Per què necessiteu utilitzar un servei VPN amb la funció del protocol SOCKS5

El protocol SOCKS5 o Socket Secure 5 és el protocol SOCKS més actualitzat que podeu utilitzar per a la transmissió de dades en línia avui dia. No tots els serveis VPN del mercat us permetran utilitzar el protocol SOCKS5 en la seva connexió privada. Però, alguns serveis que us permeten fer-ho us donaran avantatges importants sobre com podeu utilitzar la vostra transmissió de dades privada i fer que la vostra experiència en línia sigui molt més agradable i lliure d’estrès.


Hi ha certes raons per les quals alguns serveis VPN decideixen habilitar el protocol SOCKS5 en la seva connexió privada. Hi ha molts avantatges d’aquest protocol que no estan disponibles en altres protocols que hi ha i, certament, quan es combina amb VPN, podeu multiplicar aquests avantatges i aportar un major rendiment i seguretat per a la vostra activitat en línia.. A continuació es mostren els motius pels quals cal utilitzar un servei VPN amb la característica de protocol SOCKS5:

1. Aquest protocol està optimitzat per obtenir la millor velocitat de descàrrega i de càrrega

Si intenteu trobar el millor protocol per descarregar i carregar dades d’internet, no trobareu el protocol millor que SOCKS5. A més, ja que la naturalesa d’aquest protocol que utilitza trànsit ocult per fer-ho, obtindrà tots els avantatges més per l’anonimat de les vostres transmissions de dades. El protocol SOCKS5 s’ha desenvolupat durant molts anys per oferir la velocitat de descàrrega i càrrega sense precedents a Internet. De manera que, si la vostra VPN té aquesta característica, podeu esperar la velocitat més ràpida dels servidors privats perquè aquest protocol optimitza totes les transmissions de dades..

2. Podeu utilitzar la xarxa per compartir fitxers P2P sense cap problema

Tot i que el torrent podria caure a la zona grisa d’internet, i almenys no s’ha permès utilitzar en alguns països, moltes persones encara utilitzen la xarxa de compartició de fitxers P2P per compartir fitxers ràpidament per internet. La xarxa per compartir arxius P2P és una de les maneres més ràpides de compartir fitxers per Internet, i el bo de SOCKS5 és que us pot proporcionar una infraestructura estable i fiable per a una activitat en línia. SOCKS5 s’utilitza millor per compartir fitxers P2P simplement perquè proporciona la millor velocitat de transferència de fitxers i es pot utilitzar per enviar i rebre trànsit a gairebé tots els suports.

3. Fa que sigui menys possible que falleu la vostra adreça IP

Fins i tot sense una VPN, podeu ocultar el trànsit de la vostra xarxa simplement connectant-vos a un servidor SOCKS5 i obtindreu el benefici d’amagar la vostra adreça IP mitjançant aquest protocol. Combinada amb VPN, d’altra banda, podeu obtenir una protecció de seguretat més avançada que impedeixi que el trànsit de xarxa deixi filtrar qualsevol informació sobre la vostra adreça IP. Això és perquè encara que no activeu la funció de commutació de matança a la vostra VPN, podeu tornar a entrar a la xarxa SOCKS5 quan es talli la vostra xarxa privada per qualsevol motiu. D’aquesta manera, encara podreu evitar qualsevol fuga de dades IP cada cop que la connexió VPN caigui.

4. És bo per a tot tipus d’activitat en línia

El protocol SOCKS5 s’ha optimitzat per treballar en diversos tipus d’activitats en línia. Tant si utilitzeu aquest protocol per navegar per llocs web regularment, fer streaming de pel·lícules, reproduir videojocs, fer alguns programes de torrenting o qualsevol altre tipus d’activitat en línia, podreu assegurar-vos que obteniu el millor rendiment per a la vostra connexió. Això es deu al fet que aquest protocol utilitza transmissions de dades TCP i UDP i canvia de forma intel·ligent entre elles en diferents activitats en línia, que proporcionen problemes de rendiment cada cop menys baixos, com ara retardar, temps de connexió, desconnexió, etc..

5. Comproveu menys errors amb la vostra connexió

El mètode utilitzat per molts altres protocols per protegir la vostra transmissió de dades és reescrivint les capçaleres dels paquets de dades, cosa que dificulta que tercers facin el seguiment de la vostra transmissió de dades. Tanmateix, se sap que aquest mètode és antiquat i molt vulnerable als errors. En reescriure les capçaleres dels paquets de dades, és propens a tenir diversos errors a la vostra connexió i és impossible que pugueu gaudir d’Internet còmodament. Amb SOCKS5, aquest problema ja no funciona perquè utilitza un tipus de xifrat diferent que permet rebre els paquets de dades sense modificar les capçaleres, fent que sigui menys probable que es produeixin errors..

Aquests són els motius pels quals cal utilitzar un servei VPN amb la funció de protocol SOCKS5 habilitada. Aquesta funció us ajudarà a millorar la seguretat i el rendiment de la vostra connexió privada i us oferirà una millor experiència en línia. Tant si feu algun streaming, banca o jocs en línia, utilitzeu la combinació de VPN i SOCKS5 us proporcionarà la millor velocitat de connexió, privadesa i seguretat en la vostra activitat en línia..