Per què heu d’utilitzar un servei VPN juntament amb SUPERAntiSpyware?

Una de les millors eines anti-spyware que podeu utilitzar es diu SUPERAntiSpyware, que és un potent programa anti-spyware desenvolupat per Support.com Inc., una companyia de seguretat d’internet amb seu als Estats Units. La pregunta és: heu d’utilitzar un servei VPN juntament amb SUPERAntiSpyware? Fins i tot és necessari utilitzar-los tots dos alhora? La resposta senzilla és que sí, ho hauria de fer.


Fundada a: 2004

Cap d’Usuaris: 60 milions+

Protecció de: Ransomware, Spyware, Malware, PUPs, Keyloggers, Adware, Troians, Rootkits, Hijackers, Worms

Nota de l’editor: [yasr_overall_rating]

Hi ha moltes eines de seguretat que podeu utilitzar per assegurar-vos que la vostra seguretat i privacitat en línia es protegeixen tot el temps. La VPN és una d’aquestes eines. Permet navegar per Internet de manera privada de manera que no cal que compartiu les dades de navegació amb el govern i empreses de tercers o llocs web que visiteu. Manté la vostra activitat d’internet anònima alhora que et proporciona la llibertat de navegar per qualsevol lloc web sense cap censura ni restricció.

Una altra eina de seguretat important que hauríeu de tenir al vostre dispositiu és l’eina anti-spyware. Ajuda a protegir el vostre dispositiu contra atacs d’espies espia i programes maliciosos que us poden robar les dades i fer-les disponibles perquè els pirates pirates l’utilitzin..

Sovint es debat si es pot fer servir VPN i AntiSpyware junts o no. Tot i que es tracta d’aplicacions completament separades amb propòsits separats, hem intentat aprofundir una mica sobre com es poden fer servir tots dos junts per treure el millor partit per millorar la seguretat i la privacitat de les vostres dades.. A continuació es mostren els motius pels quals haureu d’utilitzar un servei VPN juntament amb SUPERAntiSpyware:

1. VPN protegeix les vostres dades en línia, mentre que SUPERAntiSpyware protegeix les dades del vostre sistema

La xarxa privada virtual protegirà totes les vostres activitats en línia de qualsevol tipus d’amenaces de tercers que puguin amenaçar la vostra privacitat i seguretat, mentre que SUPERAntiSpyware funcionarà darrere de la cortina per protegir el vostre dispositiu i sistema operatiu de qualsevol tipus d’amenaces instal·lades dins del vostre sistema. i dissenyat per amenaçar la vostra privadesa i seguretat de qualsevol manera.

Per exemple, VPN només pot protegir el trànsit de dades dels vostres dispositius i ocultar-los del govern, empreses de tercers i pirates informàtics. Però, no us pot protegir contra amenaces com ara ransomware, spyware, virus, programari maliciós i molts altres. Això és el que farà SUPERAntiSpyware.

2. Podeu ampliar la protecció del vostre dispositiu contra diversos tipus de programes maliciosos

Si utilitzeu una connexió privada virtual per navegar per Internet, sou molt vulnerables a diversos tipus de programes maliciosos com ara keylogger, ransomware, virus de darrere, etc. Això es deu al fet que tècnicament, la connexió VPN només canviarà la vostra adreça IP a una altra adreça IP i emmascararà l’adreça IP real mentre ho fa. Essencialment, el vostre dispositiu només es protegirà de companyies de tercers que intentin espiar les vostres activitats mitjançant la vostra connexió de xarxa.

Tanmateix, un cop instal·lada una certa amenaça al vostre sistema, com un keylogger, la connexió VPN no farà gaire res per protegir les vostres dades perquè no se us robi perquè l’amenaça mateixa s’instal·la dins del sistema operatiu. Per tant, necessiteu un tipus d’eina de seguretat diferent per fer-hi front, que s’anomena programa anti-spyware. En aquest sentit, quan combines VPN i SUPERAntiSpyware, podeu ampliar la protecció per als vostres dispositius contra una àmplia gamma d’amenaces potencials que puguin atacar-la, ja sigui des de dins o fora.

3. L’actualització diària de bases de dades garanteix la protecció més actualitzada del vostre dispositiu

El SUPERAntiSpyware té una actualització diària constant de la base de dades de programari espia que els usuaris poden descarregar automàticament per millorar el sistema de protecció en temps real contra diversos tipus de programari maliciós. A més, disposa d’un sistema intel·ligent que pot detectar programari maliciós fins i tot quan no s’han executat al dispositiu de l’usuari. Vol dir que té un sistema de prevenció que pot ajudar a estalviar als usuaris de fer front a molts problemes que aquests programes maliciosos poden causar als seus dispositius.

La protecció més actualitzada també garanteix que els usuaris puguin evitar que qualsevol futur programari maliciós s’infiltri en el seu sistema. Per tant, proporciona al vostre dispositiu la seguretat que mai no havíeu fet abans.

4. Funciona perfectament en sincronització amb la vostra connexió VPN

Tant la vostra connexió VPN com SUPERAntiSpyware poden anar de mà en mà per protegir tots els vostres dispositius contra qualsevol tipus d’atacs de tercers que intentin envair la vostra privadesa. El bo és que no s’enfronten entre ells perquè són diferents tipus d’eines de seguretat i privacitat.

Quan instal·leu dos programes antimalware diferents al dispositiu, és possible que es produeixi un bloqueig del vostre sistema perquè estan en conflicte entre ells. És el mateix amb els programes antivirus i antimalware, que en alguns casos poden xocar o causar desequilibri del sistema perquè bàsicament no són compatibles entre ells. Però, amb VPN, és diferent perquè són diferents tipus de programes i podeu estar segur que poden treballar junts sense causar inestabilitat o problemes del sistema..

5. Garanteix la millor experiència de navegació privada mitjançant la detecció de les amenaces dels fitxers del sistema

No podeu assolir la privadesa total de la vostra activitat en línia si no us assegureu que tots els fitxers del vostre sistema estiguin lliures de cap programa maliciós. Tot i que ja teniu una VPN instal·lada, encara tindreu diversos tipus de problemes de privadesa si teniu un programa maliciós instal·lat al vostre sistema perquè els problemes s’originen dins del vostre sistema, no de tercers fora del vostre sistema..

Així doncs, mitjançant la instal·lació de VPN i SUPERAntiSpyware, podreu assegurar-vos que la vostra activitat de navegació serà completament privada, ja que no hi haurà programes maliciosos perduts que s’han instal·lat al vostre sistema sense ser detectats. Els fitxers del sistema estaran esborrats de qualsevol amenaça i podreu navegar per la web de forma anònima.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map