5 måder at gøre din VPN-forbindelse skjult for dit regerings DPI-system

Når du bor eller opholder dig i et restriktivt land, hvor personlige rettigheder normalt bliver ophugget, vil du sandsynligvis have et problem, når du prøver at få adgang til bestemte websteder på internettet. Det meste af tiden håndhæver de restriktive lande deres internetlovgivning til deres borgere og tvinger dem til at følge de retningslinjer, der er fastlagt af regeringen. Regeringen vil fuldstændigt kontrollere folks adfærd over internettet ved at bruge teknologien, der ikke tillader dem at udøve deres online privatlivsret eller personlige frihed på Internettet. En af de metoder, der anvendes af den restriktive regering til at blokere din online trafik, er ved at bruge et system kaldet DPI eller Deep Packet Inspection.


Hvad DPI-systemet gør, er at det vil analysere internettrafikken, der kommer gennem din internetudbyder. Den identificerer din trafiktype og giver enten trafikken mulighed for at nå internettet eller blokere den. Hvis du bruger den almindelige ISP-trafik, giver systemet dig adgang til internettet, mens hvis du bruger VPN-trafikken, kan systemet genkende den og blokere din forbindelse fra at nå internettet. Dette er et avanceret trafikovervågningssystem installeret af den restriktive regering for at forhindre folk i at bruge private forbindelser og tvinge dem til at følge regeringens internetbestemmelser. Her er 5 måder at gøre din VPN-forbindelse skjult for dit regerings DPI-system:

1. Brug en VPN-service, der giver dig mulighed for at omgå DPI-systemet

Den private forbindelsesteknologi, der kræves for at omgå DPI-systemet, er ret avanceret, og ikke alle VPN-tjenester tilbyder dig denne teknologi. Ja, alle VPN-tjenester giver dig mulighed for at omgå regeringsbegrænsningerne i de fleste lande i verden, så deres brugere får adgang til de websteder, der er blokeret af regeringen, samt de websteder, der normalt ikke er tilgængelige i deres lande. Som i tilfældet med DPI-systemet bruger regeringen imidlertid et meget avanceret krypteringssystem, der gør det næsten umuligt for en almindelig VPN-forbindelse at omgå restriktionerne. Dette er grunden til, at du skal bruge en privat forbindelsestjeneste, der giver dig mulighed for at omgå DPI-systemet med deres egen proprietære krypteringsmetode.

2. Brug Obfsproxy med OpenVPN

Hvis den private forbindelse bruger den almindelige PPTP- eller L2TP-protokol til at få adgang til det blokerede websted, vil det ikke være i stand til at omgå den dybe pakkeinspektion, der er installeret af regeringen i det restriktive land. Denne type privat trafik genkendes som en privat trafik, og den blokeres af regeringen. OpenVPN er på den anden side i øjeblikket den stærkeste og mest tilpassede VPN-protokol, som enhver kan bruge til at oprette en privat forbindelse, som ikke kan registreres af DPI-systemet. Det kan du gøre ved at bruge Obfsproxy i din OpenVPN-opsætning. Det er den type proxy, der tilslører din internettrafik, hvilket gør det muligt for dig at blive upåagtet af regeringen.

3. Brug Tor-browseren

Tor-browseren har været kendt som den bedste browser til beskyttelse af personlige oplysninger, som nogen kan bruge i sandsynligvis mere end et årti. Når du bruger denne browser, vil du være i stand til at skjule din trafik helt fra regeringsovervågningssystemet. Faktisk var Obfsproxy nævnt tidligere en del af Tor-projektet med hovedformålet at omgå et restriktivt system som DPI, hvilket gjorde det muligt for dig at få adgang til blokerede websteder uden problemer. Ved blot at bruge Tor-browseren kan du nemt surfe på internettet fra det restriktive land anonymt uden at lade regeringen registrere eller overvåge din trafik.

4. Brug OpenVPN Over SSL-forbindelse

Når det kommer til at opnå internetfrihed i de restriktive lande, er OpenVPN den bedste krypteringsprotokol, du kan bruge. Desuden har det sin egen dedikerede software eller app, som du kan bruge og tilpasse til dig selv. Med andre ord behøver du ikke at abonnere på nogen VPN-service, hvis du vil bruge OpenVPN-protokollen. Så længe du ved, hvordan du opretter en privat forbindelse med den og har adgang til de private servere, kan du bruge denne protokol uafhængigt. Tricket til at omgå DPI-systemet er at bruge OpenVPN over SSL-forbindelse. Selvom denne metode kan hjælpe dig med at omgå DPI-beskyttelsen, kan den kun bruges til TCP-datatransmission, hvilket betyder, at den kan være langsom i ydelsen.

5. Brug en patched OpenVPN-forbindelse

Du kan også lappe OpenVPN-protokollen, så du kan oprette en tilpasset privat forbindelse, der kan omgå DPI-kontrollen fra regeringen. Ved at gøre dette vil du kunne få adgang til alle blokerede websteder, selvom de er beskyttet af DPI-systemet. Du kan lappe din OpenVPN-konfiguration ved hjælp af en patch kaldet xorpatch, som giver dig VPN-adgang til begrænsede landeplaceringer, såsom Israel og Frankrig. Dette er et ganske kompliceret trin at gøre, men når du først har opdateret OpenVPN-protokollen, kan du nemt omgå DPI-systemet fra din regering ved at oprette forbindelse til de private servere, der er placeret i understøttede lande.

Det er måderne til at gøre din VPN-forbindelse skjult for din regerings DPI-system. Hvis du bor i et land, hvor regeringen er meget restriktiv med hensyn til hvilke websteder, du kan få adgang til, og hvilke websteder, du ikke kan få adgang til, er det bedre at anvende et af disse tricks til at omgå din regerings DPI-system og nyde dit online privatliv og frihed ved at gøre det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map