7 tip til at holde dit online privatliv sikkert, når du spiller online multiplayer-spil

Online multiplayer-spil kræver konstant internetforbindelse, og det kræver også, at du logger ind på din konto, før du spiller. Du kan muligvis også interagere med mange typer mennesker under dine spillesessioner, fordi du i det væsentlige spiller spillet med mennesker over hele verden. Nogle gange kan det være meget risikabelt for dit online privatliv, især hvis dine profiloplysninger kan fås offentligt og linkes til forskellige følsomme oplysninger, du har, såsom personlige oplysninger og kreditkortoplysninger.


Det er altid nødvendigt for dig at beskytte dit online privatliv, når du spiller et af disse multiplayer-spil. Her er 7 tip til at holde dit online privatliv sikkert, når du spiller online multiplayer-spil:

1. Hold dine profiloplysninger private

Profiloplysninger er forskellige fra kontooplysninger. Profiloplysninger er den side, hvor alle kan se oplysningerne om din profil, såsom dit niveau, trofæ, placering / land, venner og så videre. De fleste online multiplayer-spil vil som standard gøre denne profilinformation offentlig. Det betyder, at folk kan se din spilleprofil, uanset om de er dine venner eller ej. Det er bedre at holde disse oplysninger private, fordi det kan være det første skridt for enhver samvittighedsfulde mennesker at lære mere om dig.

2. Videregiv aldrig dine personlige oplysninger under dine online interaktioner

Når du spiller onlinespil, vil du interagere med spillere fra hele verden, enten via chatbeskeder eller stemme. Da du ikke ved nøjagtigt, hvem disse spillere er, skal du ikke være for ivrig efter at dele dine personlige oplysninger, når du interagerer med dem. Selvom du kan sige, at du har spillet med dem i lang tid, og at de hører til dit hold, er det stadig bedst at holde alle personlige oplysninger private for dig uden at videregive dem til andre spillere.

3. Brug altid en VPN i dine gaming-sessioner

Ved at bruge en VPN krypterer du din netværksforbindelse og sørger for, at du kan holde din anonymitet intakt under online spil. Dette skyldes, at hackere muligvis forsøger at finde dig ved først at finde ud af om din IP-adresse. Når de har fundet det, kan de finde alle andre relevante oplysninger om dig fra din internetudbyder. Ved at beskytte dit netværk med VPN giver du ikke nogen hackere en chance for at finde ud af om dine personlige oplysninger.

4. Gå ikke sammen med brugere, som du ikke har tillid til

Hvis du finder nogle nye brugere, der pludselig vil interagere med dig, og du ikke helt har tillid til dem, skal du afslutte interaktionen med det samme. Dette kan være en måde for hackere at prøve at komme i kontakt med deres offer. De spørger dig måske om forskellige ting, der er relateret til dit personlige liv og prøver at være venlig med dig. Da du interagerer med nogen, som du ikke engang kender i det virkelige liv, skal du dog være opmærksom på, at de måske prøver at udtrække nogle personlige oplysninger fra dig.

5. Aktiver tofaktorautentifikation for din konto

Husk, at hackere potentielt kan hacke din kontos adgangskode, hvis du ikke beskytter den ordentligt. Der er forskellige måder, de kan bruge til at få det til at ske, så vær opmærksom på det. Den eneste måde at forhindre hackere i at stjæle din adgangskode er at holde det sikkert og sikkert. Du skal aktivere det tofaktors godkendelsessystem til din konto og ændre dit kodeord regelmæssigt, helst en gang om ugen. På denne måde vil det være uden for rækkevidde fra disse hackere.

6. Spil ikke Hackede Multiplayer-spil

Online multiplayer-spil skal spilles, da det er beregnet til at blive spillet. Du skal spille det efter reglerne, hvis du vil have det sjovt med det og holde din konto sikker. Med andre ord bør du ikke bruge noget snyderisystem på dine online spil, fordi du aldrig ved, hvad der er inkluderet i denne snyderisoftware. Der er muligvis malware inkluderet, når du installerer snyderoftwaren på din enhed. Du skal også holde dig væk fra hackede multiplayerspil, især dem, der bruger ukendte tredjepartsservere. For det første kan de hacket apps indeholde malware, og for det andet kan selve serveren være fuld af hackere. Så du er nødt til at holde dig væk fra det.

7. Hold altid dine spil opdaterede

For at undgå at risikere, at din konto og personlige oplysninger bliver lækket på grund af systemsårbarheder, skal du holde dine spil opdaterede. Hver opdatering af multiplayer-spillet vil indeholde sikkerhedsforbedringer, der hjælper med at beskytte din konto mod forskellige onlinetrusler. Ved at bruge den nyeste version af multiplayer-spil kan du også spille spilene mere glat og behageligt uden at bekymre dig om eventuelle trusler, der kan lurer i hjørnet.