5 ting, du skal gøre, når du har opsat din VPN for første gang

Hvis du endnu ikke er bekendt med VPN-tjenesterne, og netop har opdaget deres fordele ved at beskytte og sikre din online aktivitet, vil det være ret kompliceret for dig at opsætte VPN-forbindelsen for første gang, hvad så må du bruge den ordentligt. Mange mennesker, især dem, der ikke er teknisk dygtige, vil bare føle sig forvirrede efter installation af VPN-softwaren, og de ved muligvis ikke, hvad de skal gøre med det efter installationen. De ved ikke engang, hvad det gør.


Så hvis du er sådan, betyder det at vide intet om VPN, at du er nødt til at gøre flere trin-for-trin-metoder for at sikre, at du kan bruge det korrekt. Du bør også lære mere om VPN fra den tjenesteudbyder, du bruger ved at gennemse deres websted og læse deres ofte stillede spørgsmål eller generelle oplysninger. Her er 5 ting, du skal gøre, når du har opsat din VPN for første gang:

1. Sørg for, at din internetforbindelse er aktiv

Forstå, at VPN ikke er det samme som en internetudbyder eller internetudbyder. Nogle mennesker kan forveksle VPN med ISP på grund af de lignende funktioner mellem de to. Så før du begynder at bruge den private forbindelse, skal du tænde for din internetforbindelse som normalt. Sørg for, at forbindelsen er aktiv, og sørg for, at du kan oprette forbindelse til internettet korrekt. Dette er fordi nogle mennesker måske tror, ​​at VPN ikke fungerer, mens virkeligheden er, at de glemte at forbinde deres enheder med deres WiFi-netværk eller en almindelig internetforbindelse.

2. Tilslut kun VPN, når du har aktiveret din internetforbindelse

Når du er sikker på, at du er tilsluttet internettet, kan du starte din VPN-software og oprette forbindelse til det private netværk ved at klikke på knappen “Opret forbindelse”. Efter en bestemt forbindelse med forbindelse, vil du være i stand til at oprette forbindelse til en af ​​de servere, der er tilgængelig for det private netværk. Du kan se, hvilken server du er tilsluttet ved at kigge på flagget. Nogle almindelige private serverplaceringer inkluderer USA, Canada, Tyskland og Singapore. Afhængigt af din VPN-udbyder kan du muligvis finde flere serverplaceringer, som du nemt kan bruge, alt efter dine præferencer.

3. Vælg den server, du vil bruge

På VPN-softwaren er du normalt i stand til at vælge mellem den optimale serverplacering eller den individuelle serverplacering. Når du vælger muligheden for at oprette forbindelse til den optimale serverplacering, vælger softwaren serveren baseret på din forbindelseshastighed, så du kan få den bedste ydelse fra VPN-forbindelsen. Hvis du dog foretrækker at vælge serverplacering manuelt, kan du altid skifte mellem serverplaceringer i softwaregrænsefladen. Husk, at du kan skifte mellem serverplaceringer, så meget du vil. Du skal dog sikre dig, at du er tilsluttet den serverplacering, du ønsker, inden du fortsætter din browsing-session.

4. Gennemse internettet ved hjælp af VPN-forbindelsen, og kontroller din IP, hvis det er nødvendigt

Du skal være i stand til at begynde at surfe sikkert, når du har oprettet forbindelse til VPN-forbindelsen via VPN-softwaren. For at sikre, at din IP allerede er maskeret, skal du kontrollere din IP-placering på internettet ved at besøge et websted, der kan kontrollere din IP-adresse. Når du er sikker på, at din IP allerede er maskeret til VPN-serverens placering, kan du begynde at surfe på internettet privat. Du kan besøge websteder, der tidligere er blokeret af regeringen. Du kan også streame indhold, der tidligere kun er tilgængeligt for andre regioner. Du kan også gøre nettbank og handle sikkert uden at bekymre dig om at blive overvåget af regeringen.

5. Konfigurer andre VPN-forbindelser på andre enheder

Hvis du er dygtig til at bruge VPN-softwaren til skrivebordet, er det måske tid til at du konfigurerer andre VPN-forbindelser også til dine andre enheder. Hvis du f.eks. Vil konfigurere virtuel privat forbindelse til dine mobile enheder, kan du downloade den mobile VPN-app fra tjenesteudbyderens websted og installere appen på dine mobile enheder. Derefter kan du indtaste dit brugernavn og din adgangskode på appen, så du også kan sikre din mobildataforbindelse. En VPN kan også indstilles i routere, afhængigt af din VPN-udbyders support. Hvis du kan konfigurere VPN til din router, kan du også forbinde andre enheder med VPN, såsom spilkonsoller.

Det er de 5 ting, du skal gøre, når du har opsat din VPN for første gang. Sørg for at lære mere om din private forbindelse fra din officielle hjemmeside for din VPN-udbyder. Hvis du har nogle problemer, du gerne vil fejlfinde, kan du kontakte VPN-virksomhedens kundeservice, så du kan få rettidig hjælp til dine problemer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map