5 måder at bruge en privat forbindelse på dit Smart TV

At have et smart TV er en ting, der gør det lettere for dig at gøre forskellige ting på dit tv, ligesom du gør det på din smartphone eller tablet. Du kan spille spil, se film, lytte til musik, surfe på nettet og udføre mange andre online-aktiviteter blot ved at tilslutte dit smart TV til internettet. Da denne type tv har den samme funktion som smartphones og tablets, kan du også bruge dit smart TV til at omgå de forskellige internetbegrænsninger ved hjælp af en privat forbindelse.


Hvis du ikke har gjort det, skal du forstå, at det er muligt for dig at bruge en VPN på dit smart TV og nyde friheden på Internettet uden at afsløre din rigtige identitet. Der er dog ikke meget guider om, hvordan man opretter eller bruger en privat forbindelse på smarte tv’er, da der stadig er et par mennesker, der faktisk har eller bruger denne type tv, især i udviklingslandene. Her er 5 måder at bruge en privat forbindelse på dit smart TV:

1. Installer VPN direkte fra App Store

Den gode ting ved smarte tv’er er, at nogle af dem faktisk er baseret på Android, som er en af ​​de mest populære mobile platforme derude. Således kan du få adgang til app-butikken fra dit smart TV, ligesom du gør det med din smartphone. Så det første trin for at oprette forbindelse til en privat forbindelse på dit tv er at installere VPN-appen direkte fra app store. Bare gå til app store og find den VPN-app, du vil installere. For den bedste sikkerhed, privatliv og ydeevne skal du bruge den velrenommerede VPN-service, der giver det bedste beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed for din forbindelse. Når du har installeret det, skal du bare følge instruktionerne for at begynde at oprette forbindelse til det private netværk.

2. Installer VPN på din router

I tilfælde af, at smart-tv’et ikke har nogen app-butik installeret, eller det er umuligt for dig at tilføje flere applikationer på det, kan du blot installere VPN på din router. Ved at bruge den router, der understøttes af VPN-tjenesteudbyderen, kan du blot følge instruktionen for at anvende den private forbindelse på din router. For at gøre det skal du naturligvis opfylde to nødvendige betingelser. Den første betingelse er, at din VPN-service skal tillade routerinstallation. Den anden betingelse er, at din routermodel skal understøttes af VPN-tjenesten. På denne måde vil du være i stand til at forbinde dit tv til routeren og straks nyde den private forbindelse.

3. Brug en routerboks med VPN installeret

Der er nogle VPN-virksomheder, der sælger VPN-router i en kasse, hvilket betyder, at de hovedsageligt sælger en routerenhed med deres VPN-service forudinstalleret på den. Dette er en fantastisk måde for dig at bruge det til dit smart TV. VPN-routerboksen giver dig mulighed for at oprette en plug-and-play privat forbindelse til alle dine enheder, og desuden behøver du ikke at konfigurere den. Der er ingen software at downloade. Du skal blot tænde for det og forbinde dit tv til enheden, og det vil automatisk have et privat netværk. Den gode fordel ved denne metode er, at du vil kunne få mindst et års abonnement på en god VPN-service med dit routerkøb.

4. Del din private pc-forbindelse med dit Smart TV

Hvis din VPN-tjeneste ikke tillader dig at installere deres private forbindelsesapp på din router, er der en anden måde at forbinde det private netværk til dit tv. Det er ved først at etablere den private forbindelse på din bærbare eller stationære enhed med mindst Windows eller Mac-operativsystem og derefter bruge et hotspot-delingsprogram til at dele din private forbindelse til dit tv. Dette kan være et lidt kedeligt skridt at gøre, men når det først er etableret, skal du blot tilslutte dit tv til din bærbare computer, og det vil være godt at gå.

5. Brug en smart DNS-metode

Den smarte DNS kan stadig betragtes som en privat forbindelse, blot fordi det hjælper dig med at omgå internetbegrænsninger ved hjælp af en anden server. Så selvom det ikke indeholder en masse funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger, kan en smart DNS hjælpe dig med at omgå enhver regionbeskyttelse og give dig adgang til websteder eller apps, der er blokeret med denne begrænsning. Det er også let at konfigurere, fordi du kun behøver at ændre din DNS-adresse i menuen Indstillinger på dit smart TV, og du vil kunne bruge din forbindelse ligesom den private forbindelse, da du kan få adgang til forskellige udenlandske apps og onlinetjenester med den smarte DNS-adresse.

Det er måderne at bruge en privat forbindelse på dit smart TV på. Hvis du stadig har et “dumt” tv derhjemme og vil gøre det muligt for dig at streame Netflix eller Hulu direkte fra dit tv, kan du blot bruge en Android TV-boks eller Apple TV-boks for at få det til at ske. Det vil gøre dit “dumme” tv til et smart tv, og du kan også drage fordel af disse tip.