Forskellige VPN-love overalt i verden, som du måske vil vide

Ikke alle lande giver dig mulighed for at bruge det virtuelle private netværk i deres jurisdiktion. Faktisk er der nogle ultrakonservative lande, der muligvis sætter dig i fængsel eller endda anvender dødsstraf bare for at bruge en privat forbindelsestjeneste. Det er tilfældet, du skal altid være opmærksom på lovligheden af ​​VPN i dit land, før du prøver at bruge denne service. Dette er ikke for at skræmme dig eller endda afholde dig fra at bruge den private netværkstjeneste. Dette er for at beskytte dig og give dig de nødvendige oplysninger, før du forsøger at bruge nogen form for virtuel privat netværkstjeneste, hvad enten det er gratis eller betalt.


Du skal dog forstå, at antallet af lande, der betragter VPN som ulovligt, faktisk er meget lille, sandsynligvis mindre end 10 lande over hele verden. På den anden side vil de fleste lande rundt omkring i verden give dig mulighed for at bruge enhver form for privat forbindelse uden problemer. For at give dig mere information om denne sag, her er de forskellige VPN-love over hele verden, som du måske vil vide:

1. Kina

Med milliarder af borgere i Kina er det vigtigt for dig at vide, hvordan regeringen i dette land formår at holde deres borgere i kontrol. Ved at kontrollere, hvordan de får adgang til internettet, har regeringen formået at holde borgerne i orden. I Kina er der noget, der kaldes Great Firewall, der forhindrer enhver borger i at få adgang til bestemte websteder. Generelt afskrækkes de almindelige borgere fra at bruge private netværksforbindelser, mens virksomhederne skal få tilladelse til at bruge VPN, hvis de vil. Individuelle brugere kan bruge den private forbindelse uden problemer, så længe regionen, hvor de bor, ikke håndhæver den private forbindelseslovgivning på deres lokale borgere.

2. Rusland

Rusland begyndte at følge den kinesiske regering i deres VPN-blokade, men de er ikke så restriktive som den kinesiske regering. Mens nogle VPN-udbydere er forbudt fra Rusland, er der stadig mange måder at omgå censuren ved at bruge andre hæderlige tjenester. Brugere opfordres muligvis ikke til at bruge privat forbindelse, men lovene er ikke ret restriktive, da mange russiske borgere stadig bruger VPN-tjenester uden problemer.

3. Saudi-Arabien

I Saudi-Arabien har de begrænsninger til at bruge VPN-tjenester med det formål at bruge noget tredjeparts telekommunikationssoftware eller -apps. Hvis du f.eks. Bruger VPN til Skype i Saudi-Arabien, bliver du muligvis forfulgt af regeringen for at forsøge at omgå landets telekommunikationsudbydere og i stedet bruge tredjepartssoftware. Nogle VPN-tjenester er forbudt i dette land, og dette land er et af de strengeste lande, der straffer brugerne af VPN-tjenester.

4. Nordkorea

Nordkorea er kendt for sit restriktive regime eller regering, der sætter alle borgere i kontrol. I dette land betragtes internet stadig som et sjældent syn at se. Med andre ord bruger de fleste af mennesker ikke internet, så det betyder, at de muligvis ikke ved noget om VPN. Men hvis du er en rejsende i dette land, er det tilladt at bruge en VPN, og du kan bruge det til at omgå censurerede websteder uden problemer. Imidlertid vil den nordkoreanske regering lægge masser af sporing og overvågning for de lokale, der ønsker at få adgang til internettet med VPN, og du kan absolut ikke få adgang til de websteder, der indeholder pornografi, sydkoreanske relaterede medier og bibelrelateret indhold.

5. Iran

Det er meget vanskeligt at få adgang til VPN-serveren i dette land, simpelthen fordi den iranske regering lukker alle porte, der er forbundet til en privat server. Med andre ord er de fleste af VPN-tjenester ikke tilgængelige i dette land. Kun en håndfuld VPN-tjenester kan bruges i dette land, som kan omgå en sådan portblokerende aktivitet. Men VPN er strengt ulovligt i dette land, og du går måske i fængsel bare for at bruge den private netværkstjeneste.

6. UAE

Generelt er privat forbindelse tilladt i dette land. Du kan dog ikke bruge VPN til ulovlige aktiviteter, da det vil give dig flere gebyrer, hvis du blev fanget af regeringen. Denne begrænsning gælder kun for enkeltpersoner. Forretningsinstitutionerne kan dog bruge VPN-tjenester uden nogen begrænsninger.

7. Resten af ​​verden

Bortset fra disse lande har de fleste lande i verden ingen begrænsninger for brug af nogen privat forbindelse. I vestlige lande kan du f.eks. Få adgang til ethvert websted, du ønsker, også uden at bruge nogen privat forbindelse. Så hvis du bor i de fleste lande over hele verden, vil det være fint for dig at bruge alle VPN-tjenester.

Det er de forskellige VPN-love overalt i verden, som du måske vil vide. Vær opmærksom på, at hvis du planlægger at rejse i de lande, hvor VPN er strengt forbudt, skal du forstå de lokale love, før du forsøger at bruge nogen form for privat forbindelsestjeneste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map