[Editorens valg] Maxthon-browser og 5 måder at bruge en VPN-forbindelse, mens du bruger den!

Resumé: Maxthon er en af ​​de mindre kendte browsere, der langsomt vinder popularitet gennem årene midt i udseendet af de mere mainstream browsere som Chrome, Firefox, Microsoft Edge og Opera. Selvom det har eksisteret siden 2004, har det stadig problemer med at få en stor nok brugerbase til at konkurrere med Chrome og Firefox, og derfor er understøttelsen til udvidelser i denne browser stadig noget begrænset. For eksempel er der ingen VPN-udvidelse tilgængelig for denne browser på det tidspunkt.


Grundlagt i: 2003

Antal brugere: 67 millioner

Top funktioner: Cloud-synkronisering, Annonceblokering, inkognitotilstand, Ressurssniffer, praktiske værktøjer, magiudfyldning

Mobil: iOS & Android

Browseren blev første gang frigivet i 2003 med navnet MyIE2, før den blev ændret til Maxthon i året 2004. Udviklingsholdet er baseret i San Francisco, Californien, USA. Siden den første gang blev udviklet, har Maxthon tilbudt forskellige funktioner, der betragtes som banebrydende, såsom skybaseret synkronisering og bogmærkning, faner med sandkasser, annonceblokering, sniffing af ressourcer og mere. På grund af dette har den vundet forskellige priser fra forskellige virksomheder og organisationer.

Mange store navn VPN-virksomheder fokuserer dog stadig på at udvikle udvidelser kun til velkendte browsere som Chrome og Firefox, og for dem, der bruger forskellige browsere, kan de stadig bruge VPN-tjenesten ved hjælp af forskellige andre midler. Her er 5 måder at bruge en VPN-forbindelse, mens du bruger Maxthon-browser:

1. Indbygget VPN-udvidelse eller funktion er ikke tilgængelig på det tidspunkt

Hvis du søger at installere en VPN-udvidelse til Maxthon ved at søge i lokalet, vil du sandsynligvis ikke finde det. Det er sandsynligvis fordi de fleste VPN-virksomheder kun vil fokusere på at opbygge deres app-udvidelser til mainstream-browsere for at garantere en god brugerbase for deres service. Så hvis du gerne vil bruge denne browser til at få adgang til internettet, kan du finde andre muligheder for at løse dette. Der er stadig forskellige måder at bruge virtuel privat forbindelse, mens du bruger denne browser.

I øjeblikket har Maxthon ingen oprindelig VPN-funktion, som du kan slå til og fra fra indstillingsmenuen, og det er tilfældet for de fleste bemærkelsesværdige browsere. Så du vil ikke være i stand til at surfe på internettet privat bortset fra at bruge den almindelige inkognitotilstand eller installere VPN-appen på dit operativsystem.

2. Konfiguration af din router til at bruge VPN-forbindelse

En af de nemmeste måder at bruge en privat forbindelse sammen med din Maxthon-browser er at konfigurere din router, så den kan oprette forbindelse til det private netværk. Som standard er din router forbundet til din internetudbyderes netværk, men når du går til routerindstillingerne, kan du faktisk anvende en VPN-forbindelse på din router. De fleste routere understøtter dette, så du bør kontrollere, om din router også understøttes.

Det næste trin er at gå til webstedet for den VPN-tjeneste, du bruger, og søge efter guiden om, hvordan du bruger VPN-tjenesten på din router. Normalt bliver du bedt om at indtaste nogle private IP-adresser og ændre nogle andre konfigurationer på dine routerindstillinger. Dette vil gøre din routerforbindelse til et privat netværk for alle tilsluttede enheder.

3. Installation af VPN-app på dit operativsystem

En anden enkel metode til at bruge en VPN-forbindelse med Maxthon er bare at installere VPN-appen på dit operativsystem. Så i stedet for at lede efter browserudvidelsen til VPN-tjenesten, kan installation af appen direkte på dit operativsystem få hele OS til at køre på virtuel privat forbindelse. På denne måde vil du være i stand til at gennemse privat med Maxthon-browseren efter at have aktiveret den private forbindelse på appen.

Normalt understøtter de fleste virtuelle private forbindelsestjenester forskellige operativsystemer, herunder Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Så uanset hvilken enhed du bruger, vil du være i stand til at installere VPN-appen på dit operativsystem uden problemer.

4. Brug af webbaseret privat proxy-service

Dette er muligvis den enkleste måde for dig at oprette forbindelse til det private netværk uden at skulle installere noget. Du skal bare besøge de forskellige online private proxywebsteder og begynde at gennemsøge derfra. Imidlertid har denne metode normalt sine egne ulemper, såsom fuldstændig begrænset browsing, begrænset båndbredde, annoncer og upålidelige servere. Men hvis du kun vil have let lysoplevelse uden at skulle logge ind på dine online-konti, kan dette være en god måde at oprette forbindelse til internettet privat ved hjælp af Maxthon-browser.

Nogle af de gratis online proxy-tjenester tilbyder også premium-planer, der giver dig flere funktioner, ingen annoncer og forbedret browsingoplevelse. Det er normalt billigere end et almindeligt VPN-abonnement, hvilket kan være en god aftale for dig afhængigt af dine behov.

5. Brug af OpenVPN på din enhed

OpenVPN er et program, du kan bruge til at oprette forbindelse til enhver privat server, som du har adgang til. Den er tilgængelig som en app, som du kan installere på både desktop og mobile enheder. Selve OpenVPN-appen er gratis at bruge, og det er en open source-software, der giver dig mulighed for at kontrollere og ændre kildekoden, som du vil.

Hvis du vælger at bruge OpenVPN på din enhed, skal du finde private servere, der er tilgængelige for dig at få adgang til. Du kan kontrollere, om din nuværende VPN-udbyder understøtter OpenVPN, og i bekræftende fald leverer de oplysningerne om de private serveradresser, som du kan bruge med OpenVPN. Eller du kan foretage en søgning online for at se, om nogle organisationer leverer private IP-adresser, som du kan bruge gratis med OpenVPN-softwaren. Når OpenVPN er tilsluttet et privat netværk, kan du begynde at søge privat ved hjælp af Maxthon-browseren.