Hvad skal du gøre, når din VPN-forbindelseshastighed er ustabil og langsom

Undertiden sker der ting, især når du bruger din VPN-forbindelse til at lave noget online-browsing. Afhængig af den tjenesteudbyder, du bruger, kan du enten opleve dette problem ofte eller bare en gang imellem. Dette er problemet med en langsom forbindelse. Der er forskellige grunde til, at din VPN-forbindelse er langsommere. Men uanset årsagen, er du nødt til at forstå, at det kan ske fra tid til anden, uanset om du har en hæderlig VPN-service eller bare en almindelig. Forskellen er i, hvordan tjenesteudbyderen kan løse problemet, så du kan fortsætte din online aktivitet normalt.


Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, når din VPN-forbindelse er langsommere, er den første ting, du skal gøre, ikke at få panik og derefter klage konstant til din tjenesteudbyder. Dette særlige problem kan ske fra tid til anden, og det er ikke altid dårligt for dig. Når en VPN-udbyder f.eks. Forsøger at forbedre deres service, er de muligvis nødt til at udføre noget vedligeholdelse, hvilket kan påvirke serverhastigheden i et stykke tid. Når dette er forbi, får du hurtigere hastighed end før. Så her er nogle ting, du kan gøre, når din VPN-forbindelseshastighed er ustabil og langsom:

1. Kontroller, om din normale internetforbindelse er langsom

Før du begynder at klage over den langsomme VPN-hastighed, skal du først kontrollere din ISP-forbindelse. Sluk VPN-tjenesten i et stykke tid, og kør en hastighedstest på din normale forbindelse. Hvis den problematiske forbindelse er din ISP, kan du ikke bebrejde VPN-forbindelsen. Hvis ISP-hastigheden imidlertid er normal, mens din internethastighed bliver langsom, når du opretter forbindelse til VPN, er det VPN, der har det langsomme forbindelsesproblem. Når du har fundet det virkelige problem, kan du fortsætte til det næste trin.

2. Skift til en anden serverplacering

VPN-problemet sker måske kun på en bestemt server. Så skal du kontrollere, om problemet kan løses ved blot at skifte til en anden serverplacering. Prøv at skifte til en anden serverplacering, og kør en hastighedstest på din VPN-forbindelse. Hvis forbindelsen er normal, er problemet kun med den bestemte server, du bruger. Men hvis problemet fortsætter med at ske, selv indtil du skifter til en anden serverplacering flere gange, er det den overordnede VPN-forbindelse, der har et problem.

3. Prøv at genstarte tjenesten

Nogle gange kan det ikke at genstarte din VPN-software fra tid til anden få den til at have lidt af et problem med at holde trit med din VPN-brug. Så det er bedre at prøve at genstarte VPN-tjenesten ved at logge ud af tjenesten, lukke softwaren og derefter logge ind igen efter cirka 10 minutter. Nu hvor tjenesten genstartes nyt, kan du prøve at oprette forbindelse igen. Hvis det stadig er langsomt, kan du prøve at genstarte din enhed. Hvis det dog stadig er langsomt, efter at du har fulgt denne procedure, skal du gå ud til det officielle websted for at finde ud af, hvad der foregår.

4. Kontroller, om der er planlagt vedligeholdelse

Undertiden kan en planlagt vedligeholdelse forårsage, at den samlede VPN-service forstyrres, især med hensyn til ydeevne. Så skal du tjekke det officielle websted eller din officielle sociale mediekonti for din VPN-tjenesteudbyder for at se, om der sker en planlagt vedligeholdelse. Hvis ikke, kan du spørge kundeserviceafdelingen om dette problem og følge instruktionerne for at løse dette problem så hurtigt som muligt.

5. Skift til en anden VPN-udbyder

Hvis kundeserviceafdelingen kan hjælpe med at løse problemet for dig, er det godt for dig, og du kan fortsætte med at bruge tjenesten som normalt. Hvis kundeserviceafdelingen imidlertid ikke kan løse dit problem, og de nægter at hjælpe dig, er det tid for dig at handle hos en anden VPN-udbyder. Dette gælder især, hvis problemet vedvarer i et par dage. Vælg en anden VPN, der giver en garanti for deres serverydelse og hastighed, så du kan undgå at opleve det samme problem i fremtiden.

Det er ting, du kan gøre, når din VPN-forbindelseshastighed er ustabil og langsom. Der er mange grunde til, at dette kan ske, men generelt, hvis problemet fortsætter, og tjenesteudbyderen ikke kan hjælpe dig med at løse problemet, er det tid for dig at flytte til en anden tjeneste. Du kan enten annullere dit abonnement eller bruge denne VPN som en backup VPN til senere, i tilfælde af at virksomheden kan komme med en god løsning på dette problem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map