Quin és el problema amb el xifratge de grau militar en alguns serveis VPN

Sabem que el sistema de xifratge en una xarxa privada virtual és molt important i és important per a la vostra privadesa i seguretat en línia. És possible que no pugueu navegar de forma anònima i segura sense un fort xifrat incrustat a la vostra connexió privada. És per això que és important mantenir-se sempre amb els proveïdors VPN que proporcionen el millor sistema de xifrat de la seva xarxa privada. La majoria de serveis VPN gratuïts no ho fan, ja que només ofereixen un sistema bàsic de xifrat per a la seva xarxa privada, que pot ser incomplit fàcilment per tercers malintencionats que vulguin robar les vostres dades..


No obstant això, hi ha una popularitat creixent d’una nova classe de sistema de xifratge, que és el xifratge de qualitat militar. Alguns proveïdors de serveis VPN de bona reputació comencen a utilitzar xifratge de qualitat militar, en lloc del tipus de xifratge regular, per tal de proporcionar la millor seguretat i protecció de la privadesa als seus usuaris. Quin és el tracte del xifratge de nivell militar en alguns serveis VPN? A continuació, es detallen algunes coses importants que cal saber sobre el sistema de xifratge de grau militar:

1. És la forma més alta de xifrat disponible avui

Quan un servei VPN us ofereix el sistema de xifrat de qualitat militar, vol dir que us ofereixen el xifrat més alt i segur que hi ha actualment. No hi ha cap sistema de xifrat més alt que puguis trobar més enllà, almenys de moment. Aquest és el sistema de xifratge estàndard i de confiança que fan servir les institucions militars de tot el món per garantir que la seva comunicació sigui segura i protegida. El sistema de xifratge normal, en comparació amb aquest xifrat de grau militar, és molt més feble en la manera com protegeix les dades de l’usuari contra atacs externs.

2. S’utilitza com a xifratge estàndard per a les institucions militars

Les institucions militars acostumen a operar en secret de la ciutadania, ja que no volen filtrar informació secreta a les persones que se suposa que no la rebran. A més, les institucions militars continuen comunicant-se amb el govern i, la majoria de les vegades, aquests missatges contenen informació secreta sobre les seves missions o els secrets nacionals. És per això que han d’utilitzar el sistema de xifratge que està demostrat que és segur per assegurar-se que els seus missatges es mantenen dins de les seves línies de comunicació. Per a aquest propòsit, s’utilitza el xifratge de grau militar.

3. És un xifratge a prova de pirates informàtics amb capes de seguretat profundes

Entre els diversos sistemes de xifratge disponibles en l’actualitat, el sistema bàsic de xifratge és el més fàcil que els hackers poden incomplir. D’altra banda, el sistema de xifratge de grau militar és el més difícil de trencar. Fins i tot és a prova de pirates informàtics, ja que el sistema té profundes capes de seguretat que faran impossible la penetració dels pirates informàtics. Sempre que hi hagi un intrús dins del sistema, el sistema el reconeixerà en pocs segons i tancarà immediatament el punt d’entrada del pirata informàtic. Mentrestant, sempre que hi hagi un intrús, totes les institucions de seguretat reben notificació i es fa un seguiment dels pirates informàtics com a mesura contrària. Aquest és el tipus de xifrat que tindreu a la vostra VPN si la xarxa privada utilitza el xifratge de qualitat militar.

4. És molt millor que el sistema de xifratge regular o avançat

Alguns serveis VPN barats no poden oferir el sistema de xifrat de grau militar, ja que és una gran inversió per part seva per implementar aquesta tecnologia. És per això que solen oferir un sistema de xifratge regular per als seus usuaris, o millor, pot oferir el sistema de xifrat avançat amb més funcions. Tanmateix, si es compara amb el xifratge de grau militar, el sistema de xifratge regular o avançat és molt més feble en seguretat. El sistema de xifrat de grau militar és deu o cent vegades millor que el sistema de xifratge regular, ja que està dissenyat específicament per a ús militar.

5. Dóna les vostres dades importants La protecció més forta disponible

Quan trieu la VPN que ofereix el sistema de xifrat de qualitat militar, vol dir que esteu oferint la protecció més forta per a les vostres dades importants. Quan activeu la vostra connexió privada, es garanteix que totes les vostres comunicacions en línia estiguin protegides de forma segura i que totes les vostres dades importants estiguin a seguretat de qualsevol atac de pirateria. No podeu arribar més alt que això i, afortunadament, els vostres pirates informàtics només poden trencar el sistema de xifratge regular, si són prou hàbils i persistents. Penseu-vos que el xifratge regular és prou fort. En aquest moment, el xifratge de grau militar és impenetrable.

Aquestes són les coses importants que heu de saber sobre el sistema de xifratge de grau militar. Per tant, és molt important per a la vostra seguretat i privadesa en línia. Aquesta és la raó per la qual cal triar el proveïdor de serveis VPN que fa un pas més per proporcionar la millor protecció de seguretat als seus usuaris. Si voleu la màxima seguretat en línia, el sistema de xifrat de qualitat militar és la característica que heu de buscar en un bon proveïdor VPN.