Hvordan virksomhedsejere skal bruge VPN i deres forretningsmiljø

Brug af VPN på din personlige enhed er ikke det samme som at bruge det i erhvervsmiljøet. Selvom funktionen af ​​selve den virtuelle private forbindelse er mere eller mindre den samme, kræver det at bruge den virtuelle private forbindelse i et forretningsmiljø omhyggelig planlægning og overvejelse. Ikke kun omkostningerne ved installation og vedligeholdelse, der er ganske høje, du skal også overveje de overordnede ændringer, som du bliver nødt til at anvende i dit netværk.


Afhængig af størrelsen på din virksomhed kan brug af VPN være enkelt eller kompliceret. Fordelene ved VPN er dog stadig meget vigtige for din virksomheds sikkerhed og privatliv. Sådan skal virksomhedsejere bruge VPN i deres forretningsmiljø:

1. Vælg VPN-udbyder, der er skræddersyet til virksomheder

Ikke alle VPN-udbydere kan håndtere installation i hele virksomheden. Dette gælder især for nye eller små VPN-virksomheder. Det er bedre for dig at vælge den udbyder, der kan håndtere installation og brug af virksomheden. Normalt vil store og hæderlige VPN-virksomheder tilbyde den VPN-funktion, der kan bruges af små virksomheder eller virksomheder. Hvis du vælger denne type virtuel privat netværksudbyder, vil du spare dig for en masse hovedpine og problemer senere, når du har brug for hurtig support eller hjælp fra dem. VPN, der er skræddersyet specifikt til virksomheder, vil have et fremragende supportsystem, der er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

2. Aktivér VPN-forbindelse til hele virksomhedens netværk

Når du har valgt din VPN-udbyder, skal du installere det virtuelle private netværk på alle forretningsnetværk, du bruger. Dette betyder det netværk, der bruges af din virksomhed til at udføre forskellige forretningsoperationer samt det netværk, som dine ansatte bruger til at få adgang til virksomhedens system. Hvis din service med en chance giver kunder mulighed for at få adgang til dit netværksmiljø via det offentlige netværk, skal du oprette en separat forbindelse netop for dine kunder. Kernevirksomheden bør forblive med private forbindelser.

3. Kræv, at dine medarbejdere kun opretter forbindelse via privat netværk

Dette er vigtigt for at holde din virksomheds sikkerhed, sikkerhed og privatliv i skak. Du skal oprette et system, der kun giver dine ansatte mulighed for at oprette forbindelse til dit system via det private netværk. Dette er vigtigt, især når dine medarbejdere arbejder ude på kontoret eller endda i et andet land. Hvis du ikke er omhyggelig, kan de ved et uheld lække dine forretningsdata, hvis du tillader dem at oprette forbindelse til forretningssystemet via enhver netværksforbindelse. De kan oprette forbindelse til dit system via usikre offentlige netværk, som kan sætte din virksomhed i fare. Alle medarbejdere skal have adgang til systemet via privat forbindelse.

4. Sørg for, at din online fillagring er krypteret med VPN

Ligesom alle andre virksomheder kan din virksomhed muligvis bruge en bestemt fillagringstjeneste for at holde alle virksomhedens data sikre og sikre. Mens alle online fillagringstjenester helt sikkert vil tilbyde et godt krypteringssystem for at holde dataoverførslen sikker, er det altid muligt for hackere at bryde ind i din online fillagring. Så det er bedre at dække al din netværksforbindelse med VPN, inklusive adgangen til fillagringstjenesten. Ved at overføre din virksomheds data fra den lokale server til online lagringstjenesten via det private netværk giver du din virksomhed et markant løft i sikkerhed og privatliv og sikrer, at alle private og følsomme data er sikret hele tiden.

5. Uddan dine medarbejdere om virksomhedens privatliv og sikkerhed

Uanset hvor stærkt dit sikkerhedssystem, en enkelt fejl fra en medarbejder kan forårsage et betydeligt brud på sikkerhedssystemet i din virksomhed. Så det er bedre at investere tid og penge for at uddanne dine medarbejdere om virksomhedens bedste praksis og sikkerhed, som de kan følge med det samme. Dette inkluderer at sikre, at deres enhedssoftware er opdateret, kun oprette forbindelse fra private eller krypterede netværk, ændre deres adgangskoder regelmæssigt, bruge det tofaktors godkendelsessystem til at oprette forbindelse til det hele virksomheden og så videre. Dette minimerer chancerne for dine medarbejdere til at begå de store fejl i forbindelse med din virksomheds privatliv og sikkerhed.

Sådan skal virksomhedsejere bruge VPN i deres forretningsmiljø. Hvis du stadig er afhængig af forbindelsen som leveret af din internetudbyder uden at kryptere den, er det bedre for dig at tilføje VPN-kryptering til din forretningsforbindelse. Det kan hjælpe dig med at beskytte din forretningsdrift og data mod enhver form for potentielle trusler.