5 tegn på en dårlig VPN-tjenesteudbyder

I dag er der masser af VPN-tjenesteudbydere, der tilbyder deres tjenester til overkommelige priser, samt giver brugerne forskellige funktioner, der kan beskytte deres internetforbindelse yderligere. Der er endda VPN-tjenester, der tilbyder deres tjenester gratis, hvilket betyder, at du kan bruge deres virtuelle private netværk uden at betale for et månedligt eller årligt gebyr. Imidlertid kommer det med mange begrænsninger, og de begrænser normalt deres båndbredde eller internettrafik.


Hvilken type VPN-tjenester der skal undgås for enhver pris?

Med det stigende krav om VPN-forbindelse på grund af forskellige internetbegrænsninger, der anvendes af mange regeringer over hele verden, ønsker mange internetbrugere at genvinde deres frihed i deres online aktiviteter. Derfor bliver VPN-forbindelse i stigende grad mere populær, og med den popularitet er der flere og flere nye VPN-tjenesteudbydere tilgængelige.

Du skal dog forstå, at da VPN-tjenester er i overflod i dag, bliver det stadig sværere for dig at vælge den rigtige. For at være i stand til at vælge den rigtige VPN-service til dig, skal du være i stand til at skelne mellem det gode og det dårlige. Her er 5 tegn på en dårlig VPN-tjenesteudbyder, som du skal undgå for enhver pris:

1. Det har ikke nogen omdømme

Bliv ikke straks tilsluttet en VPN-tjenesteudbyder, medmindre de har et bevist ry for at sikkerhedskopiere deres krav. Dette gælder især for nye VPN-tjenesteudbydere. Normalt tilbyder en ny VPN-udbyder en service, der hævdes at være bedre end hvad der allerede er tilgængelig. De vil hævde, at de vil være bedre til at beskytte din online sikkerhed og privatliv. De hævder, at de har bedre servere, bedre hastighed, bedre kryptering osv. Se altid hvad folk siger om denne VPN-tjeneste, før du beslutter at bruge den. Når det kommer til at vælge den rigtige VPN, kommer omdømme først.

2. Det tilbyder virkelig billige priser med gratis VPN tilgængelig

Normale VPN-servicepriser kan variere mellem $ 6 – $ 11 pr. Måned, afhængigt af de funktioner, de tilbyder til deres kunder. Hvis du ser en VPN-tjenesteudbyder, der tilbyder en meget billig pris for deres service, og de også tilbyder gratis VPN-service, skal du være opmærksom på, at de muligvis er en dårlig tjenesteudbyder. Medmindre de kører nogle former for forfremmelse, skal du ikke henvende dig til denne type VPN-service. Dette gælder især, hvis den gratis VPN-service bombarderes med utallige annoncer, og den er meget langsom.

3. Det imiterer en populær og anerkendt VPN-tjenesteudbyder

Lad os sige, at du finder en rigtig god ny VPN-tjenesteudbyder. Men der er noget fiskigt ved det. Det samlede websted ligner en populær VPN-udbyder, som du allerede kender, og det tilbyder lignende funktioner og teknologi. Det er tilgængeligt for dig med en langt billigere pris, langt under den normale månedlige eller årlige sats. Normalt er denne type VPN-tjenesteudbyder en falsk VPN-tjeneste, der prøver at efterligne en populær i håb om, at de kan se mere anerkendte ud for kunderne. Hvis du finder denne type virtuel privat netværksudbyder, skal du sørge for at undgå den.

4. Det giver ikke nok information på det officielle websted

En VPN-tjenesteudbyder, der kun giver oplysninger om deres priser, er ikke værd at være opmærksom på. Hvis du ikke kan spore det firma, der ligger bag denne skyggefulde VPN-tjeneste, skal du ikke bruge den. Når du vælger en god VPN, skal du tage hensyn til virksomhedsinformationen bag denne service. Virksomheden skal have et etableret hovedkontor eller kontor et eller andet sted, og du skal være i stand til at nå det på forskellige måder, f.eks. Via sneglepost, telefon, chat og e-mail. Det officielle websted skal også give masser af oplysninger for brugerne at lære om detaljerne i deres VPN-tjenester.

5. Det er for godt at være sand

Hvis en VPN er for god til at være sand, er den som regel falsk. Du skal altid huske dette. Der er løbende omkostninger for tjenesteudbyderen at vedligeholde deres VPN-servere, og det er derfor, de ikke kan opkræve tjenesten for billig. Hvis de tilbyder billige priser, vil de normalt dumme funktionerne ned for at matche omkostningerne til vedligeholdelse af tjenesten. Så hvis en VPN-tjenesteudbyder tilbyder dig en meget billig pris eller en gratis VPN uden en fangst eller med fulde funktioner, er det normalt den service, du vil undgå. Husk, at der er mange falske gratis VPN, at de i stedet for at beskytte brugerens data stjæler deres data til deres egne formål. Bare vær opmærksom på eksistensen af ​​sådanne skyggefulde VPN-tjenester.

Dette er de 5 tegn på en dårlig VPN-tjenesteudbyder, som du skal undgå for enhver pris. Det er altid bedre at bruge nogle penge om måneden til en VPN af god kvalitet, der virkelig vil beskytte dit privatliv online, snarere end at risikere dig selv med en lyssky VPN-udbyder. Så vælg din VPN med omhu.