kan være et let bytte for disse hackere, fordi de let kan finde deres servere og angribe dem direkte.

Men med VPN kan det ikke gøres, da din servers virkelige placering er skjult for offentligheden. Hackere ved ikke dens rigtige placering, fordi dit netværk er krypteret, og der er andre sikkerhedsforanstaltninger på plads. Så på denne måde kan VPN virkelig hjælpe dig med at forhindre DDoS-angreb og andre hackingforsøg.