Per què us recomana mantenir la vostra VPN en tot moment

Avui en dia, quan tot s’emmagatzema al núvol, cada cop és més important que cadascú mantingui els seus actius digitals segurs. Tant si es tracta de fotografies privades, documents importants, contrasenyes del compte, dades comercials o qualsevol altre recurs digital, heu d’assegurar-vos que tot està protegit amb un fort xifrat de seguretat. Si bé pot semblar una mica paranoic, és important que sempre mantingueu segura la vostra connexió a Internet de qualsevol atac de pirateria. Això és degut a que ja hi ha infinitat de casos de cibercriments, on els pirates informàtics aconsegueixen robar informació privada de tot el món.


Ja podríeu saber sobre les fuites de dades que afecten milions d’usuaris a causa de les vulnerabilitats de seguretat d’algunes empreses que estan atacant pirates informàtics. Per evitar el problema similar, és important protegir la vostra transmissió de dades en línia de manera segura en tot moment. La millor manera de fer-ho és activant tot el dia la vostra VPN, de manera que es mantingui activada tot el temps. Per què necessites fer això? A continuació es mostren els motius pels quals us recomanem que mantingueu la vostra VPN sempre.

1. Cadascuna de les vostres transmissions de dades està sempre xifrada

Quan es tracta de protegir les vostres dades al núvol, el més important és buscar la manera de transferir les dades entre el dispositiu i el servidor del núvol. Si el procés de transferència de dades no està xifrat, el risc d’exposar les vostres dades a tercers que puguin estar interessats a robar-lo. Amb la xarxa privada virtual, és possible xifrar la vostra transmissió de dades durant l’activitat en línia de manera que es protegeixi de forma segura qualsevol informació que transmeti al servidor del núvol. El millor de tot, quan deixeu la VPN en tot moment, la vostra transmissió de dades es farà molt segura, ja que encriptareu el procés de transmissió tot el temps, cosa que és molt adequada per a la seguretat i la seguretat de les vostres dades importants..

2. No us haureu de preocupar d’utilitzar connexions no segures

Si continueu activant i desactivant la connexió VPN, hi ha el risc que oblideu activar la vostra connexió privada en llocs on l’heu d’activar absolutament. Això tindrà com a resultat un incompliment de les dades si no esteu curosos. Per exemple, si heu oblidat activar la vostra connexió VPN quan utilitzeu xarxes públiques amb connexions no segures, hi ha una gran possibilitat que diversos tercers segueixin el que feu en línia. També podrien registrar les vostres contrasenyes i robar-vos informació important. Però, amb la VPN en tot moment, la connexió sempre està xifrada i no us haureu de preocupar d’oblidar-vos d’activar la VPN quan us connecteu a xarxes no segures..

3. Els pirates informàtics sempre estan encantats de trobar noves víctimes

En aquest moment i època, hi ha milers de casos en què la gent perd l’accés als seus comptes de xarxes socials o on la gent té robada la informació de la seva targeta de crèdit i utilitzada per a transaccions no autoritzades en alguns altres països. Aquest és el treball dels pirates informàtics, i els hackers sempre estan intentant trobar noves víctimes per beneficiar-se. Sempre que els ciberdelinqüents tinguin l’atenció arreu on hi hagi possibles vulnerabilitats de seguretat, és millor que activeu la connexió VPN tot el temps. D’aquesta manera, tota la informació de la vostra activitat en línia sempre és segura i els hackers no poden incomplir la vostra connexió ja que està fortament xifrada.

4. Cada línia de comunicacions que haureu de tenir com a privada

De nou, no només robant contrasenyes i altra informació confidencial per als seus propis propòsits, normalment els pirates informàtics utilitzaran la vostra comunicació privada per atacar la vostra reputació als ulls del públic. Vau recordar els casos en què moltes fotos privades de persones famoses s’estan publicant en línia al públic, així com les seves converses privades? Així és com els ciberdelinqüents intenten difamar a algú i posen una imatge negativa a qualsevol persona en línia. En activar la VPN tot el temps, podreu evitar que passi un incident similar, ja que podreu protegir cada línia de comunicacions que tingueu, de manera que us restarà privada..

5. No hi ha cap risc d’adreces IP ni de fuites de dades

Si heu activat i desactivat la VPN, podreu generar el risc d’adreces IP o de fuites de dades, ja que les persones que no són actives intenten trobar la debilitat de la seguretat del vostre sistema. Amb aquest patró, els pirates informàtics poden atacar fàcilment el sistema quan el VPN està desactivat, ja que els és més fàcil fer-ho. Podran trobar el moment en què la vostra VPN no està activa, de manera que puguin penetrar en la vostra connexió de xarxa en el moment en què la vostra seguretat sigui el més feble. Com a resultat, es podria filtrar la vostra adreça IP real i es podrien robar les dades. Si activeu sempre la vostra VPN, no hi ha risc d’adreces IP ni fuites de dades, ja que no ofereu cap oportunitat als pirates pirates de penetrar en la vostra connexió de xarxa..

Aquests són els motius pels quals us recomana mantenir la vostra VPN sempre. Per què activar i desactivar la vostra VPN alhora que podeu crear una protecció de seguretat contínua per al vostre sistema quan activeu la vostra VPN tot el dia? Tot i que pot semblar una mica paranoic, és la millor manera d’assegurar una protecció de seguretat i privadesa constant per a tots els vostres dispositius, així com per a totes les dades importants que emmagatzeneu al núvol.