5 grunde til, at hackere ikke kan hacke til din private forbindelse

Hvorfor markedsføres VPN som en måde for dig at beskytte dit online privatliv? Hvordan kan den virtuelle private forbindelse, du bruger, forhindre dig i eventuelle hackerangreb? Det er de spørgsmål, du måske har i tankerne, før du abonnerer på en god VPN-service. Du tror måske, at din regelmæssige forbindelse er god nok til at beskytte dig, fordi du indtil videre ikke har problemer med din forbindelse overhovedet. Du kan måske også tro, at de fleste velrenommerede websteder allerede har deres krypteringssystem alligevel, så du behøver ikke bruge nogen privat forbindelse til at tilføje mere kryptering til dit netværk.


Hvis det er hvad du synes, skal du muligvis tænke igen. Dette skyldes, at hackere ikke vælger og vælger deres mål, især når de udfører masseangreb på forskellige klientcomputere. Sikker på, de kan være kræsen, når de vælger store mål, såsom virksomheder. Men når det drejer sig om små hackingforbrydelser som at stjæle adgangskoder, stjæle filer fra din skyopbevaring, kapre dine sociale mediekonti og lignende, er hackere overhovedet ikke betyder. Så de kan komme til dig når som helst.

De kan dog ikke gøre noget, når din netværksforbindelse er beskyttet med VPN. Her er 5 grunde til, at hackere ikke kan hacke til din private forbindelse:

1. Din rigtige IP-adresse er maskeret og skjult

VPN’s vigtigste funktion er at skjule og maske din IP-adresse. Så i stedet for at vise din rigtige IP-adresse til offentligheden og til de websteder, du besøger, viser du den private IP-adresse. Den gode ting ved den private IP-adresse på VPN er, at du kan vælge placeringen baseret på dine præferencer. Du kan vælge den private IP-adresse, der er placeret i USA, UK, Canada, Australien, Singapore og andre lande afhængigt af serverplaceringerne, der leveres af din VPN-tjenesteudbyder.

Da din rigtige IP-adresse er maskeret og skjult, genkender ethvert websted, du besøger, kun din private IP-adresse. Dette er også tilfældet med enhver tredjepart, der prøver at spore dig, inklusive hackere.

2. Dit hele netværk er krypteret med meget kompleks algoritme

VPN er ikke kun det værktøj, du kan bruge til at skjule eller maskere din IP-adresse, men det er også et værktøj, der kan bruges til at kryptere hele dit netværk. Når du installerer en VPN-app eller software på din enhed, installerer du ikke bare en lille og ubetydelig applikation. Faktisk bygger du en infrastruktur til din enhed, der giver dig mulighed for at beskytte og kryptere hele den netværksforbindelse, du bruger.

Med denne kryptering opretter VPN-appen eller softwaren flere lag af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger til din forbindelse. Hvis den virtuelle private forbindelse har yderligere sikkerhedsværktøjer som antivirus eller firewall, vil det være endnu bedre. Lagene med kryptering til dit netværk er det, der gør det umuligt for hackere at overtræde det.

3. Det kan tage år for hackere at bryde i din VPN-forbindelse

Selv hvis hackerne er så fast besluttet på at hacke ind i din private forbindelse, og de er så vedholdende med det, kan det tage år for dem at bryde ind i din private forbindelse. Algoritmen er for kompliceret til, at almindelige hackere går i stykker på få minutter. Dette gælder især, hvis VPN har 256-bit-kryptering eller mere. Det vil gøre det næsten umuligt for hackere at hacke ind i dit system.

Algoritmen til den private forbindelse er simpelthen for kompliceret til, at enhver kan tænke på. Selv VPN-virksomheden er ikke i stand til at spore eller hacke deres egne brugere, når de er logget ind på det private netværk.

4. Din IP-adresse ændres konstant

En vigtig funktion, som du kan få som VPN-bruger, er muligheden for at vælge de private servere i henhold til dine præferencer. De fleste virtuelle private netværkstjenester giver ingen grænser for brugerne at skifte mellem forskellige servere. Således kan du nemt skifte fra den private server i USA til en anden server i Storbritannien med kun et enkelt klik.

Dette vil forvirre hackerne, når du først har fundet din private serveradresse, kan du nemt skifte den til en anden adresse, og de vil miste oversigten over dig. Det er en fantastisk måde at forsvinde fra hackerens radar med det samme.

5. Det er umuligt at spore private IP-adresser

De mennesker, der bruger de private IP-adresser rundt om i verden, er mange. Din private IP-adresse bruges muligvis ikke kun af dig, men den kan også deles med andre brugere. I denne forbindelse er private IP-adresser umulige at spore. Det er umuligt at bestemme den nøjagtige bruger, der gør noget online ved hjælp af en privat adresse, fordi det kan være hvem som helst.

Dette er grunden til at brug af en privat IP-adresse virkelig kan gøre din online aktivitet sikker og anonym, og det er også grunden til at hackere ikke kan bryde ind i din VPN-forbindelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map