7 Misforståede ting ved VPN, som nye VPN-brugere skal være opmærksomme på

Der er stadig mange ting, som mange mennesker, især dem, der ikke ved noget om VPN, muligvis misforstod om virtuelt privat netværk. Til gengæld giver denne misforståelse disse mennesker tvivl om at installere den private forbindelsessoftware på deres enhed. Mennesker, der ikke forstår om VPN, bruger normalt internettet som sædvanligt, kun for at de ikke er opmærksomme på metoden til at omgå regeringsbegrænsningerne, stoppe overvågningen af ​​webaktivitet, få adgang til regionebeskyttet indhold og så videre.


Hvis du er ny med VPN, skal du ikke lade disse misforståelser forhindre dig i at bruge VPN-softwaren til din fordel. Når den bruges korrekt, kan den private forbindelse bruges til at beskytte din online aktivitet mod forskellige trusler, samt stoppe enhver form for tredjepartsovervågning under dine browsing sessioner. Her er 7 misforståede ting ved VPN, som nye VPN-brugere skal være opmærksomme på:

1. Jeg har ikke brug for VPN, fordi regeringen er god

På mange måder vil regeringerne forsøge at beskytte deres borgere, og de vil forsøge at bevare stabiliteten i deres lande. Så det kan være rigtigt, at regeringen er god, og de betyder godt, når det kommer til at passe deres borgere. Men når det kommer til din personlige onlineaktivitet, bør regeringen ikke have tilladelse til at gøre, hvad de vil ved at angribe dit privatliv. Du ønsker ikke, at regeringen skal overvåge enhver lille ting, du gør online, og du vil holde alt privat for dig. Så ja, du har brug for VPN, fordi du ønsker at forblive privat og anonym online, fri for regeringens indblanding i forhold til dit privatliv.

2. Min antivirus er nok til at forhindre hackere i at stjæle mine data

På mange måder kan antivirussoftware hjælpe med at beskytte dine enheder mod forskellige trusler, herunder malware, adware, spyware og lignende. Når det kommer til hackere, vil du dog være helt sikker på, at de ikke kan følge din online spor overhovedet. Antivirus-software, der ikke inkluderer nogen god firewall-funktion, er ikke god nok til at beskytte dig mod hackere. Mange bruger også gratis antivirus-software, som kun giver en minimal beskyttelse af deres enheder. VPN er ikke kun nødvendigt for at holde din browseraktivitet privat, men også for at gøre det næsten umuligt for hackere at spore din online aktivitet og stjæle dine data.

3. VPN ligner ISP

Det virtuelle private netværk er ikke det samme som internetudbyder, og det giver dig ikke internetbåndbredde. Når en VPN-tjeneste siger, at de giver dig maksimal hastighed med ubegrænset båndbredde, betyder det, at de vil bruge din internetforbindelse i fuld hastighed uden nogen begrænsning på den mængde data, du kan overføre via det private netværk. Det betyder, at når du bruger VPN til at få adgang til regionebeskyttet indhold, kan du nyde indholdet uden nogen afmatning i hastigheden, og du kan streame så meget indhold, som du vil. Så du skal stadig abonnere på en internetudbyder for at kunne bruge VPN.

4. VPN kan fordoble min internethastighed

VPN er ikke en slags en booster-software til internethastighed, hvor du kan fordoble internetforbindelseshastigheden ved blot at bruge VPN-softwaren. Internethastigheden bestemmes af din ISP-plan, og VPN bruger simpelthen den tilgængelige hastighed med så lidt interferens som muligt. Hvis du abonnerer på en internetplan, der har en hurtig downloadhastighed, bruger VPN al den tilgængelige hastighed til din private browsing. Vær dog opmærksom på, at der er VPN-tjenester, der bremser din internethastighed, hvilket betyder, at det vil bremse din browsningshastighed, hvis du bruger deres virtuelle netværk. Så sørg for at vælge VPN-tjenesten, der tilbyder fuld hastighed for at undgå enhver afmatning i din internetbrowsing-aktivitet.

5. VPN logger mine data

Nogle VPN-udbydere logger dine data, men ikke på samme måde som din regering eller ISP logger dine data. VPN-udbydere, der vælger at logge brugerdata, gør det normalt af hensyn til forbedring af brugeroplevelsen senere og ikke med det formål at overvåge eller identificere dig personligt. De vil også holde dine data private og sikre, og de vil ikke sælge dataene til tredjepartsvirksomheder, der ønsker at drage fordel af dem. Det er dog altid bedre for dig at vælge den VPN-udbyder, der ikke logger nogen af ​​dine browserdata.

6. VPN er en upålidelig tredjepartstjeneste

Nogle VPN-udbydere er faktisk upålidelige. De tilbyder gratis privat forbindelse til deres brugere, og på den måde stjæler de deres brugerdata og gør andre ondsindede ting. Derfor er det vigtigt for dig at holde dig væk fra gratis eller skyggefulde VPN-tjenester, da mange af dem er falske og farlige. Men samlet set, hvis du vælger den rigtige VPN-tjeneste, vil det hjælpe med at holde dine browserdata private og anonyme, samt give dig den fulde internetfrihed uden nogen begrænsning.

7. Jeg behøver ikke at betale for VPN

Nej, du skal betale for din VPN-forbindelse. Hvorfor? Det skyldes, at hvis du har brug for en reel beskyttelse af din online aktivitet, herunder shopping, bank og regelmæssig browsing-aktivitet, er du nødt til at være villig til at investere i en rigtig troværdig VPN-service, der kan give dig sådan beskyttelse. Vælg ikke de gratis VPN-tjenester, fordi der altid vil være en fangst til at bruge sådanne tjenester, og fangsten er normalt ikke til gavn for dig. Så vær opmærksom på det.

Det er de 7 misforståede ting ved VPN, som nye VPN-brugere skal være opmærksomme på. Når du gør det rigtigt, kan en VPN hjælpe dig med at holde dine vigtige data sikre mod ondsindede onlinetrusler. Så sørg for at lære mere om VPN fra en betroet kilde, så du får pålidelige oplysninger om denne service, ikke kun rygter, der kan skabe masser af misforståelser om det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map