7 tegn på VPN-udbydere, der er alvorlige med deres forpligtelse til internetfrihed

Når du vælger en VPN-udbyder, skal du være opmærksom på, at ikke alle VPN-udbydere virkelig forpligter sig til deres brugers internetfrihed. Nogle udbydere udøver kun den virtuelle private netværksforretning med henblik på at tjene penge på grund af populariteten af ​​de andre lignende tjenester. Der er dog stadig en god mængde VPN-udbydere, der er meget seriøse med at bevare deres brugers internetfrihed på grund af deres filosofi eller ideologi om online sikkerhed, anonymitet og privatliv.


Hvis dette er din første gang, du bruger et privat netværk, skal du sørge for at vælge den udbyder, der virkelig bryder sig om dit privatliv, og forpligt dig fuldt ud til det. Her er 7 tegn på VPN-udbydere, der er seriøse med deres forpligtelse til internetfrihed:

1. De forbedrer deres service baseret på brugerfeedback

Der er masser af VPN-netværksudbydere, der ikke er interesserede i, hvad deres brugere synes. Når deres brugere klager over VPN-tjenesten, der logger deres aktivitet, er tjenesteudbyderen ligeglad med dem. De vil kun have overskud fra deres brugere og implementere forskellige andre metoder til at holde deres brugere i overensstemmelse med deres overskudsplan. Dette er ikke et tegn på en tjenesteudbyder, der er forpligtet til brugernes privatliv. Et godt VPN-firma vil altid lytte til deres brugere og forbedre deres service baseret på den feedback, de modtager fra deres brugere.

2. De har flere datakrypteringsmetoder

Billige VPN-tjenester, der kun bruger en sikkerhedsprotokol eller bruger ét krypteringslag er ikke rigtigt interesseret i brugerens anonymitet og privatliv. Dette skyldes, at det er ret let for hackere og nogle uansvarlige mennesker at bryde ind i dette en-lags kryptering, især hvis det har en meget svag sikkerhedsprotokol, såsom PPTP. En god VPN-udbyder, der bekymrer sig om deres brugers privatliv, skal implementere forskellige sikkerhedsprotokoller, især de protokoller, der bliver sikkerhedsstandarder for i dag. Krypteringsmetoden skal også udføres i flere lag, ikke kun et lag.

3. De har en streng politik for ikke at logge deres brugere

Hvis en VPN-udbyder virkelig bekymrer sig om din brugers privatliv og internetfrihed, har de ikke nogen politik til at overvåge eller logge deres brugeraktivitet. Dette er især besværligt med nogle VPN-tjenester, der forsøger at bruge deres brugers data og sælge dem til tredjepart for fortjeneste. Dette er blevet en stor bekymring for mange brugere, og denne praksis er lidt uacceptabel, men brugerne kan ikke klage meget, da de er nødt til at bruge VPN-tjenesten eller have tillid til VPN-udbyderen. En god VPN-udbyder, der virkelig bekymrer sig om internetfrihed, har ikke nogen intention om at sælge deres brugers data og logge deres aktivitet.

4. De leverer funktionen Automatisk dræbning i tilfælde af, at VPN-forbindelsen falder

Når du gennemser VPN-forbindelsen aktiv, bliver den risikabel, når du ikke er klar over, at din VPN-forbindelse på en eller anden måde falder. Når VPN-forbindelsen er slået fra uanset årsag, såsom dårlig serverforbindelse, serverfejl osv., Vil du ikke være i stand til at beskytte din forbindelse i denne periode. Derudover er du ikke klar over, om forbindelsesfaldet er, så du risikerer, at din forbindelse ikke er sikret under din browsing-session. En god tjenesteudbyder tilbyder en funktion som automatisk kill-switch til automatisk at dræbe din forbindelse under dette drop af VPN-forbindelse, så du ikke transmitterer data ved hjælp af din almindelige forbindelse.

5. De har flere servere med maksimal serverhastighed

Jo flere servere din tjenesteudbyder har, jo bedre er det for dig. Hvorfor? Det skyldes, at når en server har et problem, kan du nemt skifte til en anden server. Det er bedre, hvis virksomheden tilbyder flere servere, selv på et sted, så du kan vælge mellem forskellige servere fra den samme placering, hvis du foretrækker at bruge en bestemt placering til din VPN-forbindelse. Det skal også tilbyde maksimal serverhastighed, da det er vigtigt at blive brugt, især når du streamer videoindhold ved hjælp af VPN-forbindelsen, så du kan have den bedste streaming af høj kvalitet til din fornøjelse.

6. De accepterer Bitcoin-betaling

Et andet tegn på, at en tjenesteudbyder bekymrer sig om brugerens privatliv, er på den måde, de accepterer betaling for deres VPN-service. Bitcoin-betalingen bliver i stigende grad populær blandt forskellige tjenesteudbydere på grund af den privatlivsfunktion, den har. Når du bruger Bitcoin, behøver du ikke være interesseret i at give dine kreditkortoplysninger til tjenesteudbyderen, så det vil være helt privat for dig at bruge tjenesten. Selv VPN-tjenesten ved ikke om din identitet.

7. De inkluderer løg-over-VPN-teknologi

Onion-Over-VPN-teknologien er den teknologi, der giver dig mulighed for at kryptere din internetforbindelse over flere lag af sikret forbindelse. Denne metode giver dig mulighed for at gøre dit internet endnu mere sikkert ved først at kryptere dit netværk med VPN og derefter kryptere VPN-forbindelsen til Tor-netværket. På denne måde bliver din IP-adresse maskeret flere gange, hvilket gør det næsten umuligt for nogen at bryde din forbindelse. Denne teknologi er beviset for, at tjenesteudbyderen bekymrer sig meget om brugerens privatliv, da mange andre udbydere måske ikke engang er villige til at implementere dette ekstra krypteringslag i deres private netværk.

Det er de 7 tegn på VPN-udbydere, der er seriøse med deres forpligtelse til internetfrihed. Det er vigtigt for dig at bruge tjenesten fra disse VPN-virksomheder, da de altid vil holde deres brugers data sikre og beskytte deres brugere mod de tredjepart, der ønsker at fremkalde deres vigtige data. De er altid opmærksomme på at holde deres tjenester sikre, sikre og fornøjelige for deres brugere.