5 VPN-relaterede værktøjer, der kan forbedre din lille virksomheds privatliv og sikkerhed

Din lille virksomheds privatliv og sikkerhed skal holdes i kontrol, hvis du vil holde din virksomhed kørende. Hvorfor? Det skyldes, at ethvert brud på privatlivets fred og sikkerhed i din lille virksomhed kan betyde store udgifter for dig at løse sådanne problemer. Lad os ikke glemme de kunder, der måske ikke længere har det godt med at handle med dig på grund af manglen på sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for deres data, hvis det sker.


Derfor bør privatlivsbevidste ejere af små virksomheder overveje at bruge VPN til deres lille virksomhed, fordi det vil hjælpe dem med at beskytte de vigtige data, de har, uanset om det er deres forretningsdata eller kundens data. Ikke kun det, der er nogle sikkerhedsværktøjer, som du kan bruge sammen med din VPN-forbindelse for at forbedre beskyttelsen af ​​personlige oplysninger og sikkerhed omkring dit forretningsnetværk. Her er 5 VPN-relaterede værktøjer, der kan forbedre din lille virksomheds privatliv og sikkerhed:

1. SpiderOak – Krypteret datalagring

Hvis du vil beskytte din virksomheds og brugerdata for reel, skal du ikke gå til bare en regelmæssig kryptering til din online datalagring. I stedet skal du vælge et bedre krypteringssystem til dit databeskyttelse. SpiderOak er en af ​​de bedste krypterede datalagringsplatforme, der giver dig mulighed for at gemme alle dine forretnings- og brugerdata i et sikkert og meget krypteret miljø.

SpiderOak krypterer ikke bare dine filer under dataoverførslen, men den vil også kryptere dine data lokalt, før de uploades til online sky-servere. På denne måde dobler den krypteringen for alle dine data, og du kan være sikker på, at alle lokale og skydata altid er krypteret og synkroniseret på alle tilsluttede enheder.

2. Wickr – Krypteret meddelelsessystem

Hvis du ønsker et bedre kommunikationssystem til din lille virksomhed, især mellem medarbejderne i din virksomhed, kan Wickr være en god platform at bruge. Dette skyldes, at dette meddelelsessystem ikke er som de almindelige meddelelsesplatforme, der er tilgængelige på markedet i dag. Andre meddelelsesplatforme kan kryptere dine meddelelser, men de bruger kun et almindeligt krypteringssystem, som nogle gange hackere kan bryde igennem.

Wickr bruger 256-bit krypteringssystemet, der giver brugerne mulighed for at beskytte deres meddelelser og kommunikation såvel som private oplysninger, der overføres mellem brugerne. Derudover fungerer det på forskellige platforme, herunder desktop og mobile enheder.

3. HighTail – Sikker og krypteret dataoverførsel mellem enheder

Der er masser af apps, der er tilgængelige på markedet, som giver dig mulighed for at dele filer mellem enheder. Disse apps har dog normalt ikke nogen garanti for, at dine data er sikre. Disse apps fungerer kun for at hjælpe dig med at sende dataene fra den ene enhed til den anden enhed, og du ved aldrig, om virksomheden bag disse applikationer muligvis samler brugerens data undervejs.

Med HighTail gøres fildeling mellem forskellige enheder, f.eks. Computere til mobile enheder, endnu mere sikkert. Det har forskellige sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at dine filer overføres sikkert fra den ene enhed til den anden, hvilket kræver brugers godkendelse, adgangskode og identitetsverifikation, før modtageren kan åbne de overførte filer.

4. FraudLabs Pro – Svigforebyggelsesværktøj

Som en virksomhed, der for det meste beskæftiger sig med online-transaktioner, er det meget vigtigt for dig at forhindre, at din virksomhed udøver forskellige svigagtige transaktioner undervejs. Tilbageførsel og falske transaktioner kan ske når som helst, når du accepterer kreditkortbetalinger på dit websted, så du er nødt til at beskytte din virksomhed mod tab af fortjeneste i fremtiden ved at holde dit e-handelssystem fri for svig og svindlere.

FraudLabs Pro hjælper din lille virksomhed med at forhindre forskellige mulige svigagtige transaktioner på dit e-handelssystem og sikrer, at alle transaktioner, der går gennem dine indkøbsvogne, er sikkert beskyttet. Uanset hvilke betalingsmetoder, du accepterer, kan du altid bruge dette værktøj til at forhindre eventuelle svig, der måtte opstå når som helst.

5. AxCrypt – Filsikkerheds- og krypteringsværktøj

AxCrypt er en krypteringssoftware, der giver dig mulighed for let at kryptere de filer, du gemmer på dit lokale lager. Det har et højt krypteringsniveau, der giver dig mulighed for at låse adgangen til dine vigtige filer med forskellige metoder. På denne måde vil alle vigtige filer, som du gemmer lokalt, altid være beskyttet mod enhver uautoriseret adgang.

Derudover har den også cloud-lagringsfunktionen, der giver dig mulighed for at gemme dine krypterede filer på en cloud-lager og dele dem med andre ved hjælp af krypteringsnøglerne. Så kun folk, der har nøglerne til at åbne filerne, kan få adgang til det.

Det er de værktøjer, du skal bruge i din lille virksomhed sammen med den VPN-forbindelse, du allerede har. Disse værktøjer kan øge privatlivets fred og sikkerhed for din virksomheds og brugerdata markant, og du kan være sikker på, at skrupelløse mennesker ikke kan få adgang til nogen af ​​dine vigtige filer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map