Per què necessiteu instal·lar un explorador VPN com a mínim al vostre dispositiu

La VPN ha esdevingut cada cop més necessària en la situació d’internet d’avui en dia, on el govern, l’ISP, les corporacions, els llocs web i altres tercers vigilen tots els usuaris d’internet per espiar els seus hàbits i obtenir certa informació que els beneficiarà. La xarxa privada virtual esdevé més popular, ja que pot proporcionar als usuaris d’internet la seguretat i la privadesa que necessiten per alliberar-se del sistema global de vigilància massiva. A més d’això, hi ha molts serveis VPN disponibles avui en el mercat i s’ofereixen de moltes formes i formes..


Un tipus de servei VPN que heu de conèixer és el navegador VPN. El navegador és el tipus de navegador que conté el VPN integrat, que podeu activar sense necessitat d’utilitzar cap programari addicional. Simplement instal·leu el navegador al dispositiu i, a continuació, podeu començar a gaudir de la connexió privada mitjançant el navegador. El navegador VPN s’anomena sovint navegador privat ja que protegeix la privacitat i seguretat de l’usuari en línia. A continuació es mostren els motius pels quals cal instal·lar almenys un navegador VPN al dispositiu:

1. No cal que pagueu cap subscripció a VPN

La majoria de navegadors VPN integrats no us cobraran per utilitzar la connexió segura que proporciona. Tanmateix, la configuració es pot ocultar a la configuració del navegador i heu d’anar a la configuració avançada del navegador per activar-la. Un cop activada la VPN, no cal que us preocupeu pel límit d’amplada de banda. Normalment, aquests navegadors privats virtuals ofereixen un ample de banda il·limitat i els usuaris poden utilitzar la connexió privada de forma gratuïta. Tanmateix, la velocitat pot ser més lenta si es compara amb els serveis de VPN respectables i dedicats que hi ha.

2. És molt millor que la majoria de serveis VPN gratuïts que hi ha

En lloc d’utilitzar alguns serveis de xarxa privada virtual gratuïts disponibles per a escriptori i dispositius mòbils, és millor que utilitzeu el navegador privat en lloc. La majoria de serveis de xarxa privada gratuïts que hi ha al mercat ofereixen avui la seva xarxa privada gratuïta com a prova gratuïta, cosa que significa que haureu de pagar més endavant per poder continuar utilitzant el servei. També s’ofereixen amb una amplada de banda limitada, un servidor de baixa qualitat i una velocitat molt lenta que sovint et fa sentir frustrat en fer-los servir. D’altra banda, el navegador VPN s’ofereix sense cap esquema de prova gratuïta, sense cap limitació d’amplada de banda i amb una infraestructura de servidors d’alta qualitat que s’ha anat construint al llarg dels anys..

3. Està construït per una entitat sense ànim de lucre

Si una empresa comercial crea un navegador privat i diu que proporcionarà la connexió privada als usuaris de forma gratuïta, és possible que es preocupi de la seva reclamació. Hi ha molts casos de proveïdors de xarxa privada virtuals que proporcionen la seva connexió VPN de forma gratuïta, que han resultat utilitzar les dades de l’usuari sense el seu consentiment. Algunes altres xarxes privades gratuïtes també registren el vostre hàbit de navegació i venen les vostres dades a tercers. Això es deu al fet que la seva orientació és lucrativa, no la privadesa de l’usuari. Els navegadors VPN, en la seva majoria, es comprometen a la privadesa de l’usuari i intenten donar la millor protecció de seguretat per a la seva activitat en línia. Això és degut a que són construïdes per organitzacions sense ànim de lucre que se centren en la millora d’internet, no només per obtenir beneficis.

4. És completament segur i gratuït

El navegador privat que instal·leu al vostre sistema és completament segur i gratuït tant des d’una estructura de subscripció de pagaments com des de qualsevol programa maliciós. Això és perquè no volen perdre la confiança dels usuaris que han construït durant anys. La majoria dels seus serveis es proporcionen de forma gratuïta i el seu programari és de codi obert o es basa en projectes de codi obert. Tot i que és arriscat que utilitzeu els altres proveïdors de serveis de xarxa privats gratuïts que hi ha, no us haureu de preocupar de la seguretat i la privadesa quan feu servir el navegador VPN..

5. Es pot utilitzar com a connexió VPN de còpia de seguretat

Si ja utilitzeu la connexió VPN d’un prestigiós proveïdor de serveis VPN, no us farà mal instal·lar un navegador VPN només en cas que necessiteu una còpia de seguretat per a la vostra connexió privada. De vegades, podeu tenir problemes amb la vostra connexió de xarxa privada dedicada, ja sigui el problema del servidor o bé la velocitat de connexió no és prou bona. En aquest moment, podeu utilitzar el navegador VPN com a connexió de còpia de seguretat, permetent-vos continuar amb l’activitat en línia mentre espereu que es solucione la vostra connexió de xarxa privada..

Aquests són els motius pels quals cal instal·lar almenys un navegador VPN al dispositiu. Podeu beneficiar-vos de diverses funcions i, més important, no us costarà res fer servir la connexió privada al navegador. Tot i això, pot ser que no estigui disponible per a totes les plataformes i és possible que el navegador no us ofereixi el mateix rendiment que la majoria de serveis de proxy premium que hi ha actualment al mercat. Però tot i així, val la pena instal·lar-ne un per al vostre sistema.