Què significa tenir una privadesa en línia completa? Coses que cal saber

La privadesa en línia s’ha convertit en una preocupació per a molts usuaris d’internet, ja que a molts governs del món ja no els importa gaire. Hi ha un munt d’espionatge, seguiment i seguiment d’usuaris d’internet en la seva activitat en línia, cosa que fa que cada vegada sigui més impossible que els internautes habituals puguin gaudir d’internet de manera lliure i privada. Això passa perquè no importa el lloc web al qual accedeixin, hi ha molts tercers que controlen i fan el seguiment de la seva activitat de navegació.


Es diu que VPN és capaç de protegir la privadesa de l’usuari i honorar els drets de privacitat de l’usuari a internet, mentre que el govern i altres tercers semblen ignorar-la. Però, què significa tenir una privadesa en línia completa? Creus que la VPN pot ajudar-vos a restaurar la vostra privadesa en línia i a recuperar la llibertat d’internet que s’ha perdut en diverses lleis i regulacions governamentals? A continuació, es detallen les coses que cal saber sobre la privadesa en línia completa:

1. Està protegint la vostra informació personal i privada

Quan navegueu per internet i visiteu molts llocs web, inevitablement acabareu compartint les vostres dades personals o privades amb diversos tercers, especialment amb els serveis en línia que utilitzeu. En aquest sentit, aquestes dades personals o privades, com ara la vostra adreça completa, documents privats, informació financera, etc., seran emmagatzemades per aquests llocs web als seus servidors. Tenir una privadesa en línia completa significa que podeu assegurar-vos que totes les dades que envieu sempre estan protegides de qualsevol fuga i que no siguin utilitzades per tercers de les maneres diferents de la que consentiu..

2. No és preocupant si algunes terceres persones monitoritzen la vostra activitat de navegació

Quan navegueu per determinats llocs web, hi haurà molts seguidors i tercers que intentin supervisar la vostra activitat. Això inclou el govern i l’ISP, ja que volen saber exactament què feu en línia. Ells faran un seguiment i un seguiment dels llocs web que visiteu i impossibilitaran evitar aquest sistema de control tret que utilitzeu una connexió privada. La privadesa en línia completa significa que podeu navegar pels llocs web que desitgeu sense que ningú sigui supervisat ni rastrejat. Conserveu les vostres dades de navegació, activitat i comportament.

3. Es tracta de la llibertat personal per explorar Internet

Amb moltes lleis i regulacions sobre la manera d’utilitzar internet que determini el vostre govern, hi ha moltes restriccions i censures que els usuaris han de fer front cada dia. Avui en dia, el govern està limitant als usuaris en la seva activitat en línia principalment en pro de la seguretat nacional i l’estabilitat del propi govern. Tanmateix, amb el cost de la llibertat d’accedir a Internet, molta gent es revolta contra aquestes normes restrictives. La privadesa en línia completa significa que teniu la llibertat d’explorar Internet tant com sigui necessari sempre que no feu activitats il·legals i incompleixi les normes. Avui en dia, fins i tot els llocs web normals estan sent restringits i bloquejats pel govern, la qual cosa viola els drets de privacitat de l’usuari.

4. Es comparteixen les vostres dades personals segons el vostre consentiment

Com que el fet de compartir les vostres dades personals és inevitable i s’ha convertit en una part de l’activitat en línia mateixa, teniu els drets de controlar com s’utilitzen aquestes dades. Hi ha moltes empreses que no respecten la privadesa de l’usuari només perquè consideren que les vostres dades personals són la seva mercaderia per guanyar diners amb els seus serveis en línia. Si no voleu complir-lo, podeu deixar de fer servir aquest servei. La privadesa en línia completa significa poder controlar completament les vostres dades personals i evitar que tercers utilitzin les vostres dades sense el vostre permís.

5. Està navegant a la xarxa sense cap risc de amenaces en línia

Hi ha moltes amenaces que estan buscant en línia ara mateix, i aquestes amenaces poden ser perilloses per a la vostra privadesa en línia. No tots els llocs web que visiteu a Internet són bons llocs web, cosa que significa que aquests llocs web poden contenir amenaces maliciosos que es poden utilitzar per robar informació privada, danyar els vostres dispositius, eliminar les vostres dades importants, espiar la vostra activitat, etc. Una completa privadesa en línia significa que podeu navegar per la xarxa sense haver de fer front a aquestes perilloses amenaces en línia. La vostra connexió sempre està protegida d’aquestes amenaces que poden ser perilloses per a la vostra privacitat i llibertat en línia.

Aquestes són les coses que cal conèixer per tenir una privadesa en línia completa. Afortunadament, VPN pot donar-te només això. Si bé el govern i tercers poden intentar incomplir els vostres drets de privacitat, VPN pot protegir els vostres drets de privadesa en línia i assegurar la vostra seguretat mentre fa la vostra activitat en línia. Si no ho heu fet, haureu d’instal·lar una connexió VPN de bona reputació al vostre dispositiu ara mateix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map