5 grunde til, at DuckDuckGo er den bedste søgemaskine, der skal bruges i 2018

I den tidsalder, hvor Google dominerer næsten alt i alles digitale liv, er det normalt, at folk føler behovet for forfriskning. Ikke fordi Google er kedeligt, men på grund af alle de tech-virksomheder, der indsamler data fra brugerne, er Google sandsynligvis den, der indsamler mest data. Således kan det vide alt om dig bedre end du ved alt om dig selv.


Google startede som en søgemaskineplatform, og når folk bruger denne platform, logges alt sammen på Googles servere. Det betyder, at alle dine søgedata, samt alle de produkter, du bruger med Google-logoet på det, alt er logget under dit navn eller din konto. Dette kan være en god måde at gøre alt nemt og praktisk for brugerne. Det er dog ikke en god måde at holde dit online privatliv sikkert og sikkert. Derfor er DuckDuckGo muligvis den bedste søgemaskine at bruge i 2018. Her er 5 grunde til, at DuckDuckGo er den bedste søgemaskine, der kan bruges i 2018:

1. Det er helt privat at bruge

En af grundene til, at DuckDuckGo er et godt Google-alternativ, er på grund af dets forpligtelse til brugerens privatliv. Dette er søgemaskinen, der er oprettet som en løsning for de brugere, der føler, at Google har infiltreret deres online privatliv på en stor måde. Således tilbyder dette søgemotoralternativ offentligheden måde at søge og udforske internettet uden at blive sporet af.

Mens Google sporer alt, hvad du gør i deres søgemaskineplatform, sporer DuckDuckGo slet ikke noget. Det er helt privat, og det er helt sikkert og sikkert at bruge.

2. Det registrerer overhovedet ikke dine data

Bortset fra søgemaskinen tilbyder Google en masse relaterede digitale produkter, som brugerne kan bruge gratis med kun en konto. Det ejer også Android-operativsystemet, som er det mobile operativsystem, der driver de fleste smartphones i dag.

Den dårlige nyhed er, at dette firma sporer alt, hvad du gør med deres produkter, og det logger jævnligt dine data. Det indsamler massive data fra brugerne og bruger dem hovedsageligt til at drive sin reklamevirksomhed. Med DuckDuckGo er det modsat. Denne alternative søgemaskine logger overhovedet ikke dine data.

3. Du har fuld kontrol over dine data

DuckDuckGo giver brugerne mulighed for at kontrollere deres data fuldt ud. Det betyder, at der ikke er nogen bekymring for, at dine data bliver stjålet af denne søgemaskineplatform, fordi du ved nøjagtigt, hvilke data der indsamles, og du kan kontrollere, hvordan dataene indsamles.

Virksomheden bag denne alternative søgemaskine giver brugerne den fulde kontrol over deres data. Da den faktisk ikke indsamler nogen personlige data fra brugerne, behøver du ikke at bekymre dig om at finpudse denne platforms privatlivsindstillinger, fordi der ikke er nogen, der skal justeres. Du bruger blot søgemaskineplatformen anonymt uden at bekymre dig om, at du bliver sporet af “store brødre”.

4. Det sælger ikke dine data til nogen tredjepart

En af grundene til, at DuckDuckGo ikke indsamler nogen form for data fra brugerne, er fordi den ikke har nogen reklameplatform til at tjene penge på. I tilfælde af Google indsamler de brugerens data, fordi de ønsker at tilpasse annoncer til deres brugere, og virksomheden tilbyder sådanne data til deres annoncører.

DuckDuckGo gør ikke det, hvilket betyder, at dine data altid er sikre med denne alternative søgemaskineplatform. Dine data vil ikke blive solgt til nogen tredjepart, og de viser ikke engang nogen personlig reklame til brugerne.

5. Det viser ikke nogen personlige annoncer

Denne søgemaskineplatform tjener stadig penge via reklame og tilknyttede indtægter, men uden at spore og logge nogen brugers data. Så hvis du søger efter et bestemt produkt via DuckDuckGo, kan virksomheden muligvis tjene penge på tilknyttede indtægter, men det behøver ikke at spore dig for at gøre det.

I modsætning til Google, der forsøger at vise personlig reklame og anbefalinger til hver bruger, tjener DuckDuckGo simpelthen penge på reklamen forskelligt. Den alternative søgemaskine bruger simpelthen trafikken fra brugerne og dirigerer dem til de relevante annoncører uden at skulle vide om identiteten og præferencerne for hver bruger..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map