Per què heu d’activar el seguiment d’ubicació a la vostra connexió VPN

Si utilitzeu una connexió VPN premium, obtindreu moltes funcions que no estan disponibles al programari VPN gratuït. Per exemple, les funcions com Kill Switch, Monitorització d’Ubicació, Always On, Firewall, DNS Leak Protection i moltes altres funcions estaran disponibles per a vosaltres, segons la marca VPN que utilitzeu. Cada funció us proporciona més avantatge en el xifrat del trànsit d’Internet. La funció Kill Switch us permet desactivar la connexió a Internet immediatament en el moment de la caiguda de la connexió VPN, de manera que no podreu revelar la vostra adreça IP accidentalment durant la sessió de navegació. La funció Sempre encesa us permet mantenir els vostres dispositius connectats a la VPN des del moment en què l’inicieu el dispositiu fins al moment d’apagar-lo..


Ara, parlarem de la funció de supervisió d’ubicacions. Aquesta és la característica que sovint es descuida de molts usuaris VPN, però és força important. Permet que la connexió VPN detecti la vostra ubicació actual tot i utilitzar la xarxa privada per connectar-se a Internet. Hi ha molts avantatges que podeu obtenir quan activeu aquesta funció a la vostra connexió VPN. A continuació es mostren els motius pels quals haureu d’habilitar el seguiment d’ubicació a la vostra connexió VPN:

1. Encara podeu accedir als vostres comptes bancaris locals sense ser bloquejat

A causa de problemes de seguretat, molts llocs web dels bancs locals us negaran d’iniciar sessió al vostre compte mitjançant una adreça IP privada. Això és degut a que hi ha hagut casos en què ciberdelinqüents utilitzen adreces IP privades per robar diners a les seves víctimes. A més, l’adreça IP privada que pertany a un altre país serà una mica sospitosa per als llocs web del banc local, ja que els seus clients són majoritàriament persones locals amb adreces locals. Aquí és on es fa necessari el control de la ubicació. Tot i que la vostra connexió és privada i connectada, encara podeu revelar la vostra ubicació de manera que encara es pugui accedir als llocs web del banc local amb la vostra connexió xifrada..

2. La vostra connexió segueix sent privada mentre continuï navegant amb adreça IP local

El bo de l’activació de la funció de supervisió d’ubicació és que podreu utilitzar una connexió privada mentre encara navegueu amb l’adreça IP local. Vol dir que encara es pot accedir als llocs web locals que normalment no accepten cap adreça IP privada mitjançant la connexió VPN. No cal que desactiveu la connexió VPN temporalment només per accedir a determinats llocs web locals. Això és especialment cert als països on les lleis d’internet són molt restrictives. En permetre que el servei VPN controli la vostra ubicació, no us haureu de preocupar d’accedir a aquests llocs web perquè la vostra ubicació encara sembla estar al vostre país.

3. No obtindreu cap problema sospitós d’inici de sessió

Aquest és un dels problemes més comuns quan s’utilitza una connexió VPN. De vegades, quan inicieu la sessió d’alguns dels vostres comptes, els proveïdors de serveis consideren que el vostre inici de sessió és sospitós i, per tant, us enviaran notificacions que els vostres comptes podrien haver estat compromesos. Es pot evitar aquest problema simplement permetent al vostre servei VPN supervisar la vostra ubicació constantment, cosa que fa que els vostres intents d’inici de sessió siguin legítims mantenint la vostra connexió privada tot el temps.

4. Podeu utilitzar aplicacions relacionades amb GPS sense cap problema

Quan utilitzeu una connexió VPN, de vegades tindreu molts problemes quan feu servir aplicacions relacionades amb GPS. Per exemple, si esteu al vostre dispositiu mòbil i voleu saber la direcció per anar a un lloc determinat, el GPS reconeixerà la vostra ubicació a un altre país, ja que la vostra VPN utilitza un servidor en un altre país per accedir a Internet . Això pot ser problemàtic, especialment si voleu utilitzar les aplicacions GPS amb urgència. Això es pot arreglar fàcilment, ja que permet la supervisió de la ubicació al tauler VPN, que permet a les aplicacions GPS reconèixer la vostra ubicació real mentre es quede fora del radar amb la vostra connexió a Internet.

5. Resteu protegit de qualsevol ISP i supervisió del govern

Per últim, però no per això menys important, en habilitar la funció de control de la ubicació a la vostra xarxa privada virtual, podreu revelar la vostra ubicació real als llocs web que visiteu mantenint-se protegits de qualsevol ISP i supervisió del govern. Dit d’una altra manera, és com si encara utilitzeu una connexió a Internet normal del vostre ISP, sense poder deixar de banda tots els llocs web bloquejats pel govern, a més de mantenir-se en seguretat i privats del seu sistema de vigilància. Aquest és un gran benefici que podeu obtenir simplement mitjançant la funció d’ubicació de la vostra VPN.

Aquests són els motius pels quals heu d’habilitar el seguiment d’ubicació a la vostra connexió VPN. Moltes vegades, aquesta funció es desactiva quan instal·leu la VPN per primera vegada i, com que moltes persones no s’importen, potser no saben que existeix aquesta funció. Tanmateix, quan activeu aquesta funció a la vostra VPN, tindreu molts avantatges que milloraran la vostra experiència global a Internet a partir d’ara..